Je li netko možda pročitao ovu knjigu? Zvuči mi zanimljivo...
http://www.superknjizara.hr/?page=kn...d_knjiga=22760
Je li netko možda pročitao ovu knjigu? Zvuči mi zanimljivo...
http://www.superknjizara.hr/?page=kn...d_knjiga=22760
neznam kakva je al je otkad je došla ćirkam za jednu predragu frendicu(sad kad vidi pa se prepozna) za rođendan.
I ja strpljivo čekam komentare.
vise prijateljica procitale!
i sve odusevljene!!! :D
ja sam svim prijateljicama poklonila upravo tu knjigu, a sama ju još nisam čitala.... nikako da uhvatim vremena
zvuci super...
![]()
U kojoj knjižari se prodaje u Zg?
Ako ima koja dobra dusa koja bi mi bila voljna kupiti knjigu i poslati, nek se javi na pp. Platila bi, naravno, unaprijed, skupa s postarinom.![]()
profil megastore.mmmama prvotno napisa
Hvala ti.
Onoliko koliko sam je do sad procitala, odlicna je. Usmjerena na majku i njeno pronalazenje mira i stalozenosti u raznoraznim situacijama koje proizlaze iz njene majcinske uloge.
Kroz knjigu su protkane cetiri plemenite istine, opisano je kako se one uklapaju u majcinstvo, opisani su svi aspekti majcinstva iz majcine perspektive.
Neke od tema su: Pronaci mir, Kako se nositi s ljutnjom, Brige oko djece, Kako pronaci srecu i mijenjati sliku o sebi, Meditacija I niz dodataka: linkova, preoprucene literature i sl.
Inace, za odmor preporucujem Mame - strogo povjerljivo istog izdavaca.
Zorana, ima je za kupiti i na www.superknjizara.hr a oni salju i van, cini mi se.
to su sad već dvije knjige koje želim a mislim da sam dobila nešto sasvim treće i skuplje od dvije knjige zajedno.
ja sam danas mužu rekla da želim određenu knjigu za poklon
pitao je
sad ću mu još samo poslat link
koja romantika![]()
Kakva je ova knjiga?BusyBee prvotno napisa
Listala sam je malo u knjižari i nisam uspjela steći dojam... ako je netko čitao, voljela bih čuti njegovo mišljenje!
Mame-strogo povjerljivo je prica o osam zena, majki koje se nadju kod jedne na veceri i cjelonocnoj zabavi.
Svaka od njih nosi svoju pricu, stvorila je nekakvu sliku o sebi i kroz njihovo druzenje, padaju maske, otkrivaju se njihove ziotne price, vezane uz majcinstvo, brak i sl.
Prekrasna knjiga.
BTW, sad mi je zao sto nisam napravila listu dobrih knjiga pa da vam ih nakupujem na Sajmu u Puli gdje su bile bitno snizene (npr. Budizam za majke je bio ispod 80 Kn).
Inace, kupila sam i procitala knjigu Sai Baba govori o odgoju djece (ili tako nekako)... prekrasno! Ima tako AP-Juul-pro prirodan porod stavove da mi je bilo milina procitati knjizicu.![]()
dajte, jos malo nabrajajte knjige na hrvatskom koje su vam se svidjele. biti cu u zagrebu, pa da ciljano trazim.![]()
Nisam!
HVALA za preporuke!![]()
Naravno da cu si ju kupit prvom prilikom![]()
i kada god se netko sjeti jos koju knjigu, ajm al irz!
Seni - kakve knjige te zanimaju?
Ima ih nekoliko koje sam procitala koje su Zenaste a nisu vezane uz roditeljstvo, pa zato pitam. Mislis na knjige za roditelje ili knjige opcenito, ili budizam ili zen opcenito ili zen i roditeljstvo?
e jesam to komplicirala....
Ajd ti lijepo sve nabroji i daj u par rijeci sazetak odnosno ciljnu grupu citalaca!Zoila prvotno napisa
![]()
Ovo izgleda baš kao nešto što mi u ovom trenutku treba. Odmah sam poslala MM u slučaju da mi još nije kupio poklonvitekova mamuška prvotno napisa
Ako je i ja ću si knjigu sama sebi pokloniti.
Zrinka, vec mi se javila mmmama s ponudom.![]()
Hvala puno, u svakom slucaju.![]()
Karin, nisi navela koju.
Otvara stranicu s više knjiga.
"Budizam za majke-Kako smireno brinuti o sebi i svom djetetu"Anci prvotno napisa
I want it!! To ću ja sama sebi za Božić...vitekova mamuška prvotno napisa
![]()
He he vidim da nas ima više kojima takav naslov hitno treba![]()
ja sam knjigu kupila sebi, i iako nisam saznala nista novo jer su nacela budizma ionako nacin na koji pokusavam zivjeti, podsjetila me na mnoge stvari i razjasnila sam samoj sebi neke stvari i otad sam puno smirenija. bolje se nosim s ljutnjom i trudim se biti fokusiranija na sve cime se bavim.
knjigu necu zadrzati, vec sam ju zamotala prijateljici (koja je isto majka)za pod bor, uz naputak da ju isto tako salje dalje majkama kad ju procita.![]()
dodala sam obje knjige na listu rodjendanskih zelja![]()
moram reci da me jako zaintrigirala i ova knjiga http://www.superknjizara.hr/index.ph...aeac90e09d160f
pa vise budizam zen i roditeljstvo. zanimamo bi me i budizam i zen sam po sebi, ali u sljedcoj godini cu zbog odredenih obaveza imati jako malo vremena, pa onda stavljam prioritete.Zoila prvotno napisa
seni, ima jedna zen knjizica - zen budizam mede poa - kratka a jako slatka![]()
joj to je genijalna knjižica; imam juflower prvotno napisa
![]()
Moze ime autora, izdavac? Hvala!anek prvotno napisa
tenshi prvotno napisa
sviđa mi se ideja.![]()
ne mogu je naci preko google-a!! :/anek prvotno napisa
Prije sat vremena kupila sam tu knjigu (zasad sam pročitala samo predgovor). A u knjižari sam se dvoumila između Budizma i Mame-strogo povjerljivo.BusyBee prvotno napisa
sanja74 prvotno napisa
i meni! :D
![]()
Mislim da se zove "Tao Mede Pooha". Gdje se prodaje?Bucka prvotno napisa
Meni je najbolja ili jedna od nekoliko najboljih o roditeljstvu koje sam čitala "Izmedju roditelja i djeteta" (autor Ginott, izdavac Ostvarenje). Svakodnevno je u uporabi kod nas, pročitala sam je 2-3 puta cijelu, a sad iz nje čitam kao iz kuharice, kad nešto zatreba, da se podsjetim...
Ima li knjiga još obožavatelja?
Tao Mede Pooha u Planetopiji.
da, zove se "tao mede pooha", i ja sam ju kupila u "bio&bio" dućanu u jurišićevoj, ali prije par godina.
Knjiga zlatna vrijedi! Prekrasna je. Puna lijepih praktičnih savjeta za preživljavanje![]()
Preporučam!
jel to kao 'tao te ching za neznalice' ili djecja varijanta istog, nisam uspjela skuziti?sanja74 prvotno napisa
Ajde napiši još nešto o toj knjizimmmama prvotno napisa
![]()
vitekova pa kaj stigneš čitati uz njih dvoje?![]()