Stranica 9 od 9 PrviPrvi ... 789
Pokazuje rezultate 401 do 407 od 407

Tema: Imena za curice (4)

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj koki prvotno napisa
    Ova mi je tema počela izgledati na portal za liječenje vrlo iskompleksiranih osoba odnosno kao psihološka pomoć. Ako se te mame koje žele nadjenuti ime svojoj djeci tako da ih okolina počne zafrkavati već u jaslicama pa negdje do 35. god. ne osjećaju dobro, onda bolje da potraže ispušni ventil kod nekog psihologa (možda bolje psihijatra). Nije loše rješenje i seljenje u "Afriku" - aludiram na Pume i Kobre.
    Zaista toliko egoistično i u potpunoj suprotnosti s prirodom majčinstva, mislim da svaka majka već pri začeću osjeća zaštitnički instinkt prema djetetu, zato bolje razmišljajte što ćete reći tom djetetu i kako ga utješiti kad dođe iz vrtića puno kompleksa jer ga druga djeca ismijavaju.
    Svijet je dovoljno okrutan, nemojte toj djeci ga još više zagorčavati.

mikka je imala pravo kada je rekla da djeca prihvaćaju razne stvari...onaj koji ih ne prihvaća su roditelji koji jako vrše utjecaj na djecu...djeca su jedno veeeeeliko "uho" i "oko" kada su mala i kada čuju da im se roditelj podsmjehuje na razna imena i razmišlja na ovakav način - onda nema razloga da i djeca isto takvo ponašanje ne emitiraju...

Što se razuma tiče - ne znam tko je ovdje pobrkao lončiće....jesam li ja dala svojem djetetu "nepodnošljivo" ime?????

Priznajem da sam bila pod utjecajem okoline koja je djelomično spriječila "štetu", ali sam isto tako u nekim fazama upotrijebila "zdravi" razum (iako bi vam mnogo sada postavilo moj "zdravi" razum kao upitan - ali oko toga se ne brinem previše!) i ipak postavila neke granice tako da moje djete ne nosi ime nikakve životinje....stvarnost i moja naklonost su sasvim dvije različite priče...

Moje dijete nosi ime po svojoj baki Ukrajinki i nema ama baš nikakve ekscentričnosti niti iskompleksiranosti u njemu!!!

I zapravo ste vrlo konfliktne osobe kada se kačite za takve ogromne gluposti kao što su nečije osobne sklonosti...

Mislim, zar sam ja jedina ovdje??? Ili sam barem jedina toliko blesava koja objašnjava svoju individualnost... :?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajmo, dosta. Ideje su i dalje dobro dosle, od komentiranja se ustrucavajte.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Abonjeko, mene strašno zanima kako je tebi ime. Daj napiši ako nije bed, pucam od znatiželje

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Halo? Nisi procitala moj post iznad? kakve veze ima njeno ime s prijedlozima imena za curice?

Nemojte da kljucamo korisnu temu zbog toga sto se niste uspjele drzati teme :/

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Halo? Nisi procitala moj post iznad? kakve veze ima njeno ime s prijedlozima imena za curice?
    :/
    pa i to je žensko ime... prijedlog njene mame anchie nemoj se ljutit molim te... nisam mogla izdržat

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sorry, nisam pročitala

Mislila sam da možda i ona ima neko super originalno ime

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ovdje je nastavak.

Stranica 9 od 9 PrviPrvi ... 789

Pravila pisanja postova