Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Koliko platiti tetu čuvalicu za 4 sata dnevno?

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Koliko platiti tetu čuvalicu za 4 sata dnevno?

Mali mi je opet bolestan. Otkad smo krenuli u jaslice imamo show-program: doslovno bude u jaslicama 3-4 dana, pa pokupi virozu. Već drugi put u mjesec dana povraća, ima proljev i temperaturu... Da ne duljim jer će se uskoro probuditi, razmišljam o sljedećem. S obzirom da sam dobila honorarni posao, pa ne mogu tek tako svako malo izostajati, razmišljam o opciji da uzmemo tetu čuvalicu na 4 sata dnevno. Nebi bilo potrebe na cijeli dan. Kolika bi, prema vašem iskustvu, bila neka pristojna, a ne previsoka cifra?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Evo nekih cijena, sve ZGB, cula sam od ljudi koje poznajem:

Teta cuva 3 djece, odnosno 2, jer najstarije vodi u vrtic i podize ga. Od 7-17h. 2500 kn.

Teta cuva blizance, 14 mj, 10-18h, 5500 kn/mj.

Kolegica placa ranija podizanje cure iz vrtica i cuvanje 15-1730h, 60kn.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

5500 :shock:
    ja nemam toliku plaću.....

ali to je zagreb, neki ljudi imaju plaće o kojima ja mogu samo sanjati

čari kapitalizma

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I jel mozes vjerovati, prva teta im je otkazala jer joj nisu htjeli (mogli) povistiti i vratila se na burzu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    I jel mozes vjerovati, prva teta im je otkazala jer joj nisu htjeli (mogli) povistiti i vratila se na burzu.
    :shock:

pa što sve mora raditi za 5500 kn ?

timariti konje? laštiti srebrninu ?

uz brigu o blizancima ?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Skuhati - samo blizancima. Ono, malo pospremati za sobom i blizancima, razumno..Nista od nekakvih velikih ciscenja ili pospremanja .... 100 ljudi 100 cudi. Ja sam joj se javila na listu ako se moja firma zatvori

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Za od prilike 4 sata dnevno,5 dana u tj, 1500,2000 kn mjesecno i sve ovisi o dogovoru.... :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi plaćano teti 250 kn tjedano, čuva maloga 3 puta u tih tjedan dana 5h dnevno!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam dogovorenu mjesečnu cijenu. A za ovako, po par sati, mislim da mi je susjeda rekla da plaća 25 kuna po satu za jedno dijete.Isto se radi o par sati na dan.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Devet_mjeseci, postavila si odlicno pitanje! I mene to muci. Placali smo tetu cuvalicu 2600 kuna za 6 sati cuvanja (bilo bi isto za 8 sati, ali nama nije trebalo osam sati jer pola posla mozemo napraviti kod kuce pa smo joj uvijek rekli da moze otici ranije).
    Od svibnja bi nam trebala teta cuvalica za manje sati cuvanja. S jedne strane, ako je cuvanje za 8 sati najcesce oko 2500, koliko sam informirana, logicno bi mi bilo da je za pola radnoga vremena upola manje. Ali - ako racunamo po satu, 25 kn x 4 sata x 22 radna dana, to je 2200 kuna. Bolje onda dodati jos nekoliko stotina kuna pa imati stalnu cuvalicu.
    Mislite da bi netko uopce pristao na placanje kao "pola radnoga vremena" umjesto - isplativije za tetu cuvalicu - po satu?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Moji frendovi imaju čuvalicu (mlađu umirovljenicu) na 4 sata i plaćaju joj 1200,00 kn.
    Čuva malenu,malo posauga i pobriše prašinu,ne kuha.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim da bi cijenu trebali ugovarati između 1500 i 2000 kn, ovisno o tome što bi još radila u kući, koje su joj kvalifikacije i preporuke, a i uvažavajući koliko daleko stanuje, treba joj nadoknaditi i putni trošak.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Do ove jeseni bila mi je na mjesečnoj cijeni 8 sati dnevno za 2.200 kn, odnosno od 9 sati dnevno za 2.500 kn.

Jesenas je i mlađa krenula u vrtić, sad je na pola radnog vremena - pospremanje i peglanje - za 1.500 kn mjesečno.
    Ako cure ne idu u vrtić pa mora i njih čuvati, plaćam +250 kn po tjednu čuvanja.

Mislim da je piplica dobro rekla: negdje između 1500 i 2000 kn za uobičajene poslove, bez pretjerivanja.

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi plaćamo 25 kuna po satu, dolazi nam na dva tri sata dnevno.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi mjesečno plaćamo 2500 kn za cca 8 sati dnevno, uz čuvanje ponekad skuha ručak za curku i posloži malo boravak i kuhinju.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure su ti rekle sve, u prosjeku su cijene od 2.300 do 2.500 (i više).

Frida editirala dio koji nije u skladu sa pravilima foruma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •