Kada sam išla slikati vilicu,meni su tražili da dođem 1 dc i morala sam potpisati čak da nisam trudna i da mi je 1 dc :/ i da u slučaju nekih problema neću tužiti njih..Bio mi je prvi dc,ali nisam htjela potpisati ništa posle razgovora s radiologom.Okrenula se i otišla...A nastavak jetišla izvaditi zub bez snimka vilice,korjen ostao u sinusu,otišla hitno na rtg(a bio mi je kraj ciklusa,ali više nisam mogla birati),završila na operaciji vilice,silnim antibioticima i tabletama protiv bolova.Sve bi se to izbjeglo da sam samo imala snimak vilice.Kada sam dobila,zahvaljivala sam Bogu što nisam trudna
!
Poenta je da na kraju uradiš ono što moraš da uradiš.Zašto se ne dogovoriš da dođeš 1dc?

tišla izvaditi zub bez snimka vilice,korjen ostao u sinusu,otišla hitno na rtg(a bio mi je kraj ciklusa,ali više nisam mogla birati),završila na operaciji vilice,silnim antibioticima i tabletama protiv bolova.Sve bi se to izbjeglo da sam samo imala snimak vilice.Kada sam dobila,zahvaljivala sam Bogu što nisam trudna
!
Odgovori s citatom