Dobila sam menstruaciju kad je mali napunio 9 mjeseci.. Nisam bila najsretnije bice na svijetu, ali sta se moze :wink: :D
Kad sam vec dobila, nadala sam se da ce biti redovna kao i prije, ali figaPa me zanima kako je kod vas? :D
Dobila sam menstruaciju kad je mali napunio 9 mjeseci.. Nisam bila najsretnije bice na svijetu, ali sta se moze :wink: :D
Kad sam vec dobila, nadala sam se da ce biti redovna kao i prije, ali figaPa me zanima kako je kod vas? :D
Ja dobila točno na njen prvi rođendan i od tad je bila redovna.
Kod mene totalni picvajz, svaka mi kasni u odnosu na prethodnu.
Kad sam rodila prvo dijete dobila sam mengu nakon 6 tjedana i sljedece tri su bile ko satic, i onda jednu jednostavno nisam dobila. Iako smo s jedne strane bili sigurni da ne mogu biti trudna, s druge strane smo grizli nokte i mislili joj joj joj....
A sad uopce ne trzam.
Ma ni ja ne mislim da sam trudna :D ....
... ali bih voljela da je redovna da mogu znati kad ce doci, da na miru mogu nositi svijetle hlace ne razmisljajuci hoce li doci sad, sutra, ili sljedeci mjesec :?
Fali ti jedno N.
Inace sjetila sam se grafita:
Akcija NNNI odgodjena je zbog kiše! :D
Dobila sam kada je Viki napunila 9 mjeseci.
Ja sam se izdajala mjesecima ali oba puta dobila poslije 6 tjedanaSve su redovne
prije nekoliko dana sam se uzasnula od pomisli da sam dobila (tako nekako od poroda sam dobila i s prvim)
a onda sam odahnula - hvala Bogu, to je SAMO upala bubrega :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ivana![]()
ja sam do trudnoće imala redovitu, a od kad sam rodila prvu sam dobila kad je mali imao 2mj, pa sljedeću kad je bio 3.5 mj star. a dalje ćemo vidjeti (mi dojimo još uvijek)
Godinu dana dojila, a tetka došla tek godinu i pol od poroda, znači pola godine nakon prestanka dojenja i bila je odmah redovita. Prije toga sam bila na pretragama hormona (i gin, jasno) i sve je bilo OK. Zašto je tetki trebalo toliko da mi se vrati, nitko ne zna i nije me briga. Ne volim ju baš tako jako![]()
ja sam isto kao i natasa30 dobila oba puta ubrzo nakon poroda (oko 6 tjedana)![]()
![]()
i moram reci da zavidim ovim mamama koje nisu dobile godinu dana nakon poroda.
zao mi je sto nisam i ja jedna od njih. a oba sam puta dojila, tj, sad jos uvijek dojim. vec skoro 16 mjeseci.
Prvi put sam dobila mengu nakon 4 tjedna od poroda i od tada na 28 dana. Nakon drugog poroda sam dobila nakon 6 tjedana i od tada isto na 28 dana, s tim da sam poslije drugog poroda duže imala babinje (oko 5 tjedana).
Ja se baš nisam previše bunila jer sam bar znala kad mi je ovulacija, kad već nisam mogla koristiti kontracepciju (kondome ne ubrajam)
ja rodila 21.09, M dobila na Božić...dalje ću vam javit ako bude došla i kada...![]()
ako u međuvremenu ja i MM ne budemo zločesti pa kroz 9 mjeseci opet dođe mali paketić u kuću :D
marta, ako ti svaka kasni, znaci samo da se ciklus produljio (valjda)
ono sto mi je super je da me nakon sto sam rodila nikad vise nisu ni blizu tako bolile kao prije prvog poroda
dobila slabo krvarenje 2 mjeseca nakon poroda i od tada nema vise...nadam se da nece skoro...![]()
Prva je stigla nakon 8 mjeseci, onda sljedeće dvije svaka nakon 2 mjeseca. Sad dobijam svaki mjesec, ali mi je ciklus jako produžen, na skoro 40 dana. Pravila još uvijek nema nakon 15 mjeseci dojenja.
Sa Tonijem sam menstruaciju dobila nakon 18 mjeseci.a dojila ga 30 mjeseci. Dolazila je više manje kako joj je padalo na pamet dok nisam počela uzimati pilulu.
Emma još uvijek samo sisa, od menstruacije za sada ni traga ni glasa pa se nadam da će me možda još za neko vrijeme zaobilaziti.
Rodila sam u January 2001 i dobila sam menstruaciju nakon 8 tjedana i sljedece dve nisu bile bas redovne, i onda ovu majsku jednostavno nisam dobila. Iako mogu reci da sam sigurna 98% :? da ne mogu biti trudna, s druge strane i can be :shock: a,
da li je neko experienced nesto tako,
i dal je moguce da imas te poremecaje kad dojis(dojim intenzivno noci, posto radim)
sorry people it is January 2004![]()
i am so confused
Poslije prvog poroda dobila sam je nakon 2 mj.a sad nakon devet pa opet za 29 dana i sad je nema i nema a test negativan
9 mj nakon poroda imala sam 10 dana sukrvicu, svaki dan sam čekala da krene pravo, ali ništa. Nakon 2 mj, znači 11 mj nakon poroda, dobila pravi menzis, jako obilan, ali manje bolan nego prije poroda. Sada, opet 2 mj kasnije, znači 13 mj nakon poroda opet sukrvica već 8-dan, kako izgleda neću procuriti zapravo. Još dojimo, dosta intenzivno. Ima li tko sličnih iskustava?
Rodila sam 11.03 2004 i jos cekam mengu, posto dojim mislim da cu se nacekat![]()
U iščekivanju Godota.............. :D
(mislim, još uvijek je čekam i čekam i čekam i čekam............... )
Ja sam po izlasku iz bolnice krvarila jos nekih mjesec dana, s time da, mi je krvarenje prestalo bilo negdje 20ti dan i "iscjedak" je vec bio bjelkast, i tako par dana i ponovno zatim pocela slabije krvariti al nemogu se sjetiti koliko dugo, jer bilo samo par dana ili jos 10ak dana. Da to nije bila menga??? (nadam se da nije :shock:)
:D Brisem prasinu s ovog topica,
Uglavnom, samo trazim jos malo onih kojima menstruac. nije bila redovita nakon poroda.
Ja dobila nakon 4 mj. (dojim), prve 2 dosle na vrijeme - zadnja cak 4 dana ranije, a evo 3. sad cekam, kasni 2 dana, a ja bi da ona dodjeeeee![]()
Jeez, ovo je staroooo![]()
Nemrem pomoći, meni su ekstra redovne plus-minus koji dan.
Ja sam dobila nakon 13 mj., i od onda dobivam svaki mjesec, ali zna kasniti ili raniti po par dana. (još uvijek dojim.)
ja sam je raniej imala jako neredovito i rijetko,
prvi put dobila ponovo 14mj nakon poroda,
zatim su 3 išle za redom kao vojnici u lijepim razmacima od 1mj otprilike
i onda jedna nakon samo 2 tjedna
i nakon toga opet kaos, svaka 3-4 mjeseca
Ne znam što bih odgovorila na anketu![]()
Tako to izgleda kad se dooobro koristi pretraznikargenta prvotno napisa
![]()
25 mj od poroda i još je nema ( kuc-kuc, pljuc-pljuc ) i opće mi ne fali
dojim na zahtjev i danju i noću![]()
nasla se s frendicom, veli dobila je mengu, mali joj ima 2 i pol godine :shock: :shock:
to je definitivno rekord.
on topik, ja sam prvi put dobila nakon 2 mjeseca od poroda, pa mi je jedan mjesec izostala, i kad sam ju opet dobila se ustalila kao i prije, svakih 28 dana u prosjeku. nakon drugog poroda ista stvar, samo sam dobila 3 mjeseca nakon poroda (lucky me), opet jedna izostala, i onda opet pravilna.
razlika je sto me nakon 1. poroda vise nije bolilo kad bi dobila, a sad nakon 2. me opet boli![]()
ozbiljno? ja sam bila uvjerena da sam se rijesila bolova nakon prvog poroda. Nakon drugog jos nisam dobila mjesecnicu.
damn... ja ko i bubica, sva sretna što se sve skupa ublažilo nakon prvog poroda... od pms-a do bolova. sad mi preostaje čekati da vidim imam li sreće.![]()
Oba puta dobila nakon 4 mjeseca i od tad ko satić...
**mial** prvotno napisa
![]()
![]()
ja dobila nakon 9,5 mjeseci, ali mi smo već skoro pri kraju s izdajanjem![]()
kak će biti dalje, ne znam, ali ovu sam osjetila iz aviona 10 dana prije nego je došla - mislim da su mi se hormoni sasvim vratili "u normalu" ak se to tak može nazvati![]()
Ajme prastara tema... Da me netko pitao danas, ja bi sigurno odgovorila da sam imala redovnu menstruaciju![]()
Samo mi nije bilo jasno sto sam svugdje stavljala ovog smajlica :D , pa sam se sad sjetila da taj u 2003 nije skakao nego se smjeskao![]()
S prvo dvoje nisam dobila dokle sam dojila?izdajal-po 9 meseci.
S tim sto sam drugu trudnocu "nakacila" na drugu nakon tih prvih 9 mesecia da nisam ni dobila.
Sad dojim 6 meseci i nista.Nadam se da jos dugo nece biti nista,da se lepo odmorim 8)
ajooooj,gde su mi oci![]()
Dojila/izdajala
Drugu trudnocu na prvu![]()
sorry
prvi menzes 4 mj nakon poroda,svaka sljedeća je bila neredovita u rasponu od 25-30-40 dana...
nadam se da će se ustalit skoro,prije je sve u dan štimalo.
i da,uvijek bi prije čula priče da će menstruacije biti bolne nakon poroda ukoliko nisu bile prije i obratno .
u mene ista priča,ne osjetim je.
ja sam dobila 6mj nakon poroda, bila redovita (svakh 29 dana, prije je bila svakih 28), i tako puna 3mj, dok nisam opet ostala trudna. dojila sam jos 2 mj trudnoce, kada je moj mali odlucio da to vise nije za njega![]()
Dobila točno 13 mjeseci nakon poroda, dalje nastavili dojiti i redovito dobijala svaki mjesec.
Jedino se ciklus malo skratio (npr. prije je bio 30-32 dana, sad 27, 28) i nekako kraće traje ali obilnije :?
Nakon prve trudnoće sam dobila tek kad mi je curica imala 20 mjeseci i bila mi je neredovita, a nakon druge trudnoće, također tako nekako kasno, ali je bila redovita skoro pa u sat. Kako će biti sad treći put....bumo vidjeli (nadam se ne u skoro vrijeme)