-
Kao naručena tema za mene!
Evo da se i ja javim imam sličnih problema sa preskakanjem srca, ali ne baš u tolikoj mjeri. Meni srce isto tako preskoči iz čista mira, zalupa kao ludo i kao da ostanem bez daha, već sam nekako navikla na to pa se malko uspaničim pa prođe. Meni je najgore jer mi se srce uzlupa (puno otkucaja) iz čista mira i najgore mi je kad pogledam u ogledalo i vidim na vratu kao da će iskočiti.
Moj veći problem je visok tlak (već o tome pišem di god stignem), a što je najgore dr. Š me je vratio i nije me htio uzeti u postupak
dok ga ne skinem, jer bi mi u protivnom postupkom mogao ugroziti zdravlje pa sad pijem lijek koji mi je propisala dr. opće pr. i malo je pao inače prije tableta bio je 160/110, uf visok jel da?
Jučer sam bila u interniste kardiologa, promijenio mi je tablete sad mi je dao neke koje su kombinacija za izmokravanje i da smanji rad srca, zatim moram 24 sata mijeriti tlak (sa nekom vrstom holtera) pa će vidjeti kako ide dijelom i zbog toga jer mi nije jučer mogao izmjeriti tlak koliko sam bila PREPLAŠENA :? Napravio mi je EKG bilo je oko 100 otkucaja u minuti, ultrazvuk srca je uredan. Inače mislim da mi je taj tlak kombinacija kila (imam ih viškaaa
) i naslijeđa (mama, baka i dida), a naravno i stresa , a osoba sam koja sve prima k srcu, brzo planem, brzo se iznerviram. Malo me to sve sad zbediralo jer stvarno želim bebača i to me sve vraća unazad, a godine idu!
Eto da čujete i moju priču!! Šaljem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma