Bokić!
evo i mene napokon.
Kala jučer otišla k baki i tamo je i spavala. jutros kad smo se probudili, popili kavicu i MM i Kiar i ja krenuli u potragu za borom i po još par sitnica za kolačiće u Metro. vani -100 ali baš nam je bilo ljepo, a šećer na kraju zove mama i zove na skuhani ručak :D . mojoj sreći nije bilo kraja![]()
maloprije smo se vratili i sad ja punim baterije pa odoh malo pospremati, baš da me sutra ne dočeka hrpa toga. mama se pošteno prehladila pa sam ju mjenjala 2 dana s odlascima didu u bolnicu tako da su mi se malo planovi smrsili i niš nije kako sam planirala.
Kala unazad mjesec dana priča jako nerazumljivo i izmišlja neke nerazumljive rijeći, pa ju stalno ispitujemo šta je rekla, a melje sto na sat na mamu![]()
. počela je pljuvati i svađati se kad joj nešto ne paše. nemam pojma od kud joj to sve
kad je bila beba imali smo tu fazu plakanja pred spavanje i to me je izluđivalo jedno dobrih mjesec dana i onda mi je MM reko a daj ju samo probaj staviti u krevet i ja ju spustim a ona iste sekunde zaspala. kad nakon 2 tjedna opet i onda smo skužili da smo ju stavljli spavati kad se njoj ne spava i pomakli za pol sata do 45 min i opet legla i zaspala, al i to je bilo kratkog vijeka - ali mi je ostalo u ljepom sječanju.
Kiar neda nikome blizu usta a do sad nam je samo vukao prste da si rašpa desni, a sad ga ljubomorno čuva - jedino je mama imala tu čast![]()
a u zadnje vrijeme često ne da plaće već cendrulji em zbog tih desni em zbog nosića koji stalno curi pa nemože dobro disati.
ja isto dobivam robicu od šogorice za Kalu ona ima 2 curke i do sad je bilo i za po doma i novih stvari za vrtić i izlaske. a za Kiara dobivam od frendice on joj je prvi i jako puno robice ima i od onog šta mi da nosimo trećinu koliko je toga isto novo , bodići neiznošeni a još imamo i od Kale kad je bila beba.

. počela je pljuvati i svađati se kad joj nešto ne paše. nemam pojma od kud joj to sve