-
Evo i mene mada nemam još nijednog bebača,a trenutno mi je u glavi samo " da mi je bar jedno"!!!
Nadam se da ćemo to uspjet ostvarit i nadam se da poslije 1 neću odustat,jer oduvijek sanjam o 3 djece u kući.
To je moja velika želja za koju se vrijedno potrudit!!
Moj prvotni plan je bio (s obzirom na azoo) da jedno posvojimo,pa da onda idemo na donora (osim ako nam biopsija ne donese sreću)...
Ali planovi se mijenjaju,pa smo sada zaključili da ćemo prvo na trudnoću pa ćemo onda posvojit (posvojenje je moja želja još iz vremena kad još nismo znali da ćemo imat probleme ),iako znamo da će biti teže posvojid dijete dok ćemo već jedno imat kod kuće,ali spremni smo se borit
!!
Do mijenjanja planova je došlo baš zbog tog o čemu i vi pričate.
Pošto bi zbog donora morali putovat do Praga srce bi nam se slamalo kad bi morali ostavljat dijete kod kuće a praktički ga ni nebi imali kome ostavit pošto ako dođe do tih naših putovanja nitko ni neće znat za njih (tako smo se dogovorili),zatim možebitne komplikacije ili nedajbože da moram preležat cijelu trudnoću,a u kući dijete kome treba zdrava mama a tata ga ne može čuvat u svim situacijama (MM je invalid),ah...tolko toga ima ...
I zato smo mi odlučili ovako kako jesmo i nadamo se da ćemo uspjet,jer već 5 god kitimo bor a nema mu se tko radovat,čizmice nema tko stavljat na prozor i nema mi tko reć "mama ja te volim"!!!
Ma uspjet ćemo i vi i mi,samo treba vjerovat!!!!!
Ljubim vas cure
!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma