-
I ja imam problema s tahikardijom već godinama.Prije 2 godine čak sam završila na hitnoj jer mi je puls bio 150/min i to cijela 24 sata.Napravili su mi sve pretrage i sve ok, štitnjača, krv, srce. Od onda pijem Ormidol 25mg svakodnevno i još uzmem ako dobijem napadaj. Ali sam skužila u zadnje vrijeme da ako unaprijed skužim da mi dolazi napadaj (ubrzano lupanje iz čistog mira, ne nakon opterećenja, ne nakon živciranja, pojavi mi se ponekad čak i u snu), samo se moram skroz skulirati i lagano,lagano ispuštati zrak iz pluća,zatvoriti oči i onda prođe,odnosno niti ne dođe do napadaja.Ali to ne pali svaki puta!
A u trudnoći mi je bilo najgore jer se volumen krvi poveća i srce mi je bilo baš opterećeno.Zapravo dr. kaže da je to normalno, odnosno da mi je takva "krhka" građa tog nekog listića ( da je pretanki) koji se zatvara kada uđe krv, ponekad se ne uspije zatvoriti do kraja pa krv uđe u neki krug i tako kola i zbog toga dođe do tahikardije.Meni je to prilično neugodna situacija i stvarno se teško naviknuti na to da je to normalno, još te uhvati panika jer ipak je riječ o srcu i onda se još teže smiriti.Vjerujem da i psiha ima ulogu u tome.Isto teško podnosim jako tople prostorije bez zraka i vrućine, nagli pad tlaka zraka i promjene vremena - za mene je zima moje godišnje doba!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma