je učila francuski u školi - osnovnoj, srednjoj, polagala na maturi + poslovno dopisivanje..... i sad moram ovako javno reć da se nisam mogla sjetit quelques, a za semaines sam se dvoumila jel ide e na kraju ili samo syasmin prvotno napisa
- al zapravo od onda nisam bila u skoro nikakvom kontaktu niti potrebi ga koristit.
Jest da sam 2000. kad sam bila u Parizu samo blejala, umjesto nešto i rekla na francuskom, ali to je bila samo ta jedna izolirana nekonzumirana prilika. A da ne pričam koliko sam se MM (tadašnjem relativno firškom dečku) hvalila sa svojim francuskim, a kad smo došli u Pariz nisam znala ni kavu naručit...odnosno nisam se mogla sjetit...ko ni ovoga sad![]()
![]()
što je njemu vjerujem samo još jače raspirilo tu neizmjernu ljubav prema meni 8)
![]()
![]()
![]()
patrik navečer u posljednje vrijeme nikada ne ide spavati prije 10, pola 11, a nekad zaruži i do 11 :shock:, a ujutro je uvijek koma...on bi spavao najmanje do 8, pola 9 (nedjeljom zaruži i do pola 10 :shock: )iako ni to mu u tom slučaju nije dosta ako računamo na 10osatnu noć koja vjerujem da mu je još uvijek potrebna. Ali rijetko kad ga baš mogu pustiti iza pola 8 i to bude dizanje svakakvo. Jučer je zaspao nešto prije 11, tak da ga danas nisam uspjela dići prije 8 što će reći da sam na posao došla u 9 - hvalabogu na vlastitoj firmi - ima to ponekad i nekih pozitivnih strana
![]()
Aaaaaaaaaali i sveki kod koje je bio zadnjih dana mi kaže da je jučer popodne odčorio 3 sata :shock: , a i tete u vrtiću mi kažu da se i tamo diže među zadnjima, što će reći - nadoknađuje taj bar 1 sat što mu fali od noći i tako smo mi već tjednima u začaranom krugu.
Tetama sam doduše prije ove bolesti rekla da ga ranije dignu jer tako nećemo na zelenu granu, ali onda se razbolio i opet sve palo u vodu.
Ja obično navečer uvijek imam najveću krizu oko 9, pola 10 da bih spavala više nego išta drugo jer i meni uvijek najviše fali jutarnjeg spavanja (a onda se bunim što mi je dijete isto takvo :/ )...a on je u to doba najaktivniji i tek poslije pola 10 ga obično uspijem okupati i dok se smiri i zaspi - eto 11, a ja se skroz razbudim i onda mi treba bar još sat vremena da zaspim...i tako u krug...već me malo izbezumljuje....