:D
Prekrasno!!! Čestitam! :D
Prekrasna betica!
Ana Marija cestitam odi zelim ta sve bude uredu do kraja trudnoce. A mene zanimaju simptomi tokom cekanja jer meni je 12 dan od inseminacije i evo me vilenim, a voljela bi da to podijelis sa mnom. Mozes i ovako a moze i na pp.
![]()
Čestitam od![]()
Draga Lanaaa...lanaaa prvotno napisa
Ja sam ti imala četiri inseminacija i nisam imala nikakvih simptoma osima male boli u donjem dijelu stomaka, kao kad trebaš dobiti, ali mislim da je to bilo od Utrogestana...i ništa više...a kada sam postala razdražljiva, znala sam da imam PMS....tako se i dogodilo. Tri puta sam dobila M. preko Utrogest. a zadnji puta sam dobila četiri dana od prestanka uzimanja...
...a sada...boli me stomak, malo me probadalo baš u predjelu jajnika privh dana nakon ET, bole me grudi (ali ne kao kad trebam dobiti, tada su mi napete) a sada samo teške i mekane, bolne na dodir, kao i bradavice... i sve sam to pripisivala lijekovima...kad eto...velika beta...
Baš lijepa, sretna i kratka priča da nam uljepša blagdane. :D :D :D
Javi nam kad srčeko prokuca.
Cestitam od![]()
naravno da trebas nastaviti sa utrogestanima![]()
sjetna35 prvotno napisa
Baš mi je drago kad mogu nekoga razveseliti...zato sami otvorira topis jer znam da sve čekate čuti neku sretnu priču...
Tako sam i ja ...stalno sam tražila da mi netko ispriča kako je uspješno bilo, tada sam mislila: "ima nade i za mene" i ulijevalo mi je optimizam, tako i ja sad želim svima vama reći da ćete dobiti svoje bebe, malo prije ili malo kasnije ali one su tu....samo ih malo trebate pričekati....![]()
![]()
![]()
Ana-marija, hvala za priču i neka sve teče u najboljem redu!!!![]()
![]()
Bravo slavonko.. :D ...samo polako i uživaj...neka beta bude visoka za![]()
srdašca....
Evo da vam prijavim i današnju betu 2368.... :D ...u petak ponovo...![]()