:shock: tebe zaboravitiwana prvotno napisa
pa to je nemoguće
![]()
Draga,i vama ugodni blagdani i ljubi Juru puno!![]()
:shock: tebe zaboravitiwana prvotno napisa
pa to je nemoguće
![]()
Draga,i vama ugodni blagdani i ljubi Juru puno!![]()
Danas ujutro ponovno Patrik kaže kako će mu dm donijeti "dililicu" i ne budi lijen "djed mraz" otišo i kupio još i dizalicu![]()
![]()
![]()
sva sreća da je još samo par dana do božića jer tko zan što bi sve "djed mraz" još morao ići kupiti![]()
Stijena-a šta ćeš,bitno da je on sretan!
Moj Munjeviti Jurić spava kao top. Zaspao za 5 minuta. Ja jutros bila vani,obavljala par stvari,šoping,kava i sli. ,a pričuvao ga djeda. Neću uopće reći na čeg nam liči stannema šta mu nije dao,strašno. No dobro,to je cijena moje slobode i živaca
![]()
Kaže djeda da je Roko opet trčao kao sumanut i da lud ko šibama da...ja to kao ne znam....
Danas mu je izašlo nešto i na obrazu,kao lišaj. Naručeni smo u 6 kod doktorice pa ćemo vidjeti što je. Samo da ne pokupi neku boleštinu tamo. U Osijeku ima puno slučajeva rota virusa i naravno svih oblika kašlja i upala !
:D :D :D
VRATIA SE ŠIMEEEEEEEEEEEEEEE
![]()
![]()
a sad vas odoh isčitati
uh huh huh . . . jesam
wana naravno da nećemo
Yas ma Luce mi je pravi bombonić samo nam ju čuvaj, mi smo bacili oko davnih dana![]()
Bobčice sretan bajram!
Nina aaaaaaaaaa baš je medeni, tako mi njžno izgleda ko culica
joj žene moje kako ste mi nedostajale![]()
![]()
Kala i ja se bile dogovorile da me ne budi po noći i ne traži vode - držala se dogovora. jedna pelena za cijelu noć, al je onda zakurila pa sam bila sretna da pie što više, al od silne temp opet samo jedna pelena. sad se sjeti jednom po noći il pred jutro pa traži, pelene dvije, al druga izdrži do jutra bez promakanja.
što se spavanja tiće ona mora imati noćno+popodnevno 13 sati i tad normlno funkcionira, al neka samo sat fali užasno razdražljiva i cendrava.
jučer sam joj objašnjavala koji je njen sirup za kašalj. u frižideru stoji između još dva i savladala bez greške opciju sredina :shock: :D
Kiar - joj ti zubi. još nije izbio al sad ga vidimo :D . imali smo nespavanja i nosanja do 6 ujutro, al sad se vratio u normali sa 2 dnevna spavanja. nekad zna popodne kraće pa mu fali i onda već oko pol 7,7 je gotov. e i onda se fino istovari u pelenu i dok ga presvučem frajer se razbudi i sat, dva pjeva, al sam skužila da mu paše kad je s nama u krevetu onda se on naklopa i guguće nam i sam se uspava, a MM i ja u početku umiremo od smjeha, MM zaspe, ja se uglavnom trudim biti budna, al baš mi i neuspjeva, pa i ja začorim i miš zadnji. MM i ja se sfrčemo ko kifle tak da malac ima mjesta za akrobacije al da ipak nemre pasti s kreveta - e šta ti znači krevet "2 na 2"
jutros sam bila kod dide u bolnici, stanje nije baš bajno, u pon ide na magnetnu rezonancu privatno jer mu bolnica neda jer je bio u 10 mj, a dr mu nemože prepisati kemo bez mr![]()
, mr=3600,00kn
jučer zvala neckermann kad stiže ploča ( Kali od djedice ), kao poslano i jutros kad sam se vračala iz bolnice otišla u Lidl jer sam se sjetila da smo imali tu na foru topic baš o tim pločama oa je jedna forumašica napisala da će od jučer imati L i to za 150,00 kn ( ušteda od nek 100,00 kn ) i našla i kupla :D :D :D i još ušparala. ( moram nać taj topic i zahvaliti se toj dragoj forumašici )
eto ukratko to je to, ako sam koga pozabila najte se ljutit , puno ste mi falile i na sva sam mislila!
a vama dvjema znate koje steposebna
![]()
na brizi
Evo me kratko se javljam, još radim 10 minuta pa kuću zamotavati poklone! Lei sam kupila crvenu majicu u Benettonu i medvjedića dobrog srca ( za početak) a sutra ću joj još nešto.....
Božićnicu prvi puta u 100 godina nismo dobilii cijeli tjedan sam razočarana do neba jer radimo i više nego dobro.
Sramota.....
Ali, neka je zdravlja a za ovo drugo ćemo lako!
Ljubim vas svih!![]()
Mial-sad će Kiarovi zubići,samo što nisu :D A Kali![]()
Za djedu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ! Sveki i dalje na pretragama,ali do sada su jako loši nalazi,neću u detalje da ne bediram.
Bili smo kod doktorice,ima gljivice :shock: dobio Plimikol kremu. Pa odakle mu sad to??
Točkice-drago mi te čitati. Stvarno sramota za božićnicu,vidim da puno radiš,a još kad firma dobro posluje,to je da poludiš! Iako vidim da je to danas normalno na žalost! Ljubi Leicu![]()
a gdje mu se to pojavilo, nisi li rekla da je na licu?traktorka prvotno napisa
ako jesu gljive od plimikola će mu za dan dva proći...
Točkice niti ja nisam dobila božićnicu ak ote to tješi, možda i nije uobičajeno da se daju ženama na porodiljnom, ali kad sma sa ivanom bila doma dobio je barem on za nikolu, ovaj put mi nisu ni čestitali na rođenju, kao da s e ništa nije dogodilo, nismo s ečuli od kada sam ostala na bolovanju...
mial~~~~da zubi što prije probiju!
Yas-na guzi najviše i malo po nogama. Po obrazima je crveno,ali ne znam da li je i to isto to :/ a doktorica ga nije mogla uhvatiti da ga pošteno pogledajedva sam ga svukla da vidi to po guzi. Lice za sada neću mazati,prvo čekam da se ovo povuče !
Kako to da nisi dobila božićnicu? A ostali djelatnici škole?? Ma ne mogu vjerovati kakav odnos u kolektivu,ma užas !
Wana![]()
Mialdraga,neka si opet snama.
E,ja sam dobila Bajramluk,iako sam tek pocela radit.
Trak ~~~~~~~~~~~~~~~ za Roka i da brzo prodje,mrzim gljivice,jeli ga to svrbi?Trebalo bi proci od plimicola.Od antibiotika to hoce,ali ti rece da nisi davala skoro?
~~~~~~~~~~~~~~~ za zubice Kiarove
ah nikako da se MM i ja izredamo na kompu a joj koji smo mi ovisnici![]()
![]()
hvala curke za vibrice za zubiće, a valjda hoće uskoro baš su dosadni. kod Kale je to išlo puno lakše i bolje, ali bar sad spava pa mi i nije žurba, da ih nebi upotrjebio kao Kala odmah pa je imala dodatak mljeku.
jel znate da je on još uvijek samo na ciki??? neće ništa, a kad mu nešto i uspijem staviti usta da proba njemu se želudček diže. rekla sam MM neki dan do 18 na mojoj a onda će prijeći na curinu - reko mi MM da sam luda![]()
![]()
Trak ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije odu te gljivice
znam kako vam je nama su dida već toliko puta otpisali. najgore nam je bilo kad su ga tek otkrili i trebao je ići na operaciju i njemu se pogoršalo, otkazana operacija i dr ga totalno otpisala, a kad nas je pozvala na razgovor rekla nam je da možemo u nabavku crnine :shock:, od tada je prošlo 5 g. budite jaki i uz nju
, držite se šaljem vam svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da budete što hrabriji. i stalno te hoću pitati, ali i reći da ti nije baš preporuka voditi Roka u bolnicu na taj odjel.
![]()
![]()
MM tkđ. nije dobio božičnicu, ali od nove godine kreće na novi posao i to odmah dobiva godišnji tako da počima tek 7. :D
Kala obožava igrati nogač na kompu ili pucati, sve što voli i tata :/
Bobčice-ne žali se da ga svrbi,to smo vidjeli nakon tuširanja.Ne znam od čega je,nije pio antibiotik.Možda mu je pao imunitet zbog tog kašlja koji se razvukao.Prestala sam mu davati vitamine već neko vrijeme jer zaista jede voća svaki dan,jako puno.A i povrća ,pije cijeđene sokove pa pravim pauzu.
Mial-samo nek Kiar doji,super.Ima vremena za dohranu. Super što ćete svi biti skupa ovih dana. Nama je ovo prvi Božić da smo doma,svi troje.Kao što već rekoh,mi smo uvijek nakon večere ostavili Roka baki,a onda van.Pošto sad nemamo nikoga za čuvanje,potrudit ću se da nam ovaj Božić bude lijep,koliko je to moguće.Zašto misliš da ga nije pametno vući u bolnicu? Ona je na internom odjelu.Mislim općenito nisam za djecu i posjete,ali kako da joj kažem da ga neću dovesti kad joj je on sve na svijetu!
Moji naravno još spavaju,a ja već kuham jer kasnije idem na druženje sa curama i zadnji božićni šoping.Naravno da mm-u nisam još kupila poklon,pa moram danas samo ne znam što???
Jel to extra lova?Bobčica prvotno napisa
Trak ja svoje nisam ni vodila, ali moja ujna je bratića pa su je dr napali da jel normalna djete, ali on je na onkologiji. ah znam da ga želi vidjeti, ali onda ga držite da ništa ne dira.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe Rokov osip!
kod nas nema poklona za MM i mene, samo djeca
ove godine je redukcija i baš mi paše nemoram razbijati glavu a i kupovati onima koji nisu zaslužili:D
Ja još uvijek legenoubedirana zbog božićnice...
A što je još gore, jučer došla vrla direktorica iz Zg i kad sam je pitala ona će "a kak je tek meni, ja sam prije radila u banci i imala Sv. Nikolu, božićnicu, 13.plaću i postotak, sad nemam niš, moram si kredit dignut da preživim ovo.....![]()
![]()
Nije usput spomenula da ima menadžersku plaću...
Od lijepih stvari bile smo na Maci Papučarici i super se zabavile, pa prošetale do Korza ( uz nažalost nezaobilazni Mc).
Glazbeni ukus joj ode kvragu jer ju je dida navukao na Matu Bulića i samo to ( osim Toše u autu) želi slušati.....![]()
Bor okitili odavno, balkon se svijetli, pšenica raste a ljubljena svekolika familija meni uvalila spremanje božićnog ručka, nakon što smo mm i ja utanačili izlazak na Badnjak s prijateljima...
Mislite na mene u utorak...![]()
Yasmin-da ste zdravi, veseli i odmorni za praznike!
Sve najbolje za praznike i svima ostalima! :D
Mi sad svi dobro. Filip je nazalost prosao prve antibiotike u zivotu-imao streptokok i upalu uha pa je morao. Poslije jos pokupio virus u ambulanti (na kontroli poslije antibiotika) pa je kurio do 39,8. To su nam bila 3 zadnja vikenda. Mrzim vrtic!Cini se da smo ovaj vikend zdravi, cak smo danas isli i na snijeg.
Inace, pogledam sto se tu pise, ali vas vise uopce ne stizem pratiti. Tako da ne znam o cemu se prica. uglavnom, pozdrav svima!
Zaboravih; danas smo skinuli pelene. Do sad 1x ukakan i 2x popisan. Osim odjece postradao i kauc (1x). Sad spava bez pelene, ali s zastitom ispod sebe. Ja jos sretna jer je 1x trazio tutu i 1x samoinicijativno skinuo gacice i sam sjeo na tutu-piskio.
Kako ste se rjesavali pelena? Ima li kakvih trikova zanata?
Ej tanja-žao mi je za bolesti i antibiotik.
A što se tiče pelena,kod nas nije bilo trikova,u početku puno ispitivanja da li mora piškiti ili kakiti,stavljanja na lonku često. Uglavnom,prvih tjedan dana sam ga stalno držala na oku i dosađivala pitanjima,a zatim je to nekako samo od sebe krenulo. I nikada nisam bila ljuta ako se desila nezgoda (iako ih je zaista bilo jako malo ) i nisam tome pridavala veliki značaj,da Roko ne misli da se to sad baš mora...
Ne znam što bi ti još napisala!
I vama sretne blagdane![]()
IZBIO ZUBO VAN :D :D :D
šta se bijeli u ustima malenim![]()
, a malac skužio da je nešto novo pa cijelo popodne rašpa palčić , baš mi je smješan
tanjads da se više ne vrate beštije što su vas mučile.
a za pelene - ja probala silom prije vrtića ma kakvi totalni antitalenat inakon 2 tj i već krenula u vrtić čim dođe doma skine pelenu i sve sama bez pitanja, podsječanja, ma super i nakon tjedan krenule nezgode u vrtiću a doma super onda je zamjenila tjedan. sad se desi tu i tamo nezgoda ali kad je bosa i kad jaaaaaaaaaaako puno pije zapravo natače se bezveze onda ne stigne. al sad samo ju svi skužili pa kad puno pije i zbriše bez čarapica onda ju podsjetimo i sve 5. sretni i blagoslovljeni blagdani!
Trak kako je Roko i njegov osip? hoće li pustiti sveki za Božić doma? mi pitali za ručak da puste dida i dali su.
TočkiceGlazbeni ukus joj ode kvragu![]()
![]()
![]()
a šta ćeš takav ti je život nas roditelja kad se bake i dede umješaju ma moraju oni neku pomutnju malo napraviti. al da te utješim Kala je jedno vrijeme penjala se na stol kad bi čula muziku ( dobro da nije tražila narodnjake![]()
![]()
)
a ako ti je kakva utjeha MM i ja već cijepljeni protiv Božičnice![]()
![]()
pa trebala si jadnu direktoricu utješiti mora dizati kredit ( da nijebilo bi
) - bar ima od čega
Oooooooooo čestitke Kiaru na prvom zubiću :D![]()
Valjda će sad ići lakše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Roko još ima dosta tih gljivica,ali nije onako jako crveno,vidjet ćemo za koji dan! Za sveki ne znamo još ništa,još traju pretrage svaki dan,idemo ujutro u posjete pa ćemo vidjeti. Super za djedu,bar se pošteno najeo, jer ako je hrana kao kod nas u bolnici,onda baš i nije za uživanje u ručku!
Mi totalno zbunjeni,ovo je prvi vikend unazad dvije godine otprilike da Roko nije kod bake,baš mi je čudno ,a vidim da i on baš ne kuži zašto se sve ovo događa![]()
Kako mislis extra?Mislis veliki iznos ili?traktorka prvotno napisa
Veliki i nije bas toliko,dovoljno da kupim Ajni i MM po sitnicu za Bajram i eventualno sebi![]()
Mialza Kiara i novi zubic.
Tanja ~~~~~~~~~~~~~ da se bolescure ne vracaju
Trak~~~~~~~~~~~~~~~~ da sveki puste kuci
Tockica,bas te zena utjesila.....
![]()
Bobčice-mislim kao ono kod nas -božićnica,novac koji se od firme dobije povodom tog blagdana. Nije određen iznos,neko dobije po 500,netko po 1000 Kn,a netko jednu cijelu plaću extra na redovnu plaću!
A netko naravno ne dobije ništa![]()
ma ne danas nego za Božić. a mi mu nosimo ručak, on više voli sa žlicom pa mu onda samo neke čušpajziće, juhice nosimo.traktorka prvotno napisa
počelo se u zg i po tom pitanju raditi za sad samo nova, bivša vojna, bolnica ima menu po dijagnozi, a valjda će biti bolje.
Roku! a na vas velike stalno mislim i suosjećam
![]()
evo mene noćne ptice 8)
evo kopiram sa drugog foruma
e da, ivan je bio tako oduševljen dobivanjem poklona da ga je otvorio 5 sati nakon što mu ga je djed mraz uručiolucija je zaspala prije 10 min. (00.30)
i ispada da ako ne otplače ni ne zaspi, to me ubija, jednako plače meni na rukama i ako leži u kinderu, pred kraj više ne mogu pa je spustim u kinder sa dudom i zaspi plačući a ja kraj nje je mazim po čelu
koliko vaši plaču tokom dana, mi plačemo samo navečer, preko dana sve ide tako glatko, red papanja, sat vremena budnosti i spavanci, ali navečer, drama
zadnji nap joj je bio do 9 (nekih pola sata), onda je bila malo budna, oko 22 papala i od onda do maloprije šou
e sad ona sigurno ne plače jer je preumorna, kak bi bila kad spava cijeli dan
a opet vidim da joj se spava
i ja dok tako neutješno plače pomislim da joj je sto stvari
već sam se pomirila s činjenicom da tako kasno ide spavati (jedino me strah da se ne vratimo na onu groznu fazu zamijene dana za noć) ali zašto uz toliko drame...
Nope
moram ispričati današnju ivanovu provalu na predstavi za djeda mraza
gase se svjetla, počinje predstava, tišina
"Tko se to tamo čuje?
Baka, tko to tamo ima?"
dolazi djed mraz i pozdravlja djecu, a ivan će:
"Tko to tamo priča gluposti?"![]()
i sviđa mu se bubanj, munjeviti jurić tako lijepo klizi po njemu
(![]()
![]()
par puta je udario po njemu sa riječima"POm-pom, tam-tam"
tako slonić leon gunđalo svira u knjizi koju mu čitam
mial bravo za zub! konačno
tanjads znači počelo je s avrtićkim beštijama, nadam se d aće brzo ozdraviti, streptokok je jako uporan, moju nećak g astalno ima, teško ga se riješiti
pelene, jednostavno skinuli, nudili kahlicu non stop, prvih dva dana piškio posvuda i onda počeo u kahlicu, kakanja se u početku malo bojao
nakon 5 dana nezgoda gotovo više da i nije bilo, i noćna je bila suha pa sam odmah i nju skinula
nakon dva tjedna smo maknuli kahlicu, počeo je ići na velikiu wc
zapravo, odvikavanje za poželiti
desi mu se koja nezgoda na spavanju ali rijetko, mm ga po noći vodi na wc, možda bi i to trebao prestati :/
Tra ma od plimikola će mu brzo proći, a za sitne probleme po licu ja koristim Niveu intenziv, a dobra je i za pelenski osip, nama je čak puno pomogla i kod dermatitisa kad više nismo smjeli mazati sa kortikosteroidnim kremama
Evo i mene ranom zorom,sad mi je to jedini termin da sam u miru dok mm i Roko spavaju,ah koja divna tišina![]()
Mial-a ja skužila da je jučer bio na ručku![]()
![]()
I hvala na svemu![]()
Yas-Ivan je predobar![]()
A što se Luce tiče,tako je i Roko plakao dok nije zaspao,a i mi smo ga svejedno nošali non stop na smjene.Danas gledajući ja bi to nazvala temperament![]()
Roko od recimo prije dva tjedna priča gotovo sve,rečenice su mu jako dugačke i totalno pravilne.Doduše ,rano je progovorio općenito,pa mislim da onda nije ni čudo.To je dio koji me veseli jer obožava pričati ali mi je glava svaku večer kao košnica od njega.
Naravno da ima novu,glupu foru-stalno sjedi i leži po malom stolu u dnevnom boravku koji je odmah ispred tv-a ,pa vodimo ratove. Jučer je mrvicu manje trčao,spava super i nadam se da smo sad nadošli na kontinuitet spavanja bez bočice.Ali naravno prije spavanja je mlijeko obavezno !
Gleda on jučer prognozu na tv-u i vidi negdje oblake s kišom i kaže:" *ebem ti kišu,opet ne možemo van!" :shock:![]()
Roko je stvarno prava pričalica
i moj ivan melje non stop samo čini mi se prilično nerazumljivo za okolinu
sinoć smo malo duže bili kod svekija i deda mu stalno govori da ako ne bude dobar da će doći stari mačak i oponaša glasanje mačke
a ivan svaki pit kad to čuje kao mali noj ispruži vrat i sa milijon upitnika u očima onako nevino dječji kaže "Haaaa????" Mama, opet se cuje staji macak"
onda je uzeo neku krpu pa ga kao tjera kao što smo neki dan nas dvoje tjerali van neku dosadnu muhu : "bezi muka van" "ja cu tejati stajog macaka, ajde macak" i zamahujue prema dedi
uglavnom krepavali smo
došao nam je i stric iz njemačke i donio punu vreću robice od njegova unuka, sve lijepo i uščuvano, ima čak i kožnjak za ivana![]()
što je najbolje on ima još i dva mlađa unuka, jedan ivanove dobi no njihova mama ne želi da njena djeca nose nešto što je njihov bratić nosio
ma jasno bi mi bilo da je to iznošeno, ali taj mali toliko nadobiva da je sve praktički novo, meni to uopće ne smeta, pogotovo kad se radi o skupljim stvarima kao što su zimske jakne, skafanderi i slično
ja sam do sada ivanu zaiasta malo kupovala, više za gušt nego iz potrebe, osim cipela i šlapica
puno dobije nove robice ali i svako malo stigne vreća iz njemačke
a lucija, mislim predobra je tokom dana, beba za poželjeti, i zato mi ovo navečer jako teško pada, nosimo je i mi na rate, ali njoj to ništa ne znači, toliko je nervozna da se trga iz ruku kao da joj smeta, onda je spustim u kimbu na trbuh kako i spava i čini mi se da sveukupno taj plač i kraće traje nego kad je nosimo, ne znam, nisam pametna, ja ležim pored nje na rubu plača i mazim je po glavi
![]()
Roko ima pravu pilotsku kožnu jaknu.Uzeli smo mu prošle godine u C&A i još je nosi.Presavršena je,i svi se na ulici okreću i komentiraju.Već sam sto puta rekla mm-u da ga slika u njoj za uspomenu,ali eto još čekamyasmin prvotno napisa
![]()
Od toliko slika,nikako da obnovim album!
Meni isto ne smeta nošena robica.Dobijemo puno od moje prijateljice koja ima dvije velike cure.Do sada nisam nikada kupila niti jednu piđamu,maje ili trenerke za po doma.Imamo i jednu roza piđamu i baš mi je fora u njoj.
A sestra dva puta godišnje proslijedi stvari od mlađeg sina,a i natrpa hrpu novoga.Isto tako mm ima puno rodbine vani,pa malo,malo netko nešto pošalje.
I ja kupujem iz gušta jer to volim,i nadopunjujem ako baš nešto usfali.
Jedino je problem što je on sav velik pa mu je već i četvorka lagano tijesna.
A ovo s Lucijom me baš podsjeća na Roka.Nikada nije volio zaspati iako je bio komiran od umora.
Nekada zaista pomislim da je bio najgora beba na svijetu,stalno ga se nosilo da zaspe,a po noći milijon buđenja,plakanja i ponovnog uspavljivanja.Ma nešto strašno!!
Iako ako sam shvatila ,kod Luce je samo problem da navečer zaspe? Možda mora otplakati pred spavanjac.A jel ju probaš odmah ostaviti na stomaku bez nošanja?Možda ženska voli mir i tišinu?
Bokić!
evo i mene napokon.
Kala jučer otišla k baki i tamo je i spavala. jutros kad smo se probudili, popili kavicu i MM i Kiar i ja krenuli u potragu za borom i po još par sitnica za kolačiće u Metro. vani -100 ali baš nam je bilo ljepo, a šećer na kraju zove mama i zove na skuhani ručak :D . mojoj sreći nije bilo kraja![]()
maloprije smo se vratili i sad ja punim baterije pa odoh malo pospremati, baš da me sutra ne dočeka hrpa toga. mama se pošteno prehladila pa sam ju mjenjala 2 dana s odlascima didu u bolnicu tako da su mi se malo planovi smrsili i niš nije kako sam planirala.
Kala unazad mjesec dana priča jako nerazumljivo i izmišlja neke nerazumljive rijeći, pa ju stalno ispitujemo šta je rekla, a melje sto na sat na mamu![]()
. počela je pljuvati i svađati se kad joj nešto ne paše. nemam pojma od kud joj to sve
kad je bila beba imali smo tu fazu plakanja pred spavanje i to me je izluđivalo jedno dobrih mjesec dana i onda mi je MM reko a daj ju samo probaj staviti u krevet i ja ju spustim a ona iste sekunde zaspala. kad nakon 2 tjedna opet i onda smo skužili da smo ju stavljli spavati kad se njoj ne spava i pomakli za pol sata do 45 min i opet legla i zaspala, al i to je bilo kratkog vijeka - ali mi je ostalo u ljepom sječanju.
Kiar neda nikome blizu usta a do sad nam je samo vukao prste da si rašpa desni, a sad ga ljubomorno čuva - jedino je mama imala tu čast![]()
a u zadnje vrijeme često ne da plaće već cendrulji em zbog tih desni em zbog nosića koji stalno curi pa nemože dobro disati.
ja isto dobivam robicu od šogorice za Kalu ona ima 2 curke i do sad je bilo i za po doma i novih stvari za vrtić i izlaske. a za Kiara dobivam od frendice on joj je prvi i jako puno robice ima i od onog šta mi da nosimo trećinu koliko je toga isto novo , bodići neiznošeni a još imamo i od Kale kad je bila beba.
ma samo navečer je problemtraktorka prvotno napisa
evo npr prije par minuta zaspala meni u krilu, ja sjedila, par puta je zanjihala i ćori
a navečer :/
ma probala sam sve, navečer nije za prepoznati
Yas-žao mi je,ali vjerujem da će i to brzo proći ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ipak je ona još mali miš koji se tek rodio nedavno.
Znam da ti je bed,ali sam uvjerena da će sve brzo proći !![]()
Mi danas obavljali zadnje pripreme za Božić,stavili još lampica,a sutra kitimo bor :D
Uzeli smo za ručak oslića,i nemam pojma šta ću s njim![]()
i krumpir salata. Fiš ja ne volim,iako vjerujem da će djeda praviti i dofurati nam. Baš me zanima kako će nam proći sutrašnji dan !
A tek Božić.......
a MM i ja otkad smo zajedno na Badnjak obvezno imamo ribicu na gradele, to je samo naš običaj. po svakakvim vremenskim nepogodama smo roštiljali ali druge solucije nema i jako smo ponosni na naš običajtraktorka prvotno napisa
![]()
![]()
Dobro jutro! Evo ja odlučila raditi (samo do podne), iako - jedva gledam. Sinoć sam dva sata zamotavala poklone - nisam mogla vjerovati da će trajati tako dugo. Još smo radili i francusku salatu. Legli tek u dva.
Na Božićnom ručku smo tradicionalno kod MMovih; i to je ujedno jedino što je isto kao proteklih godina. Sve ostalo je drugačije...
Večeras ćemo kititi bor (umjetni kitimo s 'igračkama' - ovakav i ti, jel' da trak?), ja ću (nakon sto godina) peći fritule, kupat ćemo dijete (nakon dva tjedna :shock: - kad smo bili na putu, baka mu se nije htjela zamjeriti...). Kad Lovre ode u krevet, posložit ćemo poklone. Skupilo se toliko toga da će većina poklona zapravo biti na komodi do.
Za slučaj da se ne čujemo 'na vrijeme':
sretan Božić svim ZPB obiteljima želi Lovre s mamom i tatom!
![]()
Daaaa....imat ćemo slične borove,baš super.Valjda ćemo i koju fotku staviti pa da se vidi!Maruška prvotno napisa
A ovo za ne kupanje sam se baš nasmijala![]()
Draga,tebi i tvojoj obitelji želim također sretan Božić![]()
Mare, ja isto odlučla raditi (al samo do podne)...........ne, nije bio "onakav" vikendnego čisto da se malo proluftam prije blagdana, a Patrik je kod bake
![]()
Imali i mi streptokok prošle godine na dva navrata i rješavali antibioticima, ali eto ove godine kuc-kuc - ne, neću ga hvaliti, ali čak niti nos ne curi :D :D :D čula sam i ja da ga se teško riješiti, ali kako mi se čini mi smo ga riješili, bar za sad. Mi Patriku konstantno dajemo nešto za imunitet - ehinaceu, petrovićev med, onda ono od twinlaba što sam zaboravila kak se zove, tako da se nadam da mu ipak pomaže.
Pelene - tak smo ih skinuli da sam već (nakon 4 mjeseca) zaboravila da smo ih uopće skidali. Noćnu još ima i imat će je dok god ne prestane piti po noći, ali preko dana, i doma i vani i u vrtiću višeJedino što bih ja preporučila je da kad se jednom skine - ne vraća se! (jedino ako baš niiiiiiiikako ne ide), što naravno podrazumijeva puno živaca, zapišavanja, pranja kakanih gaća, ali to je sve normalno i nakon nekog vremena sve dođe na svoje!
Bokić!
Lovre zmazanko![]()
![]()
![]()
evo malo da vas virnem, pa odoh završavati kućne posliće i lagano pecuckati k'olačićke.
ja vam neću čestitati . . . još jer ja sam noćna ptica pa ću čekati ponoć, a kak vam se čini avatar novi haaaaaaaaaa?
Ninaaaaaaaaa ja sam nestrpljiva, obečala si izvještaj, a šta te ni danas neće biti?
Trak jesi odlučila kako ćeš oslića spremiti?
svima
trak, jel se jučer Roku štucalo?![]()
Patrik ga je spominjao cijelu večer![]()
Bili jučer kod onog dečka što smo MM i ja ak se sjećaš komentirali da je Roko isti on ili obratno whatever, i čitavo vrijeme (dok su se igrali i naganjali puškamakoje patrik nema doma pa mu zanimljivo
) ga zove Rokoooo, Rokoooooooo!
![]()
![]()
I ne možeš ti njemu objasnit da to nije Roko
A što je najbolje više uopće ni nisu toliko slični, nego dečko je plav ko Roko, a Patrik kad god vidi plavog dečka zove ga Roko
![]()
![]()
za krepat.
I skoro je ostao tamo, bilo mu lijepo skakat po krevetu na kojem je ležala mala bebica i što smo mi svi skupa radili veću "galamu" oko toga to je bilo zanimljivije...naime, to doma nema - doma ima samo krevet![]()
E da, bolesti. Nismo se susreli sa streptokokom ali nam je i stafilokok zadao problema. Od veljače smo prešli na homeopatiju i (za sada) izbjegli antibiotik. Prošle godine je do Božića, popio već dva antibiotika, tako da, tanjads, ovo vaše mi zvuči kao science fiction.
Pelene ne spominjem jer nemam što za reći. I dalje ih nosi, ne pokazuje nikakvu želju da se to promijeni. Kada se popiški, obavijesti nas i traži da ga presvučemo - ali, ako slučajno nisam u prilici da ga presvučem, nema veze, ne buni se. :?
pa mislim vrijeme je onda da se krene iz nepokolebljivih . . .Stijena prvotno napisa
![]()
Meni se čini da ti je ovo već dosta da ponovno probate.Maruška prvotno napisa
Čim on zna da se popiškio, pogotovo ako mu "smeta", a ti skini (i po mogućnosti ne vraćaj), pa vidi što će bit dalje! Kad skuži da je bolje bez pelene, neće je više htjet nosit.
Patrik je isto prošle godine kad je krenuo u jaslice popio 4 antibiotika u 6 mjeseci :shock: :shock: :shock: , a naša pedica ih čak niti ne daje tako olako, dakle svaki put mu je trebao, ali od tada, sad već ima 8 mjeseci, nije niti jedan.
I tko god misli da ono s prvom godinom u vrtiću nije točno, Patrik je živi primjer da je...doduše njemu je bilo dosta i pola godine, ali opet. Ove godine smo čitavo "prvo polugodište" preživjeli s jednom "upalom uha" koja to nije ni bila nego je imao pritisak od nosa, pa kad smo sredili nos sve je bilo u redu, i s jednom probavnom virozom od 5 dana, s tim da u oba slučaja nismo trebali nikakve lijekove.
I da ne bi bilo zabune - ja ga uopće ne hvalim![]()
![]()
![]()
![]()
pa ovaj prizor me, vjeruj, još samo učvrstio u mojoj nepokolebljivosti**mial** prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
...daj zamisli da me svaki dan infarkt drapne kad to vidim, ko da mi ne bi bilo dovoljno infarkata dnevno i bez toga
![]()
e tako je meni, a da ne pričam kako sam ju jutros našala i jaše na braci a ovaj umire od smjeha![]()
![]()
![]()
a koliko puta mu je mašila glavu za dlaku, a nekad i nije mašila već ravno po sred nosa, al i kad mu je dosadna kako ju s guštom počupa . . . ajme meni šta će perje letjeti a možda već nagodinu![]()
![]()
![]()
:shock: ne bi vjerovala ali je,cijelo vrijemeStijena prvotno napisa
![]()
![]()
Inače rijetko štuca,ali jučer ga uhvatilo![]()
Mial-avatar je baš prigodan,ali poslije vrati svoje klince!!
Oslić će biti ispohan i krumpir salata (btw. kupljen je zamrznut,medaljoni) ali i to mi je izazov jer rijetko pravim ribu!
Baka izašla iz bolnice do poslije NG :D :D
Operacija će biti,nalazi se čekaju. Valjda će biti dobro,ajd bar su je sad pustili tako da idemo kod njih na večeru ,a popodne onda kitimo bor!!
Trak ma naravno da moje zvjeri onda opet dolazebaš mi je drago za sveki
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo me opet![]()
Oslić ispečen,krumpir salata napravljena,juha još vruća :D
Još samo da Roko zaspe pa da navalimo. Mm još radi,do 2. Ja sam spakovala sve poklone,a Roko je cijelo jutro sve to stojički trpio. Doslovno je bio stalno sam u sobi,a ja sam ga samo škicala,dala mu novi plastelin i mir božjisve sam stigla !
Poslije njegovog spavanja nas čeka kićenje bora,a navečer kod bake i djede.
Sutra ručak kod nas,zvali smo samo njegove,a popodne ćemo do mojih !!
Za one koji se neće sutra moći javiti
Želim vam sretan i blagoslovljen Božić
A ostale-čujemo se svakako![]()