Citiraj spooky prvotno napisa
Citiraj Bubica prvotno napisa
Meni, što zloćudni, što dobroćudni tumor na debelom crijevu su imali baka, tata i stric :shock: Tata je imao karcinom, kada je operiran rekli su i meni i bratu da odmah i mi napravimo kolonoskopiju, a najkasnije oko 35 godine. Brat je, ja još nisam

No, nedavno sam se dogovorila da doktoricom (druga poliklinika) da je dovoljno da napravim pretragu stolice na okultna krvarenja, pa ako taj nalaz bude loš onda moram na kolonoskopiju, ali niti to još nisam napravila :/
moj svekar je umro prije 5 godina od raka debelog crijeva. MM je već bio na jednoj kolonoskopiji i bilo mu je koma. Cijeli dan poslije toga se još frkao od bolova. Ipak, anestezija mi se čini malo previše za taj pregled.
MM se sprema ponovno poslije nove godine na kolonoskopiju, a poslije i na gastroskopiju jer često ima probavne probleme....
ma kakva anestezija,ne pada mi na pamet, uspavljivanja se bojim daleko više od boli
pa,rodih vako uskasta ogromenjsko dijete s dvadesetnim trudovima i dripom bez ljekova,što je mala cijevčica za mene.
čisto htjedo znat jel gore od gastroskopije,koja je meni zbilja okej,ništa strašno,a još imam problema sa želucem,grdih.