-
crvena guza, osip i stolica
Ponovno trebam savjet.
Moja tomjesecna beba u zadnjih 12 dana bila je na velikim dozama antibiotika i jako je slabo dojila, imala je tesku bakterijsku infekciju i rota virus. Sad je infekcija prosla, rota je negativna, ali je i dalje dosta prehladjena i kaslje i nosic je muci. I dalje je na antibiotiku (profilaksa), dakle na maloj dozi.
U zadnja 4 dana doji po 12 puta na dan, svaka 2 sata. Mlijeka imam na pretek, dakle doji koliko zeli i produzila je vrijeme dojenja, sad doji i po pola sata. Djeluje veselo ali osim 3 stolice koje su zlatnozute obavezno ima i jednu zelenu i to mi se ne svidja. Guza joj je crvena i u bolnici su rekli neka mazem plimikolom jer su to gljivice. Jezik joj nije bijel. Pa zakljucujem da nije soor.
Osim toga, ima i neki cudan osip po cijelom tijelu, kao da joj je koza najezena. Nije crven. To ne spada u probleme s dojenjem, ali ne bih otvarala novi topic, pa ako netko zna kaj bi to moglo biti, neka napise. Bed mi je i pedijatru trcat za svaku sitnicu.
Jel to ok da doji tako cesto i da su joj stolice ucestale ko kod novorodjenceta? I da ima jednu kricavo zelenu stolicu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma