gle, ja sam svojevoljno htjela samo i isključivo ivf u prirodnom ciklusu (mrzim stimulacije) - obje moje čudesne bebice su rezultat toga.rvukovi2 prvotno napisa
a komplikacije?
o tome nisam razmišljala. nakon prve bebe sam imala lletz konizaciju grlića maternice i dr. mi je rekao da bi mogla imati problema s iznošenjem druge trudnoće. i od onda sam samo mislila kako moram ići što prije po drugu bebu, jer:
1. otkucava mi biološki sat
2. bilo me strah da mi se cin na grliću maternice opet ne vrati
istina da u drugoj trudnoći nisam mogla pružiti iste stvari svojoj princezi. nisam je mogla nositi, nisam mogla s njom u šetnju, nisam mogla s njom na more...bilo je i protesta s njene strane, pogotovo kad se tarzan rodio.
ali to je i bilo za očekivati. ali trudila sam se to nadoknaditi na drugi način, pa smo beskrajno pričale, igrale se itd. sad se sve stabiliziralo, moji miceki se jako vole (nema više ideja: "vratimo ga u bolnicu")
meni je stvarno puno pomogla self-help literatura. da si u glavi razjasnim što želim, koliko sam spremna žrtvovati, što se najbolje i najgore može desiti...
i stvarno mi je dugo trebalo dok se nisam odlučila ići ponovo. najveća frustracija su mi bili ginekološki pregledi - imala sam osjećaj da me sve jako boli, više nego prije.

Odgovori s citatom