Drage moje, kao što već znate, mama sam troje djece i posljedice toga su naravno vidljive, koliko i posljedice godina.

Razmisljam o povećanju grudi i to ozbiljno. Nisam tip sklon takvim koracima i zapravo mi je plastična kirurgija uvijek bila i odbojna, no nekako mi je teško prihvatiti da je to sad to. Imam 40 i nesto godina.... i vise nema potrebe da budem sebi lijepa kao nekad... takav je stav naseg drustva... ali ne i moj
"Udala si se, imas djecu, praktički si odradila svoje, što sad hoćeš (i za koga?!) dobro izgledati? " Za svoje ogledalo. Zelim ga voljeti. Kao nekad.

Uglavnom, nisam bas potpuno sigurna za takav korak, ali u svakom slučaju bi voljela čuti iskustva drugih koji su radili augmentaciju.

Naravno da sam surfala netom i da sve sto pise znam, ali neku mamu koja se na to odlučila jos nisam srela, a savjeti bi mi bili od velike pomoći.

Slazem se unaprijed sa svim oprečnim stavovima u vezi augmentacije. Zaista. Pa o tome ni ne moramo.

Hvaal!!

Znam da je tesko o ovome govoriti otvoreno, stoga javljanje privatnom porukom je odlična stvar.
Unaprijed duuuboko zahvaljujem.