uh huh huh . . . jesam
wana naravno da nećemo
Yas ma Luce mi je pravi bombonić samo nam ju čuvaj, mi smo bacili oko davnih dana
Bobčice sretan bajram!
Nina aaaaaaaaaa baš je medeni, tako mi njžno izgleda ko culica

joj žene moje kako ste mi nedostajale

Kala i ja se bile dogovorile da me ne budi po noći i ne traži vode - držala se dogovora. jedna pelena za cijelu noć , al je onda zakurila pa sam bila sretna da pie što više, al od silne temp opet samo jedna pelena. sad se sjeti jednom po noći il pred jutro pa traži, pelene dvije, al druga izdrži do jutra bez promakanja.
što se spavanja tiće ona mora imati noćno+popodnevno 13 sati i tad normlno funkcionira, al neka samo sat fali užasno razdražljiva i cendrava.
jučer sam joj objašnjavala koji je njen sirup za kašalj. u frižideru stoji između još dva i savladala bez greške opciju sredina :shock: :D
Kiar - joj ti zubi. još nije izbio al sad ga vidimo :D . imali smo nespavanja i nosanja do 6 ujutro, al sad se vratio u normali sa 2 dnevna spavanja. nekad zna popodne kraće pa mu fali i onda već oko pol 7,7 je gotov. e i onda se fino istovari u pelenu i dok ga presvučem frajer se razbudi i sat, dva pjeva, al sam skužila da mu paše kad je s nama u krevetu onda se on naklopa i guguće nam i sam se uspava, a MM i ja u početku umiremo od smjeha, MM zaspe, ja se uglavnom trudim biti budna, al baš mi i neuspjeva, pa i ja začorim i miš zadnji. MM i ja se sfrčemo ko kifle tak da malac ima mjesta za akrobacije al da ipak nemre pasti s kreveta - e šta ti znači krevet "2 na 2"
jutros sam bila kod dide u bolnici, stanje nije baš bajno, u pon ide na magnetnu rezonancu privatno jer mu bolnica neda jer je bio u 10 mj, a dr mu nemože prepisati kemo bez mr , mr=3600,00kn
jučer zvala neckermann kad stiže ploča ( Kali od djedice ), kao poslano i jutros kad sam se vračala iz bolnice otišla u Lidl jer sam se sjetila da smo imali tu na foru topic baš o tim pločama oa je jedna forumašica napisala da će od jučer imati L i to za 150,00 kn ( ušteda od nek 100,00 kn ) i našla i kupla :D :D :D i još ušparala. ( moram nać taj topic i zahvaliti se toj dragoj forumašici )
eto ukratko to je to, ako sam koga pozabila najte se ljutit , puno ste mi falile i na sva sam mislila!
a vama dvjema znate koje ste posebna na brizi