Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: 9-36

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno 9-36

Molimo pomoć,
    svi nešto pitaju oko ovih sjedalica. ali moram ponoviti jer ne uspijevam naći odgovor. Dečko ima 2,5 godine i 93 cm. Imamo sjedalicu od 0-18 kg. Sad mu je premala jer su mu pojasevi ispod ramena makar su na najvišoj razini, a i glava mu dosta strši iznad.
    U dućanu su nam rekli da je glupo kupovati onu od 9-18 jer će mu brzo bit mala, a za booster je premali. KOmbinirane su katastrofalne-izbor je nikakav. Čula sam da postoje nekakve RECARO u Sloveniji, ali gdje ih naći? Ima li tko kakav savjet? Ili možda rabljenu?
    Hvala

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pošto smo u sličnom problemu (posjedujemo sjedalicu 0-18kg, i jedno, nešto starije i nešto veće (genetski uvjetovano, za svoj uzrast) dijete koje je preraslo tu sjedalicu), a ja već oko mjesec dana istražujem ovaj 9-36kg razred sjedalica, pokušati ću ti sažeti svoje zaključke.
    Kombinovane sjedalice 0-18kg su, izgleda, dimenzijama nešto manje (mislim na samo sjedište) od onih iz rareda 9-18kg, pa te iznevjere upravo u trenutku kad je dijete još malo za auto pojas, a veliko da bi se kupovina nove 9-18kg sjedalice isplatila. Standardna djeca u ovim 9-18kg valjda dorastu do tih 18kg, pa mogu mirno u booster. Iz ovog razloga, tj. malog tržišta, izbor za kombinirani 9-36kg razred je katastrofa. Ako još uzmeš u obzir da ćeš sjedalicu duže koristiti kao booster, bolje onda naći neki kvalitetan booster. Šta onda sa ovim prelaznim periodom? Pošto smo mi na granici za 17kg, odlučili smo se da ipak pređemo u booster, a pošto je vaše dijete manje i mlađe, možda bi bilo dobro, ako možete, povoljno naći ili posuditi neku upotrebljivu rabljenu sjedalicu iz 9-18kg razreda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •