Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: mala beba sa sluzi u sinusima

mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno mala beba sa sluzi u sinusima

Imam malecku staru nepunih 7 tjedana i vec tjedan dana joj se cijedi sluz iz sinusa. Po danu je ok, kada ju nosimo i dignemo u okomiti polozaj, no po noci joj se jako slijeva pa ne moze disati, no u nosu joj nista ne vidim, sve se slijeva direktno u grlo.
    Pedijatrica mi je dala kapi za nos no bojim se da to ne rijesava problem.
    Znate li kako joj mogu jos pomoci? Kakva alternativna metoda?
    Kupili smo ovlazivac prostora da eliminiramo problem suhog zraka.

Znam da inace kravlje mlijeko pogoduje stvaranju sluzi u organizmu. Imate li kakvih iskustava s tim, da li beba preko majke koja doji moze zbog kravljeg mlijeka imati takvih problema?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: mala beba sa sluzi u sinusima

Citiraj mmagnolija prvotno napisa
    Imam malecku staru nepunih 7 tjedana i vec tjedan dana joj se cijedi sluz iz sinusa. Po danu je ok, kada ju nosimo i dignemo u okomiti polozaj, no po noci joj se jako slijeva pa ne moze disati, no u nosu joj nista ne vidim, sve se slijeva direktno u grlo.
    Pedijatrica mi je dala kapi za nos no bojim se da to ne rijesava problem.
    Znate li kako joj mogu jos pomoci? Kakva alternativna metoda?
    Kupili smo ovlazivac prostora da eliminiramo problem suhog zraka.

Znam da inace kravlje mlijeko pogoduje stvaranju sluzi u organizmu. Imate li kakvih iskustava s tim, da li beba preko majke koja doji moze zbog kravljeg mlijeka imati takvih problema?
    Tako je i nama po danu ok potrošimo tonu maramica.a ponoći nemremo disati i uglavnom nespavamo..imamo ovlaživač ali mislim da nam u tom slučaju nije niš pomogao...dosta nos sprejamo da što više toga izađe ..ali ni od toga nema velike pomoči jednostavno nam je tako 1-2-3 tjedna i prestane samo od sebe...a u vezi kravljeg mljeka ,pa i ja dok sam dojila uredno sam pila kravlje mljeko i to nam se nije događalo..pedijatrica je rekla dok god je bistra tekučina nije joj niš ..proči će samo od sebe

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi se mučimo s nosom od 7 dana života moje pikice. Bila je i u Zaraznoj s 11 dana zbog upale pluća, pa i kad smo izašle nos je ostao problem. Mogu reći da sam na njemu doktorirala. Najviše mi je pomogao korijen bijelog sljeza. Dakle, stavi močiti punu malu žlicu sljeza u 1dcl hladne vode 2 sata. Nakon toga samo malo zagrij ali ne smije zakuhati i procijedi kroz gazu ili tetra pelenu. To kapaj cijeli dan prije svakog hranjenja ili češće. Po noći kapaj fiziološku jer ovo ne smije dugo stajati. Sljez odlično otapa sluz i vidjet ćeš, za dva-tri dana će biti bolje. Prvih dana 5 minuta nakon kapanja izvlači sa pumpicom ako ima šta. Mojoj Mii je sad nos super, ali čim ne kapam fiziološku imam osjećaj da čujem grgljanje. Prevelike su temperaturne razlike unutra i vani pa je i to jedan razlog punog nosića. Ovlaživač ti je "must". Nama ga je preporučio i dr. u Zaraznoj i pedijatrica. Sretno!!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mmagnolija, trebaš imati neku dobru pumpicu, onu koja se priključuje na usisivač ili mehaničku s dvije cjevčice. Ima nekoliko topica o tome.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Odvedi ju pedijatru na čok-čok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •