Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: struts

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno struts

http://www.croit.hr/?show=16941

dakle, tražila sam neke prove za šefa i nabasala na ovo.
    u novinama je slika čitavog konja - to je anoreksična živina u štiklama - ružičastim.

svaka čast My little ponyju, ali ovo mi je malo too much.
    pa kakvu to poruku šalje djevojčicama?!

prvo anoreksične barbike, sad i konji.

zbog ovakvih stvari sam sretna što imam dečke...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a još im je bolji izbor najdraže hrane... koma.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ajme meni koji stvorovi!? :shock:

mislila sam da su bratz nešto najgluplje/gadljivije ali ovo :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ha, ha, ha, ha

to znači ima i ime?

bili u Brežicama u Baby centru i Sof zabrijala da hoće to..anoreksični konj savitljivih koljena sa rolšuhama i dugom ljubičastom kosom, a kao dodatak u kutiji lisice (ne životinje lisice već lisice za ruke :? )

mene je ta igračka ne toliko sablaznila koliko uplašila i nije bilo šanse da joj to kupim..podmićivala sam je i sa legom, ali ne, hoće konja

završilo je s tantrumom i tata ju je izveo van..dok sam ja plaćala ona je jezovito urlala ispred vrata..još uvijek ne znam jesam li dobro postupila što joj to onda nisam kupila, ali zbilja

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa konji su u zbilji mrsaviji od ovih gore cudovista
    za razliku od zena

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Jučer sam zastala pred tim čudnim konjem i nisam se mogla nagledati , pa to mi stvarno ništa nije jasno, konj sa rolama :shock: , ili sam ostarila pa ne kužim novotarije ili su igračke stvarno postale too much...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni ti konji izgledaju kudikamo ljepse i slicnije pravima od bratz lutki :/ jeste vi kad uzeli tu neku bratz i pogledali u njenu glavu?? nasta to slici?? one oci, one usne? proporcije??

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa sta - konj s rolama?

a my little pony? koje to sve aksesorije ima?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    pa sta - konj s rolama?
    Citiraj litala prvotno napisa

a my little pony? koje to sve aksesorije ima?
    Konj s rolama je legendarna faca Negro Kaballo iz knjige Ericha Kastnera "35. svibanj" (meni omiljena u djetinjstvu).

Inace, ja imam daaavni datum proizvodnje (1962) i pamtim zgrazanje okoline nad prvim Barbie lutkama koje su se uopce pojavile.

Lutka ovakva - lutka onakva, konj ovakav - konj onakav.... Koga briga?

Ono sto meni smeta kod svih tih igracaka je slijedece:

- djeca u danasnje vrijeme sve imaju servirano (nema vise IZRADE igracaka, sve manje djece zna drzati iglu i konac)
    - sve te igracke zapravo su biznis i ogledalo potrosackog drustva (ima negdje topic o tome kako daleko se smije ici s marketingom prema djeci)
    - klinci iz toga ne uce nista drugo nego vikati TO MI KUPI!
    - klinci vrticke dobi VREDNUJU JEDAN DRUGOGA prema tome tko ima, a tko nema ovo i ono... :/ - narocito djevojcice, iako sam to primijetila i medju djecacima (bilo mi je zlo cuti klinku u 1. razredu kako se hvali "Mi smo jaaaako bogati, meni mama moze sve kupiti.... !" Katastrofa!

Zbog ovih i drugih razloga mi smo skinuli Cartoon Network (i neke druge programe) s naseg televizora. Jer je bilo vikanja "to mi kupiiii", a ja ne zelim da mi se djeca tako profiliraju.

U samu estetiku igracki ne ulazim - prava estetika je ono sto je VJESTICICA napravila svojoj Milici. Nije bitno to IMATI, bitno je da dijete gleda kako se to radi. A koliko nas ima koji svojoj djeci i sa svojom djecom izradjujemo igracke? Da uopce spoznaju koliko truda to nosi...

Ja imam djecake. Ali za njihove prijateljice cesto doma zajedno izradjujemo krevete za lutke, posteljinu, obleku i drugo. I djeca (pogotovo mladji) uredno sudjeluju, a sad vec i samostalno kroje, lijepe, sivaju itd. I zadovoljni smo.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ne smijem ni reć kako je mm komentirao kad sam mu pokazala slike.

mene više ljuti što se današnja djeca više ne znaju igrati.
    i kad dobiju sva ta čudesa od deformiranih lutki i životinja, superjunake kojima iz leđa rastu gumena crijeva i slične gluposti, ne znaju šta bi s njima. ili autići koji voze po plafonu. ajme bože.

na jednom rođendanu bilo nam je desetak djece, što dječaka , što djevojčica. dečkima sam dala pikule jer su dovoljno veliki, a ispred zgrade je divna zemlja, stvorena za klikeranje. samo su me blijedo pogledali i rekli da ne znaju oni što bi s tim.
    curicama smo dali gumi gumi. ista stvar. na kraju sam ja s njima igrala gumi, a moja šogorica animirala dečke.

zato sam si dala u zadatak naučiti barem svoju djecu kako smo se mi igrali. i ide mi. a oni guštaju.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Peterlin, ti si moj idol

Ovo o čemu pišeš ja se sjećam još iz svog djetinjstva... Ja ne znam držat iglu ni konac jer nikad nisam imala potrebe za tim nit me zanimalo - kad se sva robica za lutke i ostala čudesa moglo lijepo kupiti u dućanu Danas kad trebam dugme prišit na nešto to su muke Isusove.

Jedva čekam da mi sin malo poraste pa da počnemo radit sami igračke. Danas smo napravili tunel za autiće od papira

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Peterlin

treba je samo čuti kako veli "mama plavi lutu" (lutku)

BTW ona (!?!) je dobila Bratz lutku u paketiću za Novu godinu :shock: Dijete od dvije godine!?! Ko samo smišlja šta ide u te paketiće? :mad:
    Prvo smo pokušali skinuti sve pokretne dijelove sa lutke, pa je ostala bez naušnica (!), šaka i cipela
    Na kraju smo je makli, a ja joj napravila heklanu lutku Eno je uredno se voza u kolicima (nisam je slikala, budem )

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Peterlin

treba je samo čuti kako veli "mama plavi lutu" (lutku)

BTW ona (!?!) je dobila Bratz lutku u paketiću za Novu godinu :shock: Dijete od dvije godine!?! Ko samo smišlja šta ide u te paketiće? :mad:
    Prvo smo pokušali skinuti sve pokretne dijelove sa lutke, pa je ostala bez naušnica (!), šaka i cipela
    Na kraju smo je makli, a ja joj napravila heklanu lutku Eno je uredno se voza u kolicima (nisam je slikala, budem )

Draga, a da ti nama napraviš tečaj izrade igračaka?

Ja nisam s dvije lijeve, ali tvoji radovi su prava umjetnost!

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Važi, kol'ko plaćate?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Važi, kol'ko plaćate?
    Mhm... izgleda da sam samo ja zainteresirana.

Imam još jedan prijedlog - ako budeš ikada izdala knjigu s tom temom (i o izradi drugih rukotvorina za početnike, ali i napredne) kupujem je još u pretplati!

....

Čekaj malo, krivo sam se izrazila! Ne AKO nego KADA budeš izdavala knjigu.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Hvala na tolikom povjerenju u moje organizacione mogućnosti

Kad (ne ako ) izdam knjigu, imidijetli obavještavam svekoliko pučanstvo

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drago mi je! Ako budeš trebala pomoć, viči.... tu smo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •