Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Članak u Jutarnjem

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Članak u Jutarnjem

Ništa novo, ali dobro da su priznali...
    http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan...,17,,102047.jl

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

baš sam čitala članak i ne mogu vjerovati da je situacija stvarno takva. ne sjećam se kad su moje curke zadnji put dobile antibiotik, možda sveukupno 2-3 puta u životu i to kad je bio streptokok u igri, jer kod naše pedice stvarno vrijedi da se prvo 3 dana pričeka razvoj situacije prije olakog prepisivanja antibiotika (ako baš nije nužno, ne idemo niti u ambulantu prepunu bolesne djece tih prvih par dana).

ali ih zato moja doktorica dijeli šakom i kapom, maltene čim me vidi na vratima

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj paci prvotno napisa
    baš sam čitala članak i ne mogu vjerovati da je situacija stvarno takva.
    ja ne bi rekla da je situacija stvarno takva nego da ima i takvih situacija

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Eto, mi smo baš u sličnoj situaciji. Mojoj L izbijaju zubi i imala je temp 38 u guzi, na večer dva dana i počeo joj je curiti nos (prozirno). Obzirom da smo se trebali cijepiti došli smo u ambulantu na pregled i dr. nama kaže ovako: pluća su u redu, uha u redu, grlo malo crvenkasto, evo vama amoxil svakih 8h za svaki slučaj. :? Ja: hoćemo prvo napraviti krvnu sliku ili bris grla? Dr.: Ne reba zna se da je to streptokok pa da ne ode nedajbože na pluća, uha ili nešto gore. I što bi ja trebala napraviti? :?
    Ja se konzultirala sa pedijatricom rođakinjom i nisam dala antibiotik. Mi danas na kontrolu (u međuvremenu L je super, nema temp, vesela, jede normalno, samo joj curi nos, prozirno) ja kažem L je dobro, a dr.: naravno kad je popila lijek!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •