-
Na temelju simptoma, može ti bit svašta - štitnjača, tlak, hormoni, željezo, psihorazlozi - you name it. Ja imam koji put slične simtpome, niži tlak, štitnjača b.o., na kraju sam na sistematskom inzistirala na UZV-u srca i našlo nešto (ne znam točno opisat što, ali neku nepravilnost u kolanju krvi iz jedne u drugu klijetku ili tako nešto), ali kao nije za zabrinjavanje rekao kardiolog i opća dr, trebala sam dalje ić' kod kardiologa na vježbe s opterećenjem (zadnji put pred operaciju EKG nije bio skroz OK nego je ispalo "ECG probably normal", ali kardiolog rekao ništa strašno i da nakon operacije ev. dođem na te vježbe opterećenja). Nisam došla jer sam u međuvremen. ostala trudna, a ionako imam kuk koji se ne smije opterećivat (ne mogu trkat, ne mogu vozit biciklu s opterećenjem, pa ne znam kako bismo to izvodili osim holter da nosim cijeli dan). Isto je osjećaj ono bum-bum-bum (normalno) pa onda pauza pa malo jači ti-BUM pa opet nastavi. Češće je na jesen i na proljeće, a tako mi je od djetinjstva više-manje. Bez pretraga, daklem, ništa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma