Vidi rezultate ankete: Kad ste dobile menstruaciju (dok ste dojile), da li je nakon toga bila redovna svaki mjesec ili ne?

Glasači
118. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Ne

53 44.92%
  • Da

65 55.08%
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 79 od 79

Tema: Za dojilje - redovna/neredovna menstruacija

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ovaj smajlic pretpostavljam da nismo ni nina ni ja planirale, sam se ubacio, trebalo je pisati 28 (dvadeset i osam dana)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

oba dva puta sam dobila nekih 3 mj. nakon poroda i od tada su mi bile potpuno redovite. e da, i drugi put sam zatrudnila pod full-time dojenjem (suprotno medicinskom misljenju da dojilja ne moze zatrudnit)

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam nakon poroda krvarila skoro cijeli mjesec.
    prvu mengu sam dobila 2 mjeseca nakon poroda,a drugu mjesec i po nakon prve.ne znam hoće li se ustaliti i vratiti na staro.pod to 'na staro' mislim na bolove i obilno krvarenje. ova 2 puta trajala je kraće i nije ništa bolilo.fala Bogu!

pitanjce: jel istina da nakon poroda prestaju menstrualni bolovi????kakva su vaša iskustva?!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja nikada nisam imala jako bolne menstruacije i nikada nisu trajale jako dugo, ali nakon prvog i drugog poroda to se još smanjilo tako da stvarno gotovo nikad nisam ni osjetila bilo kakvu bol, a trajanje je bilo oko 5 dana. Nadam se da će i ovaj put biti tako.

Jedino što me ponekad plaši je što sam čula da onda kad krene menopauza bude jako gadno. dal je to stvarno istina, nemam pojima. :?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj lucija9 prvotno napisa
    pitanjce: jel istina da nakon poroda prestaju menstrualni bolovi????kakva su vaša iskustva?!
    ja sam ti napisala na prosloj strani

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    (suprotno medicinskom misljenju da dojilja ne moze zatrudnit)
    a to je medicinsko misljenje? :/ mislim da nas ima dosta koje to opovrgavamo 8)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

reko meni moj tata (lijecnik) kad sam objavila drugu trudnocu:
    "jel? a nas su na faksu ucili da zena dok doji ne moze zatrudnit"

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Dobila prvi menzis 3 ipo mjeseca poslije poroda koji je trajao uuuužasno dugo s velikim izljevima. Iza toga ništa, pošto sam dojila tj. izdajala se 8 mjeseci, mislila sam to je ok, nešto se možda poremetilo s hormonima, a i godinama nismo mogli zatrudniti pa o ponovnoj trudnoći nisam puno ni mislila. Prijateljica koja je rodila otprilike kad i ja, dobila samo jednu i onda 3 mjeseca ništa. Nakon toga moja prija dobila menzis a ja otkrila da sam ponovo trudna

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dobila sam kad je ona imala 7 i pol mjeseci, bez obzira sto sam ju tada jos iskljucivo dojila... bez vode ili icega, izuzevsi koju zlicicu jabuke svaki 5. dan..
    Dobivala sam redovito, ali ne svaki mj kao prije nego svaka 2 mj. Dobila 3 i onda isli na drugu bebu...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja dobila dva mjeseca poslje poroda. Sad sam u iščekivanju iduće,malo kasni, valjda je to normalno. odmah nakon menstruacije počela gubiti mjeko. Moja mrvica tek tri mjeseca,a mlijeka više ni kapi..šmrc,šmrc..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni je prošlo skoro 20 mjeseci od poroda a ni traga menstruaciji. Ne dojim tak puno, oko pol 4 popodne kad dođem doma s posla, navečer prije spavanja i još 2-3 puta kroz noć i jutro. Popodne imamo još par kratkotrajnih podoja od par gutljaja.
    A ja bih htjela opet biti trudna....

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Prvu M nakon poroda dobila sam nakon 6 tjedana, drugu 3 tjedna poslije....već sam bila u bedu da će to sad stalno tako često biti, ali od tada je prošlo još 6-7 tjedana i ni m od menstruacije....
    Prije trudnoće totalno neredoviti ciklusi.....izgleda da će i sada tako biti

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Prva je došla 8,5 mjeseci nakon poroda i od tada je redovita.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jedno pitanje vezano za ovu temu.

David ima mjesec dana i 3 sedmice.

Krvarila sam 30 dana i onda je prestalo 10 dana i prije neki dan sam opet prokrvarila , ali je krv bila malo tamnije boje, i trajalo je 3/4 dana.

Eh sada neznam jesam li ovo dobila i da ga racunam kao menstruaciju
    ( zarem nije previse rano malo, zene neke dobiju tek poslije 3-4 mjeseca ) ili se jos "cistim" kao sto kaze moja komsinica...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Prva stigla nakon pet mjeseci od poroda, od tada baš kao i što je oduvijek bila, točna kao švicarski sat

I moram to glasno reći VIŠE NE BOLI KAO PRIJE!!! :D

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nije istina! barem je kod mene tak bilo nakon prvog poroda...
    ali, izgleda da je to kak i sve u životu jako individualno...

nakon drugog poroda mengu sam dobila nakon 7 mjeseci. začudo, ova prva me nije nimalo boljela, ali poučena iskustvom nakon prvog poroda, ne nadam se čudu. sad sam se isfurala da me ova prva ne boli jer još nisam zaboravila trudove, još se friško sjećam te boli, pa sve ostalo kaj nije tak jako ne računam

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    i drugi put sam zatrudnila pod full-time dojenjem (suprotno medicinskom misljenju da dojilja ne moze zatrudnit)
    To nije "medicinsko mišljenje". Bar ne u udžbenicima iz ginekologije u koje sam ja zavirila, a to je važeća literatura na med. fakultetu.

Nepunih 7 tjedana po porodu, uz isključivo dojenje na zahtjev (a dojim bez kraja i konca) stigla m

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa
    Prva stigla nakon pet mjeseci od poroda, od tada baš kao i što je oduvijek bila, točna kao švicarski sat

I moram to glasno reći VIŠE NE BOLI KAO PRIJE!!! :D
    Podižem!

Prva nakon pet mjeseci stigla i bila uredna, druga došla na vrijeme kao švicarski sat, treća malo uranila, ne znam je li to uopće menstruacija, naime već petnaest dana samo nešto sitno na ulošku i ne staje :/

Je li to normalno????????
    Da odem u ginića ili je to sve povezano s dojenjem???

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

pa barem ga nazovi i pitaj... ja bi bila mirnija da tak postupim...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Bipsić prvotno napisa
    pa barem ga nazovi i pitaj... ja bi bila mirnija da tak postupim...
    Zvala da se naručim i rečeno mi da ne trebam uopće dolaziti jer da je to normalno, pogotovo nakon uvođenja noćnih podoja kada se razina prolaktina povečala.
    Pričekat ću još koji dan, pa ćemo vidjeti.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

pitanje za visestruke mame dojilje - da li vam je i iza sljedecih poroda M dosla u isto vrijeme kao i nakon prvog? ja sam nakon 1. poroda dobila nakon 6mj, pa me zanima hoce li i sada biti tako? dojila sam tada i dojim i sada.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

mislim da sam i nakon prvog poroda M dobila tu negdje...možda razlika koji tjedan... ak se ne varam isto je bio 6 mjesec i nekakav praznik. znam da sam s mužem bila u austriji u shopingu i da sam dobila M na povratku. pomislila sam onda da mi je to možda kazna kaj sam potrošila previše love (hahaha)... mislim da to nije nikakvo pravilo i da nema veze s prijašnjim porodima a meni se valjda slučajno poklopilo...

pepita, meni plavuši ovo nije jasno:
    Citiraj Pepita prvotno napisa
    pogotovo nakon uvođenja noćnih podoja kada se razina prolaktina povečala.
    .
    pa tvoja L spava cijelu noć, kaj ne? nisi uvodila noćne podoje ili? ili se to misli općenito na razdoblje poslije poroda? nisam baš skužila
    u svakom slučaju, glavno da nije nikaj i da nemaš razloga za brigu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Stigla menga nakon 13 mjeseci od poroda.
    Nije bolilo i ponadala se da ni neće više. (prije su bojile očajno)
    Nakon 15 dana evo stigla i druga i boli ko sam vrag!
    Pile ciculji i dalje, a cice ko ispuhani baloni, uopće mi nije jasno što iz njih vuče van?! :?

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

od menzesa jos nista. i koliko god sam sretna (jer ide lito i moc cu se kupati kad god uvatim slobodnog vrimena) toliko bi volila da dodje i bude REDOVITA pa da konacno znam koji su mi dani plodni a koji ne jer bas i ne bih trudnocu na trudnocu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prvi put nakon carskog reza došla uredno nakon mjesec dana i bila redovita. Nakon drugog poroda stigla je nakon 4 mj. i bila neredovita tako da nisam niti skužila da sam trudna ni manje ni više nego 16 tjedana. I tako čekamo bemba.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je nakon prvog poroda prva menstruacija dosla nakon godinu dana.
    Nakon drugog poroda vec nakon 6 tjedana!
    Ciklusi su dosta produzeni, 37 dana,no ipak pravilni.
    Sad bas iscekujem menzes koji nikako da dode

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja ulažem reklamaciju i tražim povrat!!! 8)
    M je redovita! Barem ova treća sad.
    Boli ko vrag, ni blizu onim pričama kako poslije poroda manje boli.
    Traje kao kad sam bila tinejđerka.

Nego, sad me boli i ovulacija. Noćas sam morala popit tabletu, zbog grčeva, crkla sam skoro,a 14ti mi je dan. ???
    WTF
    Ima li veze dojenje???
    Možda mi je organizam zbunjen???

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni je prva dosla nakon 23 m. od poroda, imala svega 3 i zatrudnela :D inace su bile potpuno bezbolne :D nadam se a ce opet tako

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U mom slučaju je to istina. :D Uvijek sam imala prva dva dana nepodnošljive bolove. Nakon poroda je to neusporedivo.

Da se vratim na anketu. Mengu sam dobila dok sam Taru još isključivo dojila, sa 5 mjeseci. No do prije par mjeseci bila je neredovita - dobivala sam je cca svaka 2 mjeseca. Sad se ustalila. Inače još uvijek dojim.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •