Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: kako proslaviti prvi rođendan

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno kako proslaviti prvi rođendan

Pred nama je proslava prvog rođendana, pa smo malo razmišljali kako ga proslaviti da i klincima bude zanimljivo. Sviđa nam se ideja da napravimo kratku kazališnu predstavu.
    Mame i tate, molim vas još neke kreativne savjete i ideje.
    kak ste to vi proslavili?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo baš danas proslavili 1. rođendan i nismo se morali puno truditi da bude ludo i nezaboravno. Pozvali smo 4 curke (dečke nemamo) i njihove roditelje. Od te 4 curke jedna hoda, dvije pužu, a dvije samo sjede. Ne bi čovjek reko al bilo je jako zabavno. Curke su se igrale na podu, razbacivale igračke, uživale u društvu i to je sve skupa trajalo tri i pol sata. Nije ih trebalo posebno animirati iako tvoja ideja s predstavom zvuči odlično. Osobno nisam htjela imati neki scenarij jer uz scenarij obično idu i neka očekivanja (često visoka), a kako smo prošle godine bili na rođendanu slavljenici koja je svoje slavlje gotovo prespavala, a od uzvanika smo došli samo mi jer su ostali bili bolesni, bila sam spremna na sve. Možda je baš zato ispalo spontano i veselo. U svakom slučaju držim fige da se i vi dobro zabavite, sa ili bez scenarija.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tenks, malo si me opustila.
    Nama će doći klinci između 7mj. i 2 godine, tak da ćemo ih i mi pustiti da se malo spontano druže, onda ćemo neku 10tak minuta predstavicu, pa će likovi iz predstave donijeti tortu i malo ćemo pjevati, pa siti opet na spontano druženje

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I... SRETAN ROĆKAS!!!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo prvi ročkas slavili tri puta
    prvo, s bebama starosti od mjesec dana do 6 mjeseci,
    onda, na sam rođendan, s jednim parom koji su nam super prijatelji a zara ih obožava (oni su prvi ljudi koje je počela zvati po imenima, dok su svi ostali bili tete ili bezimeni )
    i na kraju, s familijom kad su se svi vratili s mora...

ali, najbolje smo proveli moj 29. rođendan i novu godinu
    tri bebe od 6 mjeseci i jedna od 3 mjeseca, te zara... LUDNICA nije nam trebala nikakva posebno organizirana zabava

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, sve tri proslave su imale istu tematiku, mogli bi ih nazvati "dojenje party"

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Vidiš, dobra ideja! Mogla bi klincima napraviti tortu u obliku cicke, da im odvučem pozornost

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo, prošlo je!
    Slavili smo ga 2 puta, prvo sa obitelji, a jučer sa frendovima koji imaju male klince. 8) .
    Bilo je bolje nego što smo se uopće nadali. Kupili smo puno helijevih balona , klincima je to bilo mrak, potezali su ih i puštali, i tako ponovo , i ponovo.
    Dali smo im šuškave papire od poklona, pa ih je to zabavljalo neko vrijeme.
    Nismo radili mali igrokaz kao što smo planirali, ali smo imali gitaru i bubnjeve i pjevali smo im sretan rođendan i neke dječje pjesmice, a oni su malo lupkali. Izgledalo je da im se jako sviđa.
    I..naravno...naoružali smo se hrpom CD-a sa dječjim pjesmicama, koje su svirale cijelo vrijeme. Tirna je počela plesati čim sam ih pustila

Ukratko, prepustite se, podjetinjite i uživajte

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čestike za roćkaš i za uspješan partxy i dva pitanja:
    Gdje ste kupili helijeve balone?
    Koja je to hrpa CD-a s dječjim pjesmicama? ja uspjela nabaviti samo kazetu s predratnim trešnjevačkim mališanima i puna socijalističkih pjesmica...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dućan s bezbroj kvalitetnih helijevih balona ima u importane galeriji na razini -1 .... a možeš ih kupiti i na cvjetnom, ili na trgu...
    ako si u zg, naravno...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo, za balone si saznala, ja ih kupila u Importaneu na Iblerovom
    ima ih stvarno velik izbor, od super velikih, prozirnih, punjenih s drugim balonima, pa do 'običnih' na kojima piše broj godina, svi, naravno punjeni helijem.
    A CD-i: potraži u Croatia Recordsu npr. KIKIĆI, pjesmice iz bajki.
    imali smo i Zagrebačke mališane, i jedan 'stari' CD na kojem Ivica Šerfezi i kompanija pjevaju zeko i potočić, sretan rođendan i slične pjesmice
    Ak' ne nađeš mogu ti presnimiti 8)

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi najrađe plešemo i pjevamo (osim uz RHCP ili Green Day) uz Miru Odaka i njegove pjesmice. Ne znam odakle nam taj CD ali nam se jako sviđa.

Početno

Podizem zbog Mire Odaka! CD je suuuuper! Sve znamo napamet i nonstop pjevamo, vise nego Zeku...toplo preporucamo!

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo pošto već postoji topic da ne otvaram novi..užasno me muči ta proslava 1. rođendana. Kako moram mirovati odlučili smo i familiju i prijatelje i kumove riješiti u jednom danu dok mi svekrva i mama mogu pomoći. E sad, maloprije išla brojat i došla sam do broja 40!!! :shock: A ne mogu nikog izbaciti, najuža obitelj, prijatelji i kumovi (vjenčani i krsni). Ne bi ni taj broj bio toliki problem da imamo mjesta..ne znam kaj da radim. (proslava kod kuće samo dolazi u obzir) Jel da pustim da se malo stisnemo i da jednostavno sve ide svojim tokom ili da pokušam to podijeliti na dva dijela, recimo da velim familiji da dođu u 4 a prijateljima u 7?? Zbilja nisam pametna..Dajte mi savjet :/

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moj savjet , iz , iskustva - podijeli. i tebi će biti lakše ako nije baš takva gužva u stabnu odjednom, a i gosti će se osjećat ugodnije.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da, nakon noći nespavanja i ja sam se za to odlučila, familij sam rekla neka dođu u 4, a prijatelji i kumovi će nam doći u 7. Opet bude sve u jednom danu ali ne bude odjednom njih 40-ero u jednoj prostoriji!! Hvala babyboys

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

U Avenue Mall-u imaš didaktičku igraonicu koja organizira i dječje rođendane (od 1. godine nadalje)! Točno je do nekog restača (picerije) pa odrasli mogu sjedit tamo i gledat klince...

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo i link na igronicu koja organizira rođendane za klince od 1. g. nadalje: http://www.jump.com.hr/comfy.php

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A šta ponuditi za klopu? Dakle bit će beba od 2-mjeseca, 9-mjseci, godina i pol, 3 i pol i 4 godine...? Ovom od dva mjeseca mamina cika je dovoljna , a drugima!? Ježim se od smokića i čipseva, a neznam šta drugo djeca od 3,4 godine vole?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ponudi voće - svježe i suho (suho stavi negdje gdje ovi najmanji ne mogu do njega), napravi puding s izmiksanim voćem, a ako mora biti slatko, napravi im domaće suhe kekse koje možeš spajati marmeladom ili s malo čokoladnog namaza(opet za veću djecu). razvaljaj lisnato i ispeci slance (čas posla). za piti skuhaj čaj i ohladi ga ili iscjedi voće (sezona je limuna i naranči...) ili napravi muffine.....

za ovu bebu od 9 mjeseci će vjerojatno mama donijeti adekvatnu hranu ili se dogovori s njom što smije ili voli...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •