Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Trebam odgovor, molim vas!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Trebam odgovor, molim vas!

Opet ja, ali sad sa jednim pitanjem. Dans je devet dana od inseminacije a od jutros imam neki iscjedak poput sekreta ali bas je obilan. Od petka ne stavljam utrogestan vec ga pijem, a i kad sam ga vaginalno stavljala nisam imala nesto ovako vec bas se vidjelo da je od tablete. Je li se kojo od vas tako nesto desilo i s cim to ima veze? Molim vas ako znate dobro bi doosao bilo kakav odgovor. Do sada mi se to nije desilo Confused

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Trebam odgovor, molim vas!

Citiraj lanaaa prvotno napisa
    Opet ja, ali sad sa jednim pitanjem. Dans je devet dana od inseminacije a od jutros imam neki iscjedak poput sekreta ali bas je obilan. Od petka ne stavljam utrogestan vec ga pijem, a i kad sam ga vaginalno stavljala nisam imala nesto ovako vec bas se vidjelo da je od tablete. Je li se kojo od vas tako nesto desilo i s cim to ima veze? Molim vas ako znate dobro bi doosao bilo kakav odgovor. Do sada mi se to nije desilo Confused
    Iscjedak je koje boje?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bjelo zut moram reci al izvini (kao slina) sory

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lanaaa prvotno napisa
    Bjelo zut moram reci al izvini (kao slina) sory
    Možda su ti neke gljivice ili bakterije - je li svrbi? I sigurna si da to nije utrogestan koji se cijedi? U svakom slučaju, ako nemaš subjektivnih teškoća (svrab, pečenje) prije bete ti ionako niko ništa neće davat niti radit briseve pa onda pričekaj betu i ev. prijavi svom giniću drugi put kad budeš kod njega. Mislim da nije nikakva panika, utrogestani nekim ženama pojačavaju iscjetke tj. nekima izazove gljivice (ima raznih slučajeva). Sretno.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala ti Ina, ne svrbi me, a utrogestan pijem pa mislim da se ne cijedi, ali u svakom slucaju gotov da je prestalo. Bitno mi je da mogu izdrzati do nalaza pa poslije cu raditi sve sto treba. Hvala jos jednom.

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne znam kako to ide s utrogestanom ali ja sam u T imala svijetložuti isjedak koji je čako došao do smeđeg i onda prestao. Tako da se nadam, budući da ti je 9 dan da je to to i zato ~~~~~~~~~~~~za
    Uf, ti si već treća dnas s atakvim iscjetkom, pa to mora nešto značiti.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Draga ANKARA, bas si mi ulila nade, a i ja moram podijeliti s vama ovaj osjecaj, jer sam skoro pa ubjedjena da ce sad biti trudnoca. Moze ovo biti i velika zelja, ali sad je osjecaj skroz drugaciji od prethodna 2 puta. Odlucla sam necu raditi ni test ni betu i sacekacu da vidim hocu li dobiti M, pa tek onda. Ovako cu se bar nadati. a jos i moj iscjedak je treci dan bio smedjkaste boje i sad je vec prestalo (pa skoro da je prestalo)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

znaš da može to bit od implantacije? tak kažu cure, da je većinom normalno da imaš iscjedak rozi, smečkasti.....
    ak te ne peče, mislim da nije nikakva gljivica. buš vidjela na pregledu.
    sretno

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mu, od implantacije je i rozi iscjedak (točkica)? Nekako mi se ta boja nikad ne sviđa jer meni uvijek bude tako. Tješim se time da je barem bio pokušaj pa na kraju nije uspjelo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •