Cure molim vas pomoć! Luce ima 38,2 - znam da ne zvuči puno ali meni je to ooogromna temperatura; curi joj nosić, puno plače. Isključivo je dojena do 6 mjeseci a skoro mjesec dana smo na dohrani - i dalje je naravno dojim. Danas je imala puno više kakice nego inače(kad bolje razmislim i jučer je bilo tako) - kakala je 5 - 6 puta, 2 puta gusto, 2 rijetko i sluzavo i na koncu 2 nepoželjne zelene kakice(prve u životu) - sluzave i heterogene. Eto sve sam temeljito opisala. Malo sam u panici
i svaka brza pomoć je dobrodošla! Kako da joj skinem temperaturu? Čepiće mi MM donosi iz ljekarne

) - sluzave i heterogene. Eto sve sam temeljito opisala. Malo sam u panici
i svaka brza pomoć je dobrodošla! Kako da joj skinem temperaturu? Čepiće mi MM donosi iz ljekarne
Odgovori s citatom
Lucu smo okupali, pa idemo lagano na spavanje i bit ćemo cijelu noć s jednim okom otvorenim, ali pošto spava s nama lakše je. Još jednom svima hvala, učinili ste od paničarke sposobnu mamu
)... spava skoro cijeli dan...
) - ona je spavala a ja sam je tu i tamo pipala po čelu, vratu, kud god sam stigla, u stanju pripravnosti
Temperaturi ni traga već drugi dan,a ni proljevu - ali Luce je totalno plačljiva po cijele dane, a sada je nosamo MM i ja naizmjenice - ne može zaspati, na momente se tako jako rasplače da to može biti samo od bola. Zadnjih dana je išla rukicom prema uhu a nama je to bilo baš simpatično
To se jos zove Roseola...