Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kombinirana - preokomit položaj???

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Kombinirana - preokomit položaj???

Ispričavam se ako tema već postoji, ali ne mogu naći.
    Uglavnom imamo brevi kombiniranu AS. Okrenuta je u suprotnom smjeru jer malecka ima 7 kg i 7 mjeseci. Moj problem je što mi se čini da je sjedalica preokomito postavljena. Lijepo leži na sjedalu i pojasevi su ok postavljeni (sama sam ju montirala). Čini mi se da je dobro montirana, ali mi taj kut nikako ne paše. Zavalila sam ju koliko god mehanizam stolice dopušta, ali svejedno... :/

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

kut ovisi o nagibu sjedala auta pa je neki puta sjedalica stvarno preokomita. preporučeni kut je od 45 do 60 stupnjeva s time da je 45 kut preporučen za novorođenčad, pa što su djeca starija taj se kut može povečavati. samo da napomenem da se kut gleda u odnosu na cestu a ne u odnosu na sjedalo. dakle ako i dalje misliš da je kut preokomit možeš podložiti AS sa npr. ručnikom ili onim spužvastim crvima koji služe za plivanje.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

U odnosu na cestu je skoro pod 90 stupnjeva. Kad zaspe glavica joj visi na naprijed.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

onda ispod prednjeg dijela podmetni zarolani ručnik, kako ti je daddycool rekao.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sorry šta se ubacujem, ali da ne otvaram drugi topic imam problem, ali je moj taj što je sidalica previše polegnuta.
    sidalica je 9-18, mehanizam je navijen do kraja da stoji u okomitom položaju, a ja kad je montiram mala samo šta nije u poluležećem položaju. kad je izvadim iz auta sidalica je sasvim ok. kako riješit problem jer su očito problem ta sjedala od auta koja su nekako polegnuta prema nazad.

p.s. kupnja novog auta ne dolazi u obzir - treba riješit sjedala

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

pa ista stvar, samo podmetni sa druge strane
    bitno je da se podmetne s nečim što je kompaktno i što neće dopuštati sjedalici pomicanje. znači ukoliko je to ručnik, neka bude širi od stolice a ne uži kako se ona ne bi klatila na ručniku i nakon što se podmetne, ponovno nasjesti na sjedalicu prije kopčanja, kako bi se ona što čvršće priljubila uz sjedalo od auta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •