Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Izleti u Turbo Limač...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Izleti u Turbo Limač...

Neki dan sam bila na jednom ročkasu i priča jedna cura kako su u školi njene kćeri koja ide u 1. razred (ili drugi nisam 100% sigurna) klince vodili na izlet u Turbo Limač! :? :shock: .
    I tu avanturu platitli 45,00kn. :shock:
    A što su pametno djeca tamo radila?
    Gledala su kako se puni i oblači "Budi moj medo" i dobila tog jednog medu na dar za razred i još je svako dijete dobilo bon sa popustom od nekih 10% za kupnju tog istog medvjeda...
    Meni je ovo preeeeeestrašno. I to tu u Zagrebu! Ajde da su to došli neki klinci iz nekog sela koje roditelji možda ne mogu odvesti u grad i nemaju ih prilike odvesti u TL, mada ni to po meni nije izlet iz snova.
    I naravno, mala došla doma i navukla starce u taj isti TL, u kojem je sigurno bila već više puta, da joj kupe medvjeda.
    Ja sam rekla da nema šanse, a ona mi odgovorila da je i ona protiv ali kaj da radi "kad su svi u razredu..."
    A ja sam tako bjesna na to. Uvijek sam mrzila to "A zato kaj svi drugi".
    I kakve su to fore o odvođenju djece u TL na izlet???
    Ne znam kako će biti kada moja djeca krenu u školu, bojim se samo još gore.
    Jeste kad čuli ovakvo što?
    Što vi mislite o ovome i kako bi postupili?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kaj samo meni to nije normalno :/ ?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nije niti meni normalno :?
    I posve mi je čudno kako su roditelji pristali na takav aranžman i iskeširali 45 kuna!? (prijevoz autobusom unutar Zagreba obično se organizira za 10 kuna, nije mi jasno na što su "potrošili" još 35 kuna?)

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa
    I posve mi je čudno kako su roditelji pristali na takav aranžman i iskeširali 45 kuna!?
    Ne znam, vidiš da smo jedine

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Niste jedine, al je činjenica da je bilo dovoljno roditelja koji su platili tih 45kn za ništa.
    Baš me zanima da li je u školskom planu i programu predviđen "posjet Turbo limachu"

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znaš jer nevjerojatnija činjenica da su organizirali takav "izlet" ili to da su roditelji za njega iskeširali 45 kn. Katastrofa!!!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prestrasno stvarno
    Kaj veli tvoja prijateljica, cije je dijete islo na taj "izlet" na to?
    Jel reagirala na roditeljskom ili nesto?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Karin prvotno napisa
    Ne znaš jer nevjerojatnija činjenica da su organizirali takav "izlet" ili to da su roditelji za njega iskeširali 45 kn. Katastrofa!!!
    x

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma ja to ne mogu vjerovati. Ni da su to organizirali, ni da toliko košta, ni da su roditelji to pristali platiti. Da nisu išli negdje drugdje, pa usput svratili u TL?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Naplatiti posjet dućanu, pa nisu išli u kazalište...
    Ja bih direktno ravnatelju/ici, to ne ide bez nihovog amen
    Naravno da bi rekla da ću ako želim, JA odvesti dijete u TL i za tih 45 kuna mu kupiti slikovnicu!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam rekla da bi tu pomoglo da se svi kolektivno pobune, ali očito su svi bili za, ne znam, ne kužim...
    Navodno su išli još negdje prije toga, ne znam točno, ali mogu probati doći do nje i raspitati se. Svejedno je meni to prviše i ne bih na to pristala, inzistirala bih da se izbaci taj posjet TL-u jer je to nebulozno. I onda još navuku djecu da kupuju tamo tog medvjeda...Ali kak se kaže. kud svi turci tu i blesavi mujo.
    Meni to što su možda negdje bili prije TL-a aposlutno ne mijenja stvari. Bolje da su ih odveli na Bundek umjesto u TL. Ionako ih većina zna za TL i razne shoping centre nego kaj su bili na Bundeku.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    I onda još navuku djecu da kupuju tamo tog medvjeda...Ali kak se kaže. kud svi turci tu i blesavi mujo.
    Ovo je vjerojatno cilj te posjete.
    Samo se pitam tko je sve to inicirao, organizirao, kome je uopće pala na pamet takva glupost?! Kao da se u Zagrebu nema šta za vidjet pa vode djecu u TL

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja je s vrtićem bila u TL, isto na 'punjenju' mede, i to sam saznala nakon izleta. Kako ih uglavnom bake dovode i odvode iz vrtića, moguće je da je i bila obavijest da će se na takav 'izlet' ići, a ja je nisam vidjela, a baka je platila ako je što trebalo. Ali da jesam, sigurno bih pitala čija je to brilijantna ideja bila, i zar su već iscrpili sva mjesta u prirodi.
    Naravno, dobila je bon za popust ako hoće kupiti medu, pa da ne pričam koliko dugo me pilala 'kupi, mama, kupi'...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

To je totalno nedopustivo. Koja je to škola?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I posve mi je čudno kako su roditelji pristali na takav aranžman i iskeširali 45 kuna!?
    Ma niste jedine, ja jednostavno ne mogu vjerovati :shock: .

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja na to nikada ne bih pristala i priupitala bih nadležne u školi o svrsi tog posjeta.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

idiotarija
    predložit ću ja nekoj školi da mi plate 30 kuna po djetetu i dođu o obilazak mog stana. još ću im i sokiće napravit

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Niste jedine koje to misle, ali ste jedine noćne ptice koje to misle...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni se čini da će mene vrtićki odgajatelji i školski profesori mrzit... ja ću ih sve lijepo poslat u krasan k* ako mi ponude takve stvari...

Da ja financiram tepih za vrtić????
    Da kupujem TV i DVD za vrtić???
    Da kupujem sranja koje je napravila "časna" samo zato jer mi dijete inače neće proć iz vjeronauka???
    Da plaćam prvačiću izlet u faking šoping centar???

Da plaćam? Alo, jeste vi normalni?!? Nek meni vlasnik Magme da 100Kn da ja dovedem dijete tamo, a ne da ja moram plaćat nekome 45kn ( pa odakle tolika lova za prijevoz od npr. Črnomerca do Žitnjaka, kao da putuju iz Splita u ZG)

Uf.... al sam se nap*....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Meni se čini da će mene vrtićki odgajatelji i školski profesori mrzit... ja ću ih sve lijepo poslat u krasan k* ako mi ponude takve stvari...
    Naj shizit unaprijed! Pozitivno razmišljaj. Na forumu se ipak piše o onim ekstremnijim (da ne kažem bizarnim) primjerima školske prakse (nekad i teorije). Ne vode svi učitelji djecu po TLimačima. I ne žicaju sve škole lovu za školski inventar.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

razred mog sina je prošle godine bio na takvom " izletu " prošle godine i izrasli su mi rogovi zbog toga. bila sam protiv, ali nisam mu željela uskratiti priliku da provede slobodno vrijeme s prijateljima jer za njega to vrijedi puno, puno više od tih 45 kuna. na roditeljskom sastanku smo jedna mama i ja postavile pitanje te " avanture ", no odgovora nije bilo. stekla sam dojam da škola ima neku materijalnu dobit od toga pa sam odlučila ne praviti drame svjesna da su prosvjetari ponekad prinuđeni " ciganiti " u želji da djeca imaju viši standard u školama.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moje dijete je bilo na tom "izletu u TL" u ponedjeljak, prvašić je i ide u OŠ Zapruđe.
    Nisam imala srca ne pustiti ga, jer rekao je svi idu, pa želim i ja.
    Platili smo 45 kn.
    Kad je neka prigoda odemo u TL i kupimo što želi tako da ovaj izlet nije uopće doživio.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mala_zombi prvotno napisa
    Moje dijete je bilo na tom "izletu u TL" u ponedjeljak, prvašić je i ide u OŠ Zapruđe.
    Nisam imala srca ne pustiti ga, jer rekao je svi idu, pa želim i ja.
    Platili smo 45 kn.
    Kad je neka prigoda odemo u TL i kupimo što želi tako da ovaj izlet nije uopće doživio.
    Ne mogu vjerovati da je ovo stvarno istina.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

:shock:

strašno

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mogu potpisati Moovera.
    Da dam 45kn da mi dijete ide u TL u kojem je bio već sto puta a da ne govorim koliko će još puta biti do škole...i da me još onda doma pili da mu kupim tog us.ra.nog medvjeda, a ja naravno ne bih popustila jer ja u takvim stvarima ne popuštam. I nema mi zato što su svi. Meni je to živa nebuloza, a taj medvjed mi se i onako nikada nije sviđao! Općenito plišanci. Pa radije ću mu za dvjestotinjak kuna kupiti neku enciklopediju, društvenu igru ili nekaj s čime se kreativno može igrati, a ne dati te novce za sakupljača prašine...Kak nam odgajaju djecu to je strašno! Da odgajaju nam jer smatram da time što rade ruše moje principe ne bih li ja da moje dijete ne bi bilo drugačije od drugih.
    Sad mi stvarno nije jasno zašto roditelji uopće na to pristaju!?! .

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moover, pa čak ne moraju ići na Žitnjak u TL, ima na Rotoru, u CC1, u KC u Avenue Mallu...Mislim da svi ti TL-i imaju punjenje medvjeda.
    Ova cura koja mi je to ispričala živi negdje na Sigečici, ne znam koja je škola u pitanju.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mm je neko vrijeme radio tamo i kaže da non-stop dolaze tako klinci na "izlete"...a onda klinci doma namame starce i eto njih opet u tl..pazi koji izlet ...katastrofa

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moover, pa čak ne moraju ići na Žitnjak u TL, ima na Rotoru, u CC1, u KC u Avenue Mallu...Mislim da svi ti TL-i imaju punjenje medvjeda.
    Ova cura koja mi je to ispričala živi negdje na Sigečici, ne znam koja je škola u pitanju.
    da ali ovaj je najveći..pa da klinci vide sve znamenitosti tl

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je Sigečica onda je vjerovatno Rapska, naša buduća škola
    kad sam rekla MM poludio je, da netko za to treba dobiti otkaz
    i treba, netko u školama dobiva debelu lovu za tako nešto

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

čitam i ne virujem svojim očima ovome što čitam :shock:

na stranu što je ravnatelj neke škole na to pristao (njega triba uzet za vrat i obisit po hitno), na stranu šta je neka učiteljica sprovela u djelo tu glupu ideju (nju triba obisit za uši), ali da roditelji pristanu na tu kretenariju to ne mogu virovat.

pa koga briga što će bit jedino dite koje neće ići. da se skupi 10 takvih roditelja koji neće pustit dite na te zaglupljujuće i nekorisne i papilova izlete ti se izleti ne bi ni provodili.

ma molim te da ti netko naplati da mu dođeš u dućan. i to ne kunu nego cilih 45 e veće idiotarije odavno nisam čula.

ja se i dalje čudim kako su roditelji na to pristali. ili su svi munjeni u glavu od reda ili kakaju novce ili ih nije briga di im se dica vode.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    ja se i dalje čudim kako su roditelji na to pristali. ili su svi munjeni u glavu od reda ili kakaju novce ili ih nije briga di im se dica vode.
    I ja se čudim, ali cijelo vrijeme si kontam da je moje dijete u toj situaciji i da se ja kao roditelj pobunim da bi bilo jak malo onih koji bi me podržali i da bih zapravo ispala čudna i ne znam ti ja kakva. Mada mene to ne dira, ja bih se definitivno pobunila...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

vjerojatno tl njima dolazi sa nekom ponudom ...oni dođu sa klincima tamo ...njima je za pogladiti bradu super super reklama.. a školi zauzvrati možda školski materijal ili lova čak

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ne vjerujem, mislim da ne moze TL organizirati izlete. nama su se zaklinjali da to moze samo ovlastena agencija. tim gore.

iako sam pomno pregledala katalog izleta koje je jedna agencija nudila nasem tadasnjem vrticu, koji je to lov u mutnom.....

jednom je moj stariji trebao ici u trakoscan na tzv jesensku svecanost ili slicni vau naziv, trebali su brati kestene i poslije ih peci pa jesti. mi se odusevili programom, ludilo.

vratili se, nista od kestena. nije ih bilo, rekli su, nismo ih mogli izmisliti. pa su igrali nogomet na livadi i jeli pomfrit.

mogu otprilike zamisliti kako u katalogu izgleda prikaz izleta u TL

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja se čudim, ali cijelo vrijeme si kontam da je moje dijete u toj situaciji i da se ja kao roditelj pobunim da bi bilo jak malo onih koji bi me podržali i da bih zapravo ispala čudna i ne znam ti ja kakva. Mada mene to ne dira, ja bih se definitivno pobunila...
    i pobunila i ne dozvolila svom ditetu da tamo ide na izlet. drugo je kad je ja vodim. i stvarno bi me zabolila deseta dlaka na glavi što bi možda bila jedina mama koja nije pustila svoje dite. naš problem. ali dozvolit sebi da te TL, magma, ravnatelj škole i učiteljica prave tolikom mazgom - e nećeš pa makar moje dite gorke suze lilo. jer i dicu prave mazgumima samo što su mali pa ne kuže.
    i još naplatit taj izlet. aaaaaaaaaaa

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na stranu što je ravnatelj neke škole na to pristao (njega triba uzet za vrat i obisit po hitno), na stranu šta je neka učiteljica sprovela u djelo tu glupu ideju (nju triba obisit za uši), .
    ti bi samo vješala, za tebe je i Bush mala beba

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

:shock:

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

i pobunila i ne dozvolila svom ditetu da tamo ide na izlet. drugo je kad je ja vodim. i stvarno bi me zabolila deseta dlaka na glavi što bi možda bila jedina mama koja nije pustila svoje dite. naš problem. ali dozvolit sebi da te TL, magma, ravnatelj škole i učiteljica prave tolikom mazgom - e nećeš pa makar moje dite gorke suze lilo. jer i dicu prave mazgumima samo što su mali pa ne kuže.
    i još naplatit taj izlet. aaaaaaaaaaa
    Ma da naravno, niti bih dozvolila da ide, kako kažeš, makar bio jedini u razrdeu i gorke suze lio...

I OT, Loryblue, rikavam dok te čitam -deseta dlaka na glavi

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Naknadno sam doznala da su uz TL posjetili i obližnji vatrogasni dom, to im se piše kao vanučionična nastava.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj mala_zombi prvotno napisa
    Naknadno sam doznala da su uz TL posjetili i obližnji vatrogasni dom, to im se piše kao vanučionična nastava.
    E to, je to, i ovi klinci iz prvog posta su posjetili vatrogasce, sad sam se sjetila kad sam etebe pročitala...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super :D

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Neprihvatljivi "izleti" djece u prodajne centre
    Pravobraniteljica za djecu doznala je putem medija kako je uobičajena praksa da neke osnovne škole i vrtići, po cijeni od 45 kuna po djetetu, organiziraju "izlete“ u Turbo Limač dućane. Jedini interes, kojem ta neprihvatljiva praksa služi, jest ostvarivanje profita pojedinaca, a na financijski gubitak djece i njihovih roditelja.

A lijepo - rodin forum se očito čita i u uredu pravobraniteljice.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kikica nije išla na izlete koji su meni bili neprihvatljivi. ponekad je bila i jedina u razredu. ali uvijek sam joj argumentirano objasnila zašto ne ide. i nije bilo problema.

a da ju netko ovak odvede - mogao bi jedino i platiti taj posjet iz svog džepa .

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo jednom bili u tl kad je tamo bio jedan takav "izlet"!!
    klinci su gledali te medvjedice, igrali se u igraonici tl-a i slikali se!! :/

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

super :D .
    Sad mi je baš drago da sam pokrenula ovu raspravu jer očito je imalo odjeka !

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A lijepo - rodin forum se očito čita i u uredu pravobraniteljice.
    ah onda moram povuć ono o višanju za vrat i uši. triba ih obisit za noge, da vise naopako ko šišmiši.

aleksandra70vanja, ovo mi je valjda ispušni ventil kroz zamišljanje raznoraznih vješanja

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moram onda i ja povuć za Busha da ne dođe do međunarodnog incidenta

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    moram onda i ja povuć za Busha da ne dođe do međunarodnog incidenta

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

super :D .
    Sad mi je baš drago da sam pokrenula ovu raspravu jer očito je imalo odjeka !
    Sad kad mi iz TL-a dođu doma na vrat kamenvat me

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Brzopleta, ...na vrata kamenovat me...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove