Citiraj BHany prvotno napisa
Nakon što smo dobili Hanu (4. ICSI)
prvo ću sama sebe citirati i ispraviti se...4. ET, 2. stimulirani ICSI...

Inače znam i ja nekih primjera, uglavnom iz čekaonice, žena iz prvog IVF-a dobila curicu...nakon 3 godine došla ponovo i iz prvog IVF-a dvojčeki ...netko reče...sve je individualno...nekome se zvijezde poklope, nekome ne...

Ja sam mislila da ću imati snage za drugog bebača do kraja...

Naime, istina je da ti se život opet promijeni, istina da mi je bračni život bio normalan tek nekih godinu dana, istina da me na poslu gledaju poprijeko...i ne samo na poslu već i šire...čudeći se jesam li normalna što sve to prolazim ponovo, a imam jedno dijete...

...ali sve bih to stavila na jednu stranu i izdržala za veću obitelj koju želimo, za brata ili sestru mom djetetu, brata ili sestru koju ja nisam nikada imala i koja mi kako starim sve više nedostaje...jer osjećam kako nemam nikakvu čvrstu, uporišnu točku...jer prijatelji se mjenjaju...mijenjamo prioritete, mijenjamo gradove, pa se mijenja i naša međusobna bliskost...

da...sve bi to izdržala da nije ovog što kaže rvukovi

Citiraj rvukovi2 prvotno napisa
ja bih se npr. jako bojala komplikacija u trudnoći uz malo dijete doma.
dok sam ležala u bolnici imala sam prilike vidjeti kako žene pate u bolnici za djetetom, a njihova mala djeca doma pate za majkom.
...i jedno i drugo...i treće...koliko puta po dva-tri tjedna ja još moram ostaviti svoje dijete...koliko sv.nikola moram propustiti, koliko će joj puta netko drugi morati skidati temperaturu...koliko će još puta reći...mama ne želim se više nikada odvajati od tebe...molim te nemoj ići...

...eto drugo i teće sam iskusila na svojoj koži i možda me puca patetika i tuga jer je ovo zadnje iskustvo još svježe, ali ja ovog časa kužim potpuno i jednu i drugu odluku, lomim se između njih, a i jedna i druga mi se čine potpuno ispravne...