Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: swaddling

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno swaddling

da li itko ima iskustva s povijanjem bebe pomoću swaddlinga? sviđa mi se što je beba dobro zamotana ali ništa joj ne podržava glavicu. s prvom bebom sam imala dobar tanki ali čvrsti jastuk na čičak koji mi je bio super kod dojenja, ali više ne mogu do njega a nigdje ga ne mogu naći po dućanima.

prijateljica iz Kanade mi je govorila o swaddlignu pa me zanimaju iskustva

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Imaš jastuke i sada za kupiti. Ja sam i sašila, onaj dugački, starinski sa mašnama za zavezivanje i onaj koji se savije kao koverta:
    http://nina-line.hr/shop/index.php?cPath=29

Isto tako i zamatanje bebe pomaže u prvim tjednima, to sam radila prema uputama P.Leach u knjizi:Odgoj i njega djeteta. Nisu bili stalno zamotani već ponekad kad sam primijetila da im paše da su štručica u mom naručju.
    Sve što mama može napraviti da bi i ona i beba bile zadovoljne, treba napraviti (tako ja mislim).

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

da, da super, tako mi nešto treba, tanko a da se može zamotati. naravno imat ću i klasnični jastuk jer je meni bio praktičan.
    hvala na linku

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam to radila a da nisam znala ni ime za to ("swaddling") !

Tako mi je drago ako je to što smo radili baš dobro za bebicu

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da li još netko ovo radi i pali li kod plakanja? Upravo čitam "Najsretnija beba u kvartu" koja kaže da je ovo broj 1 za smirivanje zbog moro efekta i jer bebice same sebe plaše kad mašu rukama... Moj još ne plače neutješno, pa nisam isprobala.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Da li još netko ovo radi i pali li kod plakanja? Upravo čitam "Najsretnija beba u kvartu" koja kaže da je ovo broj 1 za smirivanje zbog moro efekta i jer bebice same sebe plaše kad mašu rukama... Moj još ne plače neutješno, pa nisam isprobala.
    Pa probaj, nije to neka filozofija niti je potrebna posebna operma. Moj stariji je mrzio biti tako zamotan, mlađa je obožavala.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    I gore sam napisala da je to zakon za malene, bar je mojima bilo. Cak i za moju ljetnu bebu je tetra igrala ulogu dekice, iako je lakse sa rastezljivim materijalom. Malo proguglaj, vidjet ces da je jednostavno, samo im treba skinuti kad im dosadi.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

U Australiji se koriste velikim tetra pelenama (dosta su veće od naših). Ništa specijalno. Doduše, postoje i varijante s ušivenim "džepićima" za ručice i nožice za lakše i brže povezivanje, ali može se i bez toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •