Ima li još tko tko nije primio povrat poreza za 2006.?
MM je primio, a njegovu sam predala tjedan dana prije svoje. Dobio je povrat negdje oko ljeta. Ja još uvijek ništa!
Jesam li jedina?
Što mogu učiniti po tom pitanju?
Ima li još tko tko nije primio povrat poreza za 2006.?
MM je primio, a njegovu sam predala tjedan dana prije svoje. Dobio je povrat negdje oko ljeta. Ja još uvijek ništa!
Jesam li jedina?
Što mogu učiniti po tom pitanju?
zvati poreznu što prije to bolje
I meni je prošle godine povrat poreza stigao za Božić![]()
Ja sam zvala neki broj, mislim da je to bio 0800-66-99-33, a ako nije valjda će ti reći na koji onda broj da nazoveš.
Uglavnom, mogu ti reći da li je u obradi, ili ne.
ja nisam dobila povrat, pa sam ih zvala, i gdja mi je rekla da moj poslodavac ima dug prema poreznoj i nece mi isplatiti dok to ne podmiri. sad, ne znam u kakvom si ti radnom odnosu. najbolje nazovi, izdiktiraj svoj jmbg pa ce ti reci.
Ja sam jednom dobila povrat u prosincu, navodno zadnje ostaju porezne prijave gdje je nesto nedostajalo i sl., ali do 31.12. se sve rijesi. Najbolje nazvati i pitati.
Baš tako. I ja sam zvala jedne godine, ispalo je da fali neki papir na kojem potvrđujem da sam osobno platila sve priložene račune za zdravstvene usluge (da ih nije platio netko za mene).
mmmama prvotno napisa
a budući da je ovaj datum jako blizu ja bih svakako zvala odmah. jer me strah da se nebi nešto izmotavali ako prođe godina! mene su jedne godine čak oni zvali da mi kažu da fali neki dokument,, ali pretpostavljam da je više onih službenika koji će samo staviti slučaj sa strane za kraj. Zovi zovi
Zvala sam na broj gore koji ste dale.
Uplatili su još prije pola godine. Promakle su mi te dvije tisućice....
![]()
Anita,![]()
8)