Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: mikoplazma i ureaplazma

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno mikoplazma i ureaplazma

brisevima mi je izolirana ureaplazma i mikoplazma u vrijeme kada sam saznala za trudnoću, idući tjedan mi je prvi pregled u 5 tjednu.
    ginićka mi nije htjela ništa dati dok ne potvrdimo trudnoću...zanima me koliko su te bakterije opasne s obzirom da su rano otkrivene i dali se lako liječe, kolika je opaasnost za plod i za spontani.

hvala

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

BUBI*, molim te ukucaj u pretražnik mikroplazma / ureaplazma pa ćeš vidjeti da je bilo dosta topica i korisnih info na tu temu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam ih imala u prvoj trudnoći, sazanala sam isto u 5 tjednu...imala sam još i klamidiju. Do 12 tjedna nisam dobila nikakvu terapiju(osim Dabrostona), tek nakon 3 mjeseca eritromicin. Niš ne brini.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam evo u 6.mjesecu trudnoće i od početka se mučim s Ureaplasmom, liječila sam ju već s dva antibiotika, eritromicin, nakon kojeg nije otišla, i zatim sa Sumamedom. još čekam nalaze briseva nakon Sumameda i molim boga da sam je se uspjela riješiti. Smatra se da velike količine Ureaplasme, više od 10 na 5 mogu biti opasne za dijete. Može izazvati prijevremeni porod, mnoge žene ne mogu zatrudnijeti zbog te bakterije. Dakle nije bezazlena, ali najvažnije je od svega da se dijagnosticira i liječi te drži pod kontrolom, tada uistinu ne bi trebalo biti problema. Neki ginekolozi danas smatraju da ta bakterija i nije toliko opasna kako se prije smatralo, te ako je izolirana u količinama manjim od 10 na 4, odlučuju se ne davati nikakav antibiotik. Dakle, puno je različitih mišljenja o toj bakteriji. Kod mene je evo sve, hvala bogu u najboljem redu, iako me jako muči što sam morala popiti dva antibiotika, al eto, što se može. Prvi put mi je bila 10 na 5, a drugi put 10 na 4, pa se doktorica odlučila da se mora liječiti ali je rekla da se ne brinem. Pa eto, ja se trudim ne brinuti se previše. Tebi šaljem puno lijepih pozdrava BUBI i nadam se da će sve proteći u najboljem redu!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala vam cure utješile ste me!

pinocchio tražila sam po internetu ali sam ipak htjela čuti mišljenja cura koje su se borile s tim u trudnoći i kako su im trudnoće protekle

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj BUBI* prvotno napisa
    pinocchio tražila sam po internetu ali sam ipak htjela čuti mišljenja cura koje su se borile s tim u trudnoći i kako su im trudnoće protekle
    nisam mislila na interenet već na naš pretražnik.
    malo pogledaj ovdje:

UREAPLAZMA-POMOĆ

u svakom slučaju, želim ti lijepu i ugodnu trudnoću kad se riješiš beštija

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala vam cure vidim izlječivo je i rano se vidjelo tako da će valjda bit sve u redu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •