Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: sumnjiva stolica

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno sumnjiva stolica

ne znam je li i vama ovako, ali ja imam same dileme i nedoumice kad je Dan u pitanju. Evo zadnje, i molim pomoc....

Naime, od kad smo uveli dohranu, Dan je prorijedio kakanje. Kakao je svaki drugi-treci dan i to tek nakon kasice od sljive ili kruske. Bilo je o mucno i bolno za njega. Od srijede kaka dva, ponekad i tri puta dnevno, i nimalo ne lici stolici kakva je bila do tada. Sad je to mekano, ponekad ima komadica hrane, a pri kraju je pjenasto. Nije proljev (u smislu vodenog), ali je polu-tekuce. Pjenasto je bas opis koji odgovara. Onako...masno.
    Sad sam u nedoumici, da li ga gnjaviti i voditi doktoru, ili je to uobicajena stolica za dijete od 11 mjeseci koje sve papa.
    Na njemu nema nikakvih promjena. I dalje se samo cereka, pjeva, jede sve i dalje s obozavanjem. Nikakvih drugih promjena osim te na njemu nema.

molim pomoc!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

e da....taj dan, kad je pocela zta sumnjiva stolice, dala sam mu prvi puta ****-ove instant pahuljice. Nekakav vocni koktel. Samo jednom ih je jeo, pa ako je to reakcija na njih, koliko to traje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •