-
Anemona, radila sam po ovom receptu, i to samo zato jer se ne mora stalno miješati budući da sam radila kada je Maša zaspala, a uz to još milijun drugih poslića.
Bočice su bile čiste, na to zaista jako pazim, a rakija je tu da, kao, dezinficira.
Inače smo rakiju stavljali na čepove ili celofan kad smo kuhali paradajz, a onda sam negdje pročitala da se stavi i gore na tu koricu pekmeza koju ja nisam dobila, ali sam ipak stavila par kapi rakije.
Bojala sam se vratiti bočice u rernu na 100 stupnjeva da ne popucaju, ali vidim da radite tako pa im sigurno ne bi bilo ništa.
Sirius, valjda se neće kvariti, sreća pa sam većinu stavila u manje bočice pa će se brzo pojesti, a kada otvorim bočicu, stavit ću je u frižider pa će to valjda usporiti kvarenje. Ako ništa, odmah ćemo smazati.
Hvala cure!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma