Citiraj dorotea24 prvotno napisa
Ja mislim da takva pitanja ne bi uopće trebala postavljati ovdje jer ti nitko od forumaša osim ako slučajno nije liječnik, nije kompetentan odgovoriti na njega. Osobno bih dala lijek ako mu je pedijatar prepisao i ako je rekao da ga treba piti. Bilo je i slučajeva kada su ljudi na svoju ruku odbijali terapiju pa su se stvari dodatno zakomplicirale, a ima slučajeva i kada se lijek prepiše bezveze, ali opet tu svoju riječ treba dati osoba školovana za to. U svakom slučaju kako god odlučila mislim da bi ipak to trebala napraviti u dogovoru s liječnikom, a ne na svoju ruku.
S ovim se U POTPUNOSTI slažem.No ovaj tip foruma je prepun takvim pitanjima koja bi trebala biti upućena doktorima, pravnicima i sl, no vjerujem da svi mi želimo samo čuti nečije mišljenje, iskustvo, stav, podršku,a na nama samima je da odlučimo.No kada se radi o djetetovom zdravlju, osobno mislim da tu vrst brige treba prepustiti onima koji su se školovali za to i koji su sigurno puno stručniji od nas samih te vec neke stvari znaju iz svog dugogodišnjeg iskustva.Ne kažem da su UVIJEK doktori u pravu,ali su u svakom slučaju stručiniji od nas!