-
Evo da se javim i ja - cijela trudnoća, kao i cijela prethodna godina on-off streptokok, što u cervikalnima, što u uretri. Tj. svi brisevi su mi poludili nakon sumameda kojeg sam uzela zbog klamidije (klamidija se više nikad nije pojavila, mislim da sam u zadnje 2 godine izvadila nekih 12-tak briseva, otprilike dinamikom svaki drugi mjesec - ajmo, bris). Samo u trudnoći probali ga gađat - amoksilom, klavocin bidom, mislim doksiciklinom (ali nisam sigurna) i sad u zadnju klimicin ili tako nešto. Lacotgyn zobljenjm isto on-off više-manje stalno, za gljivice mu nema premca. Strepa na jednom ga brisu ima, na drugom ga nema, evo sad mi javilo kao nema ga ni u uretri, ni na cervkisu, ali je u uretri proteus itd. Ne ide, pa ne ide, a ne vjerujem da u idućem brisu opet neće uskrsnut i streptokok. Dr. Habek sa SD-a mi je rekao da kao nema baš lactogyn neku moć u cijelom tom okruženju, ali meni za gljivice stvarno pomaže pa ga i dalje koji put kljucnem. Nadam se da će se bebica roditi OK jer drugo mi ne preostaje, gubim bitku s tim strepom, jedino što nismo isprobali su nekakve intravenozne antibiotske terapije, ali CRP i KKS su mi OK i stalno se pratim pa računam da se upala nije baš toliko razmahala, plus sam prije trudnoće inzistirala na biopsiji endometrija na bakterije prilikom histeroskopije - to je bilo b.o.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma