Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: nemam pojma sta da radim???

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno nemam pojma sta da radim???

Mislila sam da se ne javljam, jer cemo moci pregulit ovaj problem bez forumskih rasprava, ali izgleda da cu se morat pojadat.

Moj 2,5 godisnji sin Sami vec nekoliko dana ima katartrofalne histericne ispade. Edi ih je imala nekoliko puta, ali u puno blazem obliku nego Sami.

Sve je pocelo prije nekoliko dana kada sam mu odlucila ukinuti mlijeko koje je po 4-5 puta u toku noci pio :shock: Za to sam iskoristila momenat dok je imao gripu i slajm, te je nekoliko puta i povracao zbog tog slajma kojeg je mlijeko samo iritiralo.
    Elem, islo je nekoliko noci sve super bez mlijeka, a u zamijenu sam mu davala vodu, caj ili cijedjeni sok sa puno puno vode (ono potpuno prozirno)I ja u toku noci pijem vodu, pa znam da je nekim ljudima potrebno, a trenutno nam radi i grijanje.

I sonoc, kada se u 3 h probudio i trazio mlijeko, ja mu nisam dala rekavsi da ce opet povracat. Ljudi moji kad je nastala histerija Ja sam samo sve to ignorisala, ali on se non stop bacao, izgurivao me nogama, vristo... Niko nije mogao spavat od njega. Oko 5 h je zaspao kada sam mu dala malkice soka od narandze
    Ujutro sam mu uz dorucak dala mlijeko, da bi sad prije 45 minuta ponovo pocelo histrisanje i trazenje mlijeka u flasici. Ja sam na kraju zatvorila prozor kontajuci da ce mi neko doci na vrata pitajuci sta ja radim tom djetetu.
    Cure, mene je bukvalno strah tih ispada. Sta da radim???? Do sada sam ignorisala, ali mislim da cu puc. MM odlazi na posao neispavan, a ja opet ostajem u kuci sa njima na rubu zivaca.
    I u nekim drugim situacijama zna imati ovakve ispade, ali ne ovako prestrasne. Kako se ovo prevazilazi??? Da mu dam to mlijeko, ili da i dalje nastavim ignorisat???

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kod nas nije mlijeko ali je sve ostalo... dakle ako joj nešta nedaš kako je dama zamislila odmah plač i bacanje...ili ako odmah ne reagiram u toj stotinki isto takva reakcija.recimo mama vidi ovo ili mama daj ovo ili ono a ja kažem sačekaj sekundu ma onda

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa sta radite u tim momentima
    cure, jel ovo neka prolazna faza, ili ove ispade treba u korjenu sasjec. Odmah mi padnu na pamet ona djeca sto vriste po trgovini i sve oko sebe bacaju Bas, bas me je strah i teko se snalazim u ovoj situaciji. Edi nije imala tako ceste i tako jake ispade histerije. Jos je ona starija pa vec sa njom nekako se moze i razgovarat, objasnit.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jel pali da mu das nesto drugo, dok ga ne prodje kriza odvikavanja?
    sok od narandze?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ponekad upali sok od narandze, ali nekad i ne. Prvo se baca za mlijeko, pa kad vidi da nema mlijeka, onda pristane na sok (ali nece gospodin svaki) Strasno ljudi dragi
    e bio bi fazon da se skine sa mlijeka, a navuce na sok od narandze :/

i mislim da nije do bocice jer on do kraja iscvrca to mlijeko.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

btw. sok kad pije u toku nocu cesto ga ne popije do kraja, vec se napije i ostavi flasicu negdje pored sebe.
    Mlim da je opsjednut mlijekom

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nema mlijeka i gotovo! Evo ima sok/voda.....stagod
    Proci ce ga.

a od histerije niko nije umro...

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo prešli s ovisnika o bočici mlijeka, na ovisnika o čaju, pa to zamjenili vodom. Sad traži piti jednom u par dana, i to uglavnom vodu (eventualno čaj). Mlijeko ne dam, i točka.
    "Polako" sam je skidala s mlijeka, razvodnjavala ga skroz.. nudila sve prije nego to. Trajalo je par mjeseci.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma oni su maleni zezatori. Prošla sam opsjednutost s mlijekom i bočicom, ali sad traži vode iz čaše i to samo jedan srk. Prije spavanja i u toku noći. Ma kad mu se protije. Znao bi u 4-5 ujutro urlati : meka, meka daj,..izluđivalo me.
    I mene je zabrinjavalo to bacanje i miš je jako ljut po prirodi ali sam bila oštra i naljutila bih se svaki put kad bi počeo histerizirati pa je prestao. Hvala bogu.
    Grozila sam se od tih scena i bilo me frka da će se bacati i po dućanu.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj monax prvotno napisa
    Ma oni su maleni zezatori. Prošla sam opsjednutost s mlijekom i bočicom, ali sad traži vode iz čaše i to samo jedan srk. Prije spavanja i u toku noći. Ma kad mu se protije. Znao bi u 4-5 ujutro urlati : meka, meka daj,..izluđivalo me.I mene je zabrinjavalo to bacanje i miš je jako ljut po prirodi ali sam bila oštra i naljutila bih se svaki put kad bi počeo histerizirati pa je prestao. Hvala bogu.
    Grozila sam se od tih scena i bilo me frka da će se bacati i po dućanu.
    i kod nas je bas tako Meko, meeeeeeeeeekoooooooooo, mekooooooo, mekoooooooooo

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A iz kojeg razloga im ne dajete mlijeko više?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Keti nije dojena i pila je adaptirano mlijeko. Htjela sam ga općenito izbaciti (ne samo po noći). Kravlje ne preferiram. Jede jogurte i sl, a mlijeko konzumira samo u kombinaciji griza (mlijeko+voda), kornfleksa i sl.

Da se samo nju pitalo, pila bi bočicu mlijeka svakih max 2h do svoje 18 godine. Par puta smo došli u fazu 4-5 bočica po noći! :shock:

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja popije mlijeko prije spavanja a po noći čaja ali ja bi da popije radije mlijeko nego čaj ali neće....

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    moja popije mlijeko prije spavanja a po noći čaja ali ja bi da popije radije mlijeko nego čaj ali neće....
    Keti po noći ponekad popije čaj, al ona općenito pije samo blagi čaj bez šećera, meda i sl.. tak da nemam protiv toga ništa.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa jel normalno da dijete u toku noci popije 1 l mlijeka. Meni nije Plus ono po danu :/
    A da ne zaboravim da se on zbog toga svako malo budi. Normalno je da automatski ne spava dobro (po danu skoro nikad)...
    Meni to nikako nije ok :/
    A pravo da vam kazem i meni je katatrofa ustajat po 4-5 putau toku noci i grijat mlijeko. Ipak su njemu 2,5 godine. :/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gle, 2,5 godina si mu to dozvoljavala, sad odjednom ne. Daj mu malo vremena. To je za njega velilka promjena.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Gle, 2,5 godina si mu to dozvoljavala, sad odjednom ne. Daj mu malo vremena. To je za njega velilka promjena.
    ma jasno je meni to ko dan. Ali zar zbog toga treba toliko bacanje i histerisanje. Mislim, meni je ovo nesto novo, iako imam jos jedno starije dijete. Zaista se tesko snalazim. Plus sto mi je jeko neprijatno da mi se u ta doba cuje frka u stanu :/ Morat cu zac po hauostoru i izvinit se komsijama 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zašto izbacujete mlijeko, previše ga piju, nije zdravo i sl.? Ja nisam u ovoj fazi, mi smo mlađi i dojimo, al me baš zanima. Moja curica isto ima karakter, ljuti se kad nije po njenom, srećom nije to ništa strašno. Ali sam čitala da oko 2. godine nastaju tantrumi kod djece (npr. ispad u dućanu) i da je to faza .

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa
    Zašto izbacujete mlijeko, previše ga piju, nije zdravo i sl.? Ja nisam u ovoj fazi, mi smo mlađi i dojimo, al me baš zanima. Moja curica isto ima karakter, ljuti se kad nije po njenom, srećom nije to ništa strašno. Ali sam čitala da oko 2. godine nastaju tantrumi kod djece (npr. ispad u dućanu) i da je to faza .
    Sve je pocelo prije nekoliko dana kada sam mu odlucila ukinuti mlijeko koje je po 4-5 puta u toku noci pio

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

previse pije, a samim tim automatski slabo jede. Pa zamislite da popijete litar mlijeka u tako noci. Bil mogle jesti
    Ja licno volim mlijeko i pijem ga svakodnevno. Isto tako insistiram i da mi djeca piju mlijeko, ali sve ima svoje granice.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I moj Roko po noći zna tražiti mlijeko na bočicu. Naravno da nam je to grozno,ali sami smo si krivi. Popije od 2 dcl do pola litre otprilike. Za sada nemam snage za ukidanje te navike jer ne mogu trpiti noćnu histeriju. Ovako zaspe opet za minut ,mi idemo linijom manjeg otpora :/ a koliko je to pametno,ne znam ni sama....

Naravno da protestira i histerizira,to me uopće ne čudi. A kako je po danu,jel pije ,odnosno jel traži?
    Moj samo za spavanje i uspavljivanje. Po danu nikada ne traži jer je navikao dobiti samo za spavanje.Mi smo odnedavno počeli razgovarati kako mu više ne treba bočica i da proba zaspati bez nje...za sada ne ide,ali ni ne mislim da se toga može riješiti za par dana.

Općenito o histeriji bolje da ne pričam
    Jesenas smo bili ludi više od mjesec dana,bio je nemoguć,ponašanje božemesačuvaj. Kako došlo,tako prošlo !

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    pa jel normalno da dijete u toku noci popije 1 l mlijeka. Meni nije Plus ono po danu :/
    A da ne zaboravim da se on zbog toga svako malo budi. Normalno je da automatski ne spava dobro (po danu skoro nikad)...
    A pravo da vam kazem i meni je katatrofa ustajat po 4-5 putau toku noci i grijat mlijeko. Ipak su njemu 2,5 godine. :/

Pa vjerovatno nije... ne znam... ali kako je već rečeno, nešto što si toliko dozvoljavala (a njima je dovoljno i jednom što se dozvoli) pa se sada tako naglo ukida.
    A meni pada nešto drugo na pamet... da mu možda nije nešto drugo? Možda ode gledan u krevet? Ili da mu samo nudiš u čaši, pa možda odustane, jer kako sam razumjela on hoće samo iz flašice? Možda on ima fazu "nacicavanja" kako druge majke imaju koje doje i to baš u to neko vrijeme... možda mu je to njegova "sigurnost"?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nadovezat ću se na pitanje koje ti je Maslačkica postavila...
    Kod nas glad nije definitivno u pitanju,moj jede po danu puno i rekla bih kvalitetno,dakle ovisan je isključivo o bočici i mlijeku koje su mu sinonim za spavanje!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim, meni je ovo nesto novo, iako imam jos jedno starije dijete. Zaista se tesko snalazim. Plus sto mi je jeko neprijatno da mi se u ta doba cuje frka u stanu :/ Morat cu zac po hauostoru i izvinit se komsijama 8)
    ma draga, mislim da bi ti bilo puno lakse bez ovog zanjegjeg faktora...
    koja razlika je kad luka malo histerizira po ducanu (javnost) ili pak doma...

ista razina histerije u javnosti se cini teza...
    a onda smo i manje pribrane smiriti ih (jer smo i same uzrujane)...

tebi se cini da samija u tisini noci susjedi cuju i da ne mogu spavati i da si misle 'aime sta ova snorki radi tom jadnom malom bespomocnom djetetu... sigurno mu ne da jesti i piti, a moguce je i da ga tuce i maltretira... trebali bi mozda zvati policiju... ah ti stranci...'

nego, dobra je ideja da im se ispricas (ili pojadas) sasvim je vjerojatno da ce te razumjeti...
    a i sasvim je vjerojatno da nece imati pojma o kakvoj ti to buci i urlanju pricas jer spavaju k'o bebe...

e onda kad susjede skines s tapete - bit ces smirenija za samija...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Nadovezat ću se na pitanje koje ti je Maslačkica postavila...
    Kod nas glad nije definitivno u pitanju,moj jede po danu puno i rekla bih kvalitetno,dakle ovisan je isključivo o bočici i mlijeku koje su mu sinonim za spavanje!
    jel pije cijelu noc ili samo pred spavanje? Ja svojoj djeci obavezno pred spavanje dam bocicu mlijeka i to mi se cini sasvim ok do jutra.

A jel zna neko nesto da dijete lako moze postat anemicno, ako pije prekomjerno kravlje mlijeko??? To sam jucer cula,ali ne znam jel istina ili bapska??? :/

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Od kravljeg mlijeka, pa jos prekomjernog, niko srece vidio nije....

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja mlijeko i dalje dajem ali ne više na bočicu pa samim tim nema više maltretiranja. Izbacila sam ga kad je imao 2 i 8 mj. ali ne preko noći već polako taktički. Prvo sam mu proširila rupicu, skoro da je prst prolazio i nije mu više bilo fora tako da cuci. I jednog dana mi sam rekao da više neće bočicu.
    Sad mu dajem u šalici ili tetrapak kozijeg od 2 dcl i svi sretni.
    I apetit mu se popravio. :D :D :D
    I ne uzima mlijeko više kao prije, sad više uzima druge mliječne proizvode.

Ali sam čitala da oko 2. godine nastaju tantrumi kod djece (npr. ispad u dućanu) i da je to faza .
    To ovisi od djeteta. Mislim da je kod mojeg pomoglo kad je vidio jednu curicu u fazi napada,u Konzumu i bio je sav izbezumljen. Malo smo o tom pričali. Moj mišić kad god je počeo s ispadima, ja sam se lijepo vraćala kući i sad ako smo u kupovini on divlja i ja na kasu pa van.
    I dajem mu do znanja kako me to ljuti. A bacanje po dućanu je definitivno najgore po meni.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa vjerovatno nije... ne znam... ali kako je već rečeno, nešto što si toliko dozvoljavala (a njima je dovoljno i jednom što se dozvoli) pa se sada tako naglo ukida.
    A meni pada nešto drugo na pamet... da mu možda nije nešto drugo? Možda ode gledan u krevet? Ili da mu samo nudiš u čaši, pa možda odustane, jer kako sam razumjela on hoće samo iz flašice? Možda on ima fazu "nacicavanja" kako druge majke imaju koje doje i to baš u to neko vrijeme... možda mu je to njegova "sigurnost"?
    Maslacak, on ovu fazu ima nekih sest mjeseci. prije je takodjer pio mlijeko po noci i ni blizu ovoliko. Cak ni kada je beba bio. S vremenom povecava dozu :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    Mislim, meni je ovo nesto novo, iako imam jos jedno starije dijete. Zaista se tesko snalazim. Plus sto mi je jeko neprijatno da mi se u ta doba cuje frka u stanu :/ Morat cu zac po hauostoru i izvinit se komsijama 8)
    ma draga, mislim da bi ti bilo puno lakse bez ovog zanjegjeg faktora...
    koja razlika je kad luka malo histerizira po ducanu (javnost) ili pak doma...

ista razina histerije u javnosti se cini teza...
    a onda smo i manje pribrane smiriti ih (jer smo i same uzrujane)...

tebi se cini da samija u tisini noci susjedi cuju i da ne mogu spavati i da si misle 'aime sta ova snorki radi tom jadnom malom bespomocnom djetetu... sigurno mu ne da jesti i piti, a moguce je i da ga tuce i maltretira... trebali bi mozda zvati policiju... ah ti stranci...'

nego, dobra je ideja da im se ispricas (ili pojadas) sasvim je vjerojatno da ce te razumjeti...
    a i sasvim je vjerojatno da nece imati pojma o kakvoj ti to buci i urlanju pricas jer spavaju k'o bebe...

e onda kad susjede skines s tapete - bit ces smirenija za samija...
    znas da mi je u momentu svasta padalo na pamet medjutim, mislim da se ne cuje, izuzev ako neko stoji pred vratima. Takodjer se cuje ako je prozor otvoren
    ali, uopce nije prijatno.
    Uh, ne mogu vise. Javit cu vam sutra kako je prosla noc 8)

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

snorki, neznam ako te tješi, mi nemamo ni bočice nit je ljubitelj mljeka al ima već tjedan dana da sve završava histeričnim ispadima, vrištanjem, jecanjem, bacanjem po podu, a ako ga dignem, mlati rukicama tako da me pošteno izmlati
    kasnije ga pitam zašto je tukao mamu, kažem mu da nemože to i to (neće u sjedalicu hoće na prvi sic, i sljedi ispad), podraga me, ljubi i nakon uru se pobaca opet....... evo već 3 dana histerije i ja pri kraju

al su bome snažni :shock:

kad ova faza prestaje

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pogledajte ovo. Reklama je malo shokantna jer na ovakav nacin reklamira kondome, ali sam stavila link da obratite paznju na ovaj ispad. Nadam se da kod nas nece ovako :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=C_7e2ZORzDI

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Maslacak, on ovu fazu ima nekih sest mjeseci. prije je takodjer pio mlijeko po noci i ni blizu ovoliko. Cak ni kada je beba bio. S vremenom povecava dozu :/
    Tako je bilo i nama (posljedica neke boleštine kad nije mogla klopati, pa bi joj davala mlijeka više nego inače). I onda je mlijeko postala "tješilica", pa sam ga polako razvodnjavala. Isto tako bi joj pokušala noću dati malo vode/čaja i dugo dugo joj pričati, maziti je.. dok ne zaspi. Brzo smo smanjili količinu. Duže je trebalo skroz maknuti mlijeko.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

A što je sa zubićima ako dijete po noći u nekoliko navrata pije mlijeko/čaj? Ja sam svojem (2 godine) objasnila da nema MEKA kad se operu zubići i da ože dobiti samo vodu i to di 1,5dcl. Bilo je oko 10 večeri urnebesnog plača i protesta,bacanja bočice s vodom itd.
    Oni traže gdje je granica, a granicu moraš postaviti ti.
    Recite da sam prekomotna,ali ja moram danju funkcionirati i ne želim se godinama buditi po par puta noću da bih mu dala piti iz navike.Što kad se riješi pelene i počne tražiti wc?! :/

Sve je kako si sama postaviš.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

E,da. Zaboravila napisati da su mi te količine od litre mlijeka noću i još ne znam koliko danju sumanute.Sigurno je trbušćić sav napuhnut?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pogledajte ovo. Reklama je malo shokantna jer na ovakav nacin reklamira kondome, ali sam stavila link da obratite paznju na ovaj ispad. Nadam se da kod nas nece ovako :shock:

Meni je dobra reklama.....i baš zato što reklamira kondome... mislim, nema uvrede ili nešto!!!
    (i super mi je bila ona reklama gdje se aludira da žene PEGLAJU KARTICE! )

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ovo je ipak samo reklama, no mozda bi sve izgledalo drukcije da je "tata" bilo sta uradio...

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Vito ima 2,6 godine. Da ne prepričavam opet, kopiram s drugog topica:
    "Ja sam već danima na rubu strpljenja Da vidim dijete koje se ponaša kao moj Vito pomislila bih da ga doma mlate, guše, lome i sl. A Vito nikad nije udaren, odgovarano je na njegove potrebe, oduvijek je sve prilagođeno njemu, puno se igramo, zezamo, a najviše mazimo, ljubimo i smijemo. I odjednom preokret: Vito je nemoguć (ne znam drugu riječ za opisati njegovo ponašanje). Tuče djecu, inati te toliko da niti jedan pristup ne pomaže. Prije par dana je situacija toliko kulminirala da sam nakon pristupa "na lijepo", "na ružno":povisim glas, pošaljem ga u sobu, vičem-ništa, provocira i dalje kao da me želi vidjeti u najgorem izdanju, šamara me, baca igračke, vrišti,baca se..., na kraju sam sjela na pod i plakala,onda me ljubio, grlio, idućih dva sata je bilo sve ok, igrali smo se, ali kad sam otišla uzeti nešto za jesti,opet je počelo Uglavnom, sve je ok kada ima 100%tnu pažnju,čim ja nešto drugo radim,odmah dernek. Od prijateljice se kćerkica ponaša identično (starija je 2 mjeseca, a takva je otkada je napunila 2 i pol godine, točno koliko sada ima Vito). Je li razlog dob ili smo negdje gadno pogriješili?"
    Ajmo se tješiti da je riječ o fazi, djeca su nam iste dobi

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mog je uhvatio šiz sa točno 2,5 godina....e sad Vitekova,jel to slučajka ili ne-ne znam.....
    Rosa-lako je reći da treba postaviti granice,ali nisu sva djeca ista!
    Granice se uglavnom i postavljaju pogotovo za opasne stvari,ali ovo sa pijenjem mlijeka je davno uspostavljeno i ne možemo sad samo napraviti rez kao da je to tako jednostavno. Ja bi zaista voljela da nikada nismo Roku dali bočicu,ali što je tu je. Sad sami moramo smisliti bezbolan način da je se rješimo!
    Objasnila sam i ja svome da se poslije pranja zuba ne smije konzumirati mlijeko-moš misliti što me poslušao

Slažem se da je sve kako si sami postavimo-ali ovdje se već radi o tome da je stvar uzela maha i treba pronaći rješenje

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Mog je uhvatio šiz sa točno 2,5 godina....e sad Vitekova,jel to slučajka ili ne-ne znam.....
    Rosa-lako je reći da treba postaviti granice,ali nisu sva djeca ista!
    Granice se uglavnom i postavljaju pogotovo za opasne stvari,ali ovo sa pijenjem mlijeka je davno uspostavljeno i ne možemo sad samo napraviti rez kao da je to tako jednostavno. Ja bi zaista voljela da nikada nismo Roku dali bočicu,ali što je tu je. Sad sami moramo smisliti bezbolan način da je se rješimo!
    Objasnila sam i ja svome da se poslije pranja zuba ne smije konzumirati mlijeko-moš misliti što me poslušao

Slažem se da je sve kako si sami postavimo-ali ovdje se već radi o tome da je stvar uzela maha i treba pronaći rješenje
    meni je Edita sa nesto vise od godinu dana prestala piti mlijeko po noci. Bez ikakvih problema, odvikavanja i sl. Jednostavno dijete odlucilo da spava noc u komadu. Ujutro joj je cejf popit mlijeko iz flasice dok gleda crtic i ja u tome ne vidim nista lose.
    Medjutim, Sami je druga prica. :/
    Inace, ovo sa 2,5 godisnjacima jest za skocit kroz prozor

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Inace, ovo sa 2,5 godisnjacima jest za skocit kroz prozor
    Sa barem 3. kata

Moj sad visi sa malog stola i pokušava od gore ući u prostor za novine :shock:
    Toliko o granicama 8)

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

A moj upravo nadoknađuje popodnevno spavanje, već mjesec i pol ne spava popodne (liježe u 22 i 30, diže se u 8 i pol,9), spavat će valjda do sutra

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj je upravo imao napad. Za stolom smo i ručamo, prilog kupus salata a on svježi kupus obožava. Neda nama jesti i dobije napad i sav kupus pobaca po stolu. MM i ja ljuti, nismo vikali. Suprug mu veli da sve pojede sa stola. I ode u DB. Mali se ne buni, navalio i skoro sve pojeo. :shock: Kad je završio samo veli: Oproti...
    Poslije pokušavamo razgovarati o divljanju a on kaže: Neću više, ja vojim kupuć!!! I šta da mu više kažem. Zezator

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Monax,znam da ti je bilo za poludit, al mali ti je izvrstan!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja se spremam za te napade jer bi joj uzela dudu ali nikako nemama hraborsti. Jednom joj je duda pala iza kreveta, a tata joj je prethodno rekao ako joj padne da nema više, ljudi moji, koji je to šok bio na njezinom licu, to je izgledalo otprilike kao da vam je umro netko najmiliji. Prestrašno. Odmah smo uzeli dudu i dali joj. Nezamisivo mi je kako ćemo to riješiti tako da potpuno razumijem problem i ne znam rješenje

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Prijavljujem se u klub urlatora i bacača na pod.
    Moj je s tantrumima počeo nedugo nakon 1. rođendana, ali ovo što sad proživljavamo ima razmjere prave katastrofa. On sad ima 2 god i 4 mjeseca, 16 kg i trudnu, pomalo otvorenu mamu koja ga ni pod razno ne smije nositi. U subotu smo imali takvu scenu u Importanne centru kad smo pokušali nakon kazališta doći do sparkiranog auto, jer nije htio hodati + upikirao je neki dućan s igračkama. Bacao se po podu, urlao, gmizao po podu - ma strašno! Svi su blejali u nas ko u čudo. Na kraju sam ga jedva jedvice dovukla do garaže, platila parking + još jedan dodatni sat jer se nismo uspjeli u zadanom roku utrpati u auto nakon plaćanja! Bila sam u komi čitav dan. Na kraju ispada da nikud s njim sama ne mogu - užasno frustrirajuće. Nekad nam se put od parkirališta do stana čini kao nemoguća misija. Jedan da se tako bacio na mokro parkiralište pred zgradom iz istog razloga (čitaj (ne)nošenje).
    Faza ili ne ja sam skroz luda i užasavam se što me čeka za par mjeseci kad se rodi bebač. :shock:

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

:shock:

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    Keti po noći ponekad popije čaj, al ona općenito pije samo blagi čaj bez šećera, meda i sl.. tak da nemam protiv toga ništa.
    moja pije **** čaj komorač preko noći ali nekako mi je zdravije da popije mlijeka da hoće...

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moja pije **** čaj komorač preko noći ali nekako mi je zdravije da popije mlijeka da hoće...
    probaj ga zamijenit čajem Ciciban (kuhaš ga, nije instant). i ne staviš šećer.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

noc je protekla mirno malo je pio razblazeni sok (jedino to nekako ide za zamijenu), ali ni blizu kao mlijeko. I nesto ga vise i ne trazi s tim da je po danu sve vise u ovoj troc fazi
    poslije cu malo pogledat na netu o ovome. :/

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i trudnu, pomalo otvorenu mamu koja ga ni pod razno ne smije nositi.
    Karin, potpuno te razumijem, moj nema baš do te mjere napade jer ga uspijem prije te faze vratiti u kuću.
    Ali znam da sam se ranije porodila jer sam na taj dan bila s njim kod gin. u čekaonici nekih sat vremena, čekala uputnicu,..a on izludio me..i naveče rodila valjda sam pobjegla u bolnicu da se odmorim.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •