Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Produžena njega ili bolovanje

cry3

Početno Produžena njega ili bolovanje

Miš će sad 9 mjeseci i imamo Distony. Neuropedijatar i fizijatar su preporučili produženu njegu. E sad ja radim u privatnika i u to vrijeme nam počinje sezona pa bi zbog toga tata ostao s njim.
    Čitala sam na donjim topicima da je u tom slučaju preko CZSS dobiva 2000 kn ili ipak može dobiti onaj max od 4250 kn???

Ne znam da li i ovo spada u bolovanje zbog djeteta jer bi po toj logici ipak trebao dobiti max od 4250.

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

To je produženi porodiljni za njegu djeteta i dobiva se 2000 kn. Znam iz vlastitiog iskustva

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Re: Produžena njega ili bolovanje

Citiraj cry3 prvotno napisa
    Miš će sad 9 mjeseci i imamo Distony. Neuropedijatar i fizijatar su preporučili produženu njegu. E sad ja radim u privatnika i u to vrijeme nam počinje sezona pa bi zbog toga tata ostao s njim.
    Čitala sam na donjim topicima da je u tom slučaju preko CZSS dobiva 2000 kn ili ipak može dobiti onaj max od 4250 kn???

Ne znam da li i ovo spada u bolovanje zbog djeteta jer bi po toj logici ipak trebao dobiti max od 4250.
    Bolovanje zbog djeteta ti je vremenski ograničenog trajanja (kao i sva druga bolovanja). Svakako zatražite dopust za njegu djeteta (naknada 2000 kn + 830 i nešto kn dječijeg doplatka ili može M ići raditi 4h onda mu firma plaća 1/2 plaće a drugu 1/2 CZSS). Detaljnije vidi na ovom podugačkom topicu http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...4601&start=450

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •