Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Iskustva mama sa Hoppediz i EllaRoo ljeti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Iskustva mama sa Hoppediz i EllaRoo ljeti?

Sveli smo se na izbor ove dvije marame.
    S obzirom da beba dolazi u 5. mjesecu, znaci nosanje po ljeti, kakva su vam iskustva sto se tice preznojavanja vas i bebe u ove dvije marame?

Cula sam da je Hoppediz deblja ali da li vam je stvarala dodatnih +10 C po vrucini?
    Kakva su iskustva?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

dok se ne javi netko tko je imao iskustva baš sa te dvije vrste ja ću ti opisati svoje. Imala sam kamarisovu (koju mogu recimo staviti uz bok hoppedizici po debljini) i calinku koja je tanka isto kao ellaroo.
    razlika je drastična! drastičana!! Kroz sve ostale mjesece sve super, ali po ljetu se stvarno ne može izdržati sa tim debljim materijalom (iako sve je individualno jer svi smo mi drugačiji, da ne kažem da na različitim temperaturama kuhamo )
    sjećam se da smo prvo ljeto imali samo kamarisovu maramu i ja stvarno nisam s njom mogla u duže šetnje, svako malo bih morala sjesti u hlad, razmotati nas...
    S calin bleu je sasvim druga priča, nekako je taj materijal prozračan pa se ta toplina tj vrućina ne zadržava unutra iako znojiš se svejedno)

eto ne znam da li sam pomogla, ali trudila sam se

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja imam Hoppediz.
    Ni čuti po ljetu! Srušila bih se odmah (to ti je kao da si navukla 2 traper jakne na sebe, ako vežeš dupli križni).

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi imamo hoppedizicu i nosali smo se po ljeti u njoj (u onom križnom gdje samo jedan sloj marame ide preko djeteta)! 8)

Istina, nismo baš prakticirali maramu za nesnosnih vrućina... ali kad je jako vruće mislim da baš ni tanja marama ne bi spasila stvar...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo se nosali po ljeti u Ella Roo. Naprijed, obični križni i bilo nam je ok. Zadovoljna sam tom maramom i vrlo žalosna što se više nećemo moći nosati .

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi se nosimo u marami Calin Bleu i ta mi je debljina, mekoća, podatnost... ma jednostavno izvrsna. Sad biram sling jer smo malo narasli, volimo se vaditi van.
    Uglavnom, molila bi mame iskusne slingašice da me upute koji sling da kupimo a da bude:
    1. tanak kao Calin Bleu marama
    2. jednobojan ili ne jako šaren. Naime, Ellaroo jesu tanki, ali za moj ukus prešareni slingovi.

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mama_28 prvotno napisa
    Mi se nosimo u marami Calin Bleu i ta mi je debljina, mekoća, podatnost... ma jednostavno izvrsna. Sad biram sling jer smo malo narasli, volimo se vaditi van.
    Uglavnom, molila bi mame iskusne slingašice da me upute koji sling da kupimo a da bude:
    1. tanak kao Calin Bleu marama
    2. jednobojan ili ne jako šaren. Naime, Ellaroo jesu tanki, ali za moj ukus prešareni slingovi.
    Nemam sling, ali sam vidjela elaroo jednobojan sling s nekim vezom na bebuški. Lijep je ali za moj ukus preskup.
    Pogledaj. http://minishop.t-com.hr/bebuska/Pro...p?ppn=4&ppsn=1

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja isto razmisljam o kupovini Calin bleu marame. Obozavam svoju Hoppediz, ali ljeti mi je neizdrzivo u njoj...i ne samo meni. Sjecam se da bi mi se Jasena totalno unervozila, plakala, bas bi odahnula kad bi je spustila u kolica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •