-
imflamirani angiom!
Bila danas na koznom zbog nekakve "bubuljice" koja ne prolazi.. Znalo mi je to prokrvarit, ne boli, jedino ne izgleda lijepo. Trudna sam 25 tj. Dr. napisala imflamirani angiom.. I rekla da desetak dana mazem Betrionom pa kad rodim A TO JE TKK 15.3. odem da mi se to kirurski odstrani i posalje na obradu!! Luda sam!! Ne znam sta da mislim! A to bas ne izgleda kao da ce proc! Imali itko tko ista znam na ovu temu ili je imao nekakvih slicnih problema!? Najgore mi je sto ne znam sta da mislim!! Jos napisal tumorozna tvorba! Da se smrznes!! Javljajte se!! :shock:
-
Nisam napisal da se nalazi na prsistu! Na desnoj je strani..
-
Stvarno ne znam ništa o tome, samo ti šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe od kremice!
-
-
Cure tj. mame, hvala na javljanju!! Mazem ja to i dalje al ne prolazi.. Probat cu sa svedskom grencicom, to bar ne bi trebalo stetit za bebu. Mislim pozitivno, to mi je najbolje!! Povuc ce se, valjda! A tu mast sto sam dobila ni ne smijem mazat duze od desetak dana a to znaci jos 3-4 dana i kraj! javim ako se sta dogodi novog!
-
ja imam tako nesto na desnom ramenu. tj, imala sam. pocelo je kao mrlja, u trudnoci se povecalo jako. par dana prije poroda puknulo, jako krvarilo i proslo. ponovno se pojavilo u drugoj trudnoci, raslo i raslo. kad je puknulo opet, znala sam da cu za koji dan roditi. i fakat.
sad je samo mrljica.
-
Jucer sam zamolila gin. da mi vidi taj angiom pa on veli da moze bit svasta a opet ne mora i da je najbolje to kirurski odstranit. Ako hocu, nek razmislim i tako.. U lokalnoj anesteziji! I sad ja ne znam sta raditi.. Dali da cekam do poslje poroda a opet, onda sigurno necu ostavit bebu i ic si to rezuckat. Ne dizem ja frku oko toga al ne prolazi iako ni ne raste. Sta vi mislite?
-
Lelita, ja bi to išla odmah odstranit, a poslije lijepo uživala s bebom.
-
Imas pravo Japanka!! Moram se odlucit i otic to rijesiti. A sve nekako odgadjam. Hvala..
-
Skini to sto pre!
i ja sam u prvoj trudnoci (1. tromesecje) imala nekakav mladez na desnoj bradavici. Bila sam svesna da cu ga dojenjem povrediti, pa sam se lepo raspitala da li je stetno i odstranila ga pod lokalnom anestezijom.
Sve sto se skine sa koze, po de faultu ide na ph obradu, ne brini se.
-
Zanima me jel boli to u lokalnoj? Nisam nikad tako nesto radila pa me zanima. Hvala na javljanju!!
-
Prvo sam ti odgovorila na pp, a sad vidim da si se i ovde javila!
Sam postupak otklanjanja nije neprijatan, davanje lokalne anestezije malo boli i posle intervencije zateze sav, ali zaista nije nista strasno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma