Otvaram novi topic jer niti nakon iscitavanja svih ostalih topica i rodinih tekstova nisam uspjela skuziti kaj mi se desava.
Zadnjih dva dana me jako boli lijeva bradavica, za vrijeme podoja, narocito na pocetku, osjecam probadajucu bol, nakon podoja mi je bradavica na vrhu bijela. Nakon nekog vremena, postane manje bijela ali sa na vrhu u promjeru kojih 5 mm vide sitne bijele tockice, pretpostavljam da su to blisteri?!?! Taj dio bradavice mi je na povrsini otvrdnuo, i ne osjecam bas dodir, no bolan je, a i bolna mi je dojka u unutrasnjosti ispod tog dijela izmedju podoja.
Jutros mi se i raskrvarila za vrijeme dojenja, nastala je ranica izmedju tog otvrdnutog dijela i zdravog dijela bradavice.
Kako da si pomognem? Da li su to samo zacepljenja zbog blistera ili mozda i soor? Probala sam na jednom mjestu probusiti taj dio koze s iglom, no nisam sigurna koliko duboko i gdje je uopce mlijecni kanalic pa me frka to opet probavati.
Beba nema nikakve znakove soora, samo je na toj dojci nemirnija pa ju jos vise razvuce sto pogorsava stvar.
Inace mi se u toj dojci stalno stvara vise mlijeka nego u desnoj.
Mazem bradavicu sa (kršitelj koda)ovom kremom.
Curke, pomagajte kako da si olaksam situaciju???