-
Iz vlastitog iskustva ZNAM da Operil kapi ili sprej (whatever) stvaraju ovisnost ako se dugo koriste.Ja sam na žalost koristila Operil par godina svakodnevno i pouzdano znam da zbog toga sada imam problema sa tahikardijom!Isto tako Operil kapi su jedine koje imaju nkei sastojak oxymetazol (ili slicno) dok druge kapi za nos to nemaju, zato su i tako djelotvorne.Meni nisu pomagale nikakve, ni Eferdin ni nista, samo Operil,fakat nisam mogla bez njega, toliko mi je bio zabetoniran nos, ali tocno to,nema sluzi, nista, valjda od otecenosti sluznice od silnog koristenja.Kada sam bila na brisu nosa, u biti su se cudili kako mi je nos u relativno dobrom stanju s obzirom na svakodnevno koristenje kapi godinama.I onda sam zavrsila na hitnoj radi tahikardije koja nije htjela prestati, lezala tamo 12 sati i uz sve to jos uvijek mislila na Operil jer nisam mogla disati.Naravno,na hitnoj su mi rekli da NISTA ne smijem uzimati, samo su mi dali fiziolosku.Te noci kada sam dosla doma jedva sam disla i kroz usta,a kamoli na nos, sanjala o Operilu,ali kako me bilo strah da opet ne zavrsim na hitnoj,nekako sam se kontrolirala i tu noc provela budna u polulezecem polozaju da lakse disem i kada sam to prebrodila, slijedeci dan je bilo sve u najboljem redu, normalno sam disala i skuzila da mi Operil vise ne treba.Pravi ovisnik!
Sada Operil (jer stvarno jedino on pomaze) koristim sada kada mi je stvarno jaaako gadno, jednostavno me strah!Zato, stvarno OPREZNO s Operilom.A fizioloska, rekli mi doktori na hintoj da to mogu koristiti svakodnevno kada god pozelim, cisto higijene radi.Tako da od fizioloske nema straha!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma