Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 454

Tema: Cervikalni brisevi prije MPO-a

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

MM su poslali na Higijenski da da briseve. Ide sutra ujutro, najmanje 4 sata ne smije prije mokrit, tako su nam danas rekli.
    On nema dodatno zdrastveno i morat će platit oko 100 kn. Znači svi brisevi, Clamidia, Ureoplazma , Microplasma, Aerobe, Anaerobe, i gljivice.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa
    MM su poslali na Higijenski da da briseve. Ide sutra ujutro, najmanje 4 sata ne smije prije mokrit, tako su nam danas rekli.
    On nema dodatno zdrastveno i morat će platit oko 100 kn. Znači svi brisevi, Clamidia, Ureoplazma , Microplasma, Aerobe, Anaerobe, i gljivice.

Zašto prvo on? Jel si ti pozitivna?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U petak idem kod nje-ako ti nije problem čekati.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa
    U petak idem kod nje-ako ti nije problem čekati.
    Ok,nije mi kasno

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

u 37 tjednu trudnoće radila sma sve briseve i svi su bili OK. Nakon poroda u Viliju sam radila briseve (oni posluju sa Virogenom koja ima PCR DNK metodu) kad ono Streptokok B..

Na moje čuđenje pa KAKO???? Dr. kos mi reče. to je od pregleda uloživ/neuloživ, Skraćen/neskraćen, tvrd/mekan.. i netko vas je zarazio..

To se je dogodilo u porodu jer evo 2 mjeseca kasnije izolirano vam je vrlo malo kolonija Streptokoka B

e sad.. svi vi ste pile čitam Klavocine, Sumamede.. a on je meni propisao CEFALEKSIN 500 i to 2 puta dnevno po dvije tablete (2x2)

e sad.. da li je itko taj otrov pio?

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ajoj.. na krivu temu napisala post.

sorry.. molim da se pobriše.. sad sam tek vidla temu sa streptokokom

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mačkulina prvotno napisa
    e sad.. svi vi ste pile čitam Klavocine, Sumamede.. a on je meni propisao CEFALEKSIN 500 i to 2 puta dnevno po dvije tablete (2x2)

e sad.. da li je itko taj otrov pio?
    Mislim da sam ja, nisam sto posto, ja sam svašta pila. Na zadnjem brisu mi isto opet Strep B. Ne mogu se ja toga riješit, najveća ambicija je svaku toliko kontroliravat i tuć' antibioticima u nadi da ne podivlja baš, pretpostavljam.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Strike prvotno napisa
    I ja sam obavila PAPA TEST, CB, URINOKULTURU.

Ureaplasma, mycoplasma i klamidija- negativno

Urinokultura-sterilna

Aerobno i anaerobno:
    Polimorfonuklearni leukociti + (mnogo), Bakterije nisu nađene

Saprofitne bakterije
    Anaerobno je negativno

Zanima me šta su to polimorfonuklearni leukociti?

Gotov mi i papa test,sestra veli HPV pod upitnikom :shock: Nikad ga nisam imala,je li moguće? Veli da bi trebala napraviti tipizaciju na hpv? I šta ako se dokaže,jel mogu s tim u postupak?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mislim da možeš.Ja sam ga imala-"imala"-mislim da klasični bolnički labosi to baš i ne mogu pokazati.Svaku jaču upalu smatraju uzrokovanu hpv-om.Taj puta sam dobila sumamed-mm i ja i to je to.Nemoj se plašiti-ako je pod upitnikom-možda ustvari ni nije hpv već oni leukociti sa brisa.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mislim da možeš.Ja sam ga imala-"imala"-mislim da klasični bolnički labosi to baš i ne mogu pokazati.Svaku jaču upalu smatraju uzrokovanu hpv-om.Taj puta sam dobila sumamed-mm i ja i to je to.Nemoj se plašiti-ako je pod upitnikom-možda ustvari ni nije hpv već oni leukociti sa brisa.

Da,i mi smo dobili sumamed i ja neke vaginalete. Veli da to ne mora biti hpv. I za 2 tjedna na ponovni papa test. I ja si nekako mislim da su to oni leukociti,tako mi je bilo i prošle godine,popili sumamed i papa test poslije bio čist ko suza. Jesi bila na tipizaciji hpv-a ili vam je sumamed riješio?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sumamed je sve riješio

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja opet imam e.coli mamu joj njenu

ako neko ima ikakav alternativni savjet.... unaprijed hvala (prihvacam sve savjete osim antibiotika, zadnji put kad sam je imala nasopali su me ko ludu i nista mi nije pomoglo, ovaj put uzimam sve i svasta OSIM antibiotika)

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Strike prvotno napisa
    Citiraj bublica3 prvotno napisa

Zašto prvo on? Jel si ti pozitivna?
    I ja sam ih napravila! Odlučili smo se oboje napravit briseve na sve! !!

Sad čekamo nalaze za oboje.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    ja opet imam e.coli mamu joj njenu

ako neko ima ikakav alternativni savjet.... unaprijed hvala (prihvacam sve savjete osim antibiotika, zadnji put kad sam je imala nasopali su me ko ludu i nista mi nije pomoglo, ovaj put uzimam sve i svasta OSIM antibiotika)
    za to je jaaaako dobar caj od zobi jer odljepljuje bakterije od stijenke... mislim da ide saka zobi na 1 litru vode, malo prokuha sve skupa, odstoji sat vremena i onda se procijedi i pije. najbolje ti napraviti 2 litre pa cuclat cijeli dan. meni su svi problemi poceli prije 6 god. s e.coli i mjehurom i nakon zobi je nestala i od tada je nemam...

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja preporučavam vaginalete australskog čajevca.Koristila ih nakon te bakterije u cerviksu i nakon toga bris bio ok.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajoooj,Strike,sorry-čekala sam sat vremena kod nje i žao mi je ali zaboravila sam pitati jer računalo nešto nije prepoznalo oko uputnica pa smo se pola sata zezale s tim.Tokom slijedećeg tjedna ću je vidjeti pa ću je pitati.Oprosti još jednom.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajoooj,Strike,sorry-čekala sam sat vremena kod nje i žao mi je ali zaboravila sam pitati jer računalo nešto nije prepoznalo oko uputnica pa smo se pola sata zezale s tim.Tokom slijedećeg tjedna ću je vidjeti pa ću je pitati.Oprosti još jednom.

Ništa strašno,pčelice,ja sam bila kod ginekologa i dobili sumamed 250mg i za tjedan dana opet na papa test,nadam se da će nam pomoći i da nije hpv

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja preporučavam vaginalete australskog čajevca.Koristila ih nakon te bakterije u cerviksu i nakon toga bris bio ok.
    pcelice i meni su zadnji put te vaginalete pomogle. kupila ih poznanica u sarajevu. ali sad ih vise nigdje ne mogu naci. ako ti mozes, molim te javi mi se na pp

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pinky, probaj na tampon par kapi kantarionovog ulja pa preko noći držati u rodnici. Moralo bi pomoći, a također preporučam aloe veru gel, meni je riješio e.coli. Pozz

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pcelice i meni su zadnji put te vaginalete pomogle. kupila ih poznanica u sarajevu. ali sad ih vise nigdje ne mogu naci. ako ti mozes, molim te javi mi se na pp
    Mogu ja kupiti, pretpostavljam da ih još ima, pa nekako pošaljem.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pinky imaš pp,sorry tek sam sada vidjela.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ništa strašno,pčelice,ja sam bila kod ginekologa i dobili sumamed 250mg i za tjedan dana opet na papa test,nadam se da će nam pomoći i da nije hpv[/quote]

Papa test nažalost ostao isti,asc-us i hpv pod upitnikom.Savjetovali mi napraviti hpv tipizaciju,napravit ću u utorak i baš me strah!Nalazi se čekaju 10 dana. Kako mi se to baš sad desilo,baš sam jadna

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Strike-to ti je nekakva upala-tako ona kaže-pitala sam ali sam zbrkana pa ne znam šta sam kome rekla.Moguće da je zbog hpv-a ili nekakve druge bakterije.Nema papu pa ne može točno reći ali otprilike tako nekako.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Strike-to ti je nekakva upala-tako ona kaže-pitala sam ali sam zbrkana pa ne znam šta sam kome rekla.Moguće da je zbog hpv-a ili nekakve druge bakterije.Nema papu pa ne može točno reći ali otprilike tako nekako.
    Ali svi brisevi su mi ok,urinokultura isto. I što da sad napravim,što ako i je hpv,kako to utječe na postupak?

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

HPV nikako ne utječe na začeće, dakle bez brige.Neće te ni doktor odbiti zbog toga.
    Prema nekim statistikama, svaka druga seksualno aktivna osoba je zaražena s HPV-om.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj MMK prvotno napisa
    Mogu ja kupiti, pretpostavljam da ih još ima, pa nekako pošaljem.
    evo tek sad sam ovo vidila

hvala vam svima a posebno pcelici koja mi ih je poslala

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    HPV nikako ne utječe na začeće, dakle bez brige.Neće te ni doktor odbiti zbog toga.
    Prema nekim statistikama, svaka druga seksualno aktivna osoba je zaražena s HPV-om.

Sad mi je puno lakše! Vidite,kakav peh Do sad nikad ništa,a sad pred termin odjedanput sve.
    Nema mi druge,probat ću,ne mislim sad odgađat Mb,a na kraju možda i nije hpv

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja isto mislim da nije.Najvjerojatnije ti je nekakva upala-nemoj se brinuti vidjet ćeš da je sumamed sve riješio.
    pinky-nema na čemu i drugi put-samo javi

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja isto mislim da nije.Najvjerojatnije ti je nekakva upala-nemoj se brinuti vidjet ćeš da je sumamed sve riješio.
    pinky-nema na čemu i drugi put-samo javi
    Na žalost,sumamed nije riješio stvar,radila sam ponovnu papu i isti takav sam imala i prije dva tjedna,pa si možda mislim da mi nije dao dosta jaku dozu,samo od 250mg

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam uz taj sumamed popila i šok terapiju sa tableticama bijelog luka.Prvi dan (ne sjećam se točno)-valjda 10 pa 5 ili 20 pa 10-piše na kutiji

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pinky pogledat ću ja u Mostaru, prije sam ih kupovala bilo ih je, mada kada sam jednom ušla u tu ljekarnu da pitam za njih žena mi je rekla da ih odavno nema. Opet ću navratiti pa ti javim ako ih bude i kupim ih za tebe i spremim za Ploče.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pinky, joj kaskam sa čitanjem, tek sada vidim da ih je pčelica spremila a ukolko ti bude trebalo još kutija javi se.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cure, molim vas savjet.
    U 12. mj. imam termin u Mariboru.
    Sredinom 9.mj. smo i suprug i ja kontrolirali briseve i kod oboje Ureaplazma izolirana, dr. nam dala Sumamed 500 mg 3 dana.
    U ovaj ponedjeljak sam ponovno išla dati bris, danas otišla po nalaz i opet Ureaplazma izolirana. U ponedjeljak ću kod doktorice.

Koji je vaš savjet?
    Nadam se da neću morati otkazati postupak u Mariboru?!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Karla, nije ni meni sumamed pomogao kod ureaplazme. Imala sam je prije ljeta i dobila sam eritromicin. Doduše MM nije obio nikakvu terapiju pa se ne čudim da je urea opstala. Ali nakon toga smo i on i ja dobili po 2 kutije sumameda - nakon toga meni opet izolirana ureaplazma. Zadnje je dok.prepisao doksiciklin i meni i MM i prije 3 dana sam išla na bris i sad čekam rezultat, u ponedjeljak ću znati, nadam se da sam je ubila.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

karla naruci direktno na sumamed.hr slijedece biljke:

vrijesak cvijet, origano list, breza list, majcina dusica

barem 3 kutije
    salju na kucnu adresu, placanje pouzecem, kutija je 7 kn (u ljekarni 12)

taj mix je super protiv e.coli i ureaplazme (po tvrdnji moje frendice, farmaceutkinje koja je tim mixom ubila ureaplazmu i e. coli u trudnoci)

uzmes po kutiju svake biljke, zamjesas zajedno, prebacis u neku staklenku (ja u veliku od neskave) i kuhas po uputi na kutiji.

to ce ti rijesiti sve do maribora

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

AuroraBlu javi svakako kakav je nalaz.

Pinky hvala ti puno, puno na informaciji. Odmah krećem u akciju!

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pinky dali i MM treba to piti?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

boze dragi da sumamed.hr, stvarno nisam normalna

suban.hr (tako je trebalo pisati)

pijemo i ja i muz, za svaki slucaj, ne moze skoditi

taj mix cak zene u trudnoci mogu piti

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pinky draga, našla sam, hvala ti.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Karla, upravo sam dobila nalaz i - nemam više ureaplazmu!!! :D Dakle, doksiciklin ju je ubio, a prethodni eritromicin i sumamed nisu bili uspješni.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala AuroraBlu što misliš na mene.
    Ja se ovaj tren vratila od doktorice, prepisala mi isto Doksiciklin. Nadam se da će i meni biti djelotvoran.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hoće, taj ubija sve živo (baš pogledaj što je sve navedeno u uputstvima)

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Hoće, taj ubija sve živo (baš pogledaj što je sve navedeno u uputstvima)
    Meni je on ubio klamidiju,dok sumamed nije.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

juuuuhuuuu
    :D :D :D

rijesila sam se mikroplazme i e. coli bez jednog jedinog antibiotika 8)

zahvaljujuci carobnom napitku od cesnjaka i crnog vina te caju kojeg sam gore spomenula :D :D

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pinky :D
    mene muči e.colli, molim te objasni kako si spremila češnjak i crno vino ( ja sam čitala recept s bijelim vinom) i koliko dugo si pila češnjak, koju količinu dnevno i koliko dugo si pila čaj?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pinky, odmah idem kupit ove 4 biljke za čajeve! Za echerichiu ionako imam pretplatu tako da će mi kad tad zatrebat

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

evo ja prijavljujem uredne briseve, i iskreno ne mogu vjerovati.
    uvjek sam imala nekog podstanara, osim u trudnoći, i ne mogu vjerovat da su dobri!

baš sam sretna! :D

Još čekam papu, ali vjerujem da ako su brisevi u redu da bi i on treba bit o.k. ili se varam? :/

Želim vam što prije uredne briseve da krenete dalje u borbu!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Biene prvotno napisa
    Pinky :D
    mene muči e.colli, molim te objasni kako si spremila češnjak i crno vino ( ja sam čitala recept s bijelim vinom) i koliko dugo si pila češnjak, koju količinu dnevno i koliko dugo si pila čaj?
    pola kila cesnjaka stavis kuhati u litri crnog vina dok se vino ne reducira na pola litre (oko 20-30 min na srednjoj vatri, sve je to odokativno). pricekas da se ohladi i prelijes u staklenu bocu koju drzis u frizideru.
    pijes svako jutro i svaku vecer 2 jusne zlice tog smrada.

ja sam imala poseban ritual. otisla bi u kupatilo i pripremila pastu na cetkicu, ulila cep one tekucine za ispiranje zubi i zvaku. zacepljenog nosa bi popila smrad pa brzo oprala zube, isprala vodicom, stavila zvaku tek tada bi prodisala.. par puta zamalo dusu nisam izrigala...

ali isplatilo se

sretno!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ups!

caj jos uvijek pijem, procitala sam da ga je dobro piti 3 mjeseca da se bestija ne bi slucajno vratila. narucila sam biljke direktno od proizvodjaca, jeftinije je a i ovdje nisam mogla nikako naci origano LIST.

suban.hr

poslali su mi doma cijeli pak cajeva, po 5 kutija svakoga. kod njih je kutija caja 7 kn a u ljekarnama je oko 12, pa mi se cak isplatila i postarina. platila sam pouzecem.

caj pijem po 2 deca 3x dnevno - nakon dorucka, rucka i vecere.

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •