Citiraj Aphro prvotno napisa
Sve ovo sto se sada desava ima neki svoj tok, proci ce brzo, brze nego sto se nadas
Draga Aphro, bila si u pravu 100% !!!

Stvar je kretala nizbrdo i svakim danom bivalo je sve gore i gore, dok u jednom momentu MM nije kapitulirao i priznao da nema drugog načina nego sjesti i razgovarati!
Od tada komuniciramo sasvim normalno, lakše se dogovaramo i oko viđanja i svega ostalog.
Mada je Gabi i dalje jako loše podnosio cijelu situaciju.
I onda kao naručeno dolazi prvo problem sa tetama u vrtiću, nevjerovatno kako se čovjeku mogu lampice preko noći popaliti i kako od dezorjentisane osobe začas može nastati ono što se zove samosvjesna i sigurna osoba!
Ama da ne povjerujem promjenama koje na sebi primjećujem posljednjih 15-20 dana!
Druga stvar došla kao Bogom dana - i Gabi i ja smo se razbolili, fasovali neku gripu, šta li.
On skoro dvije sedmice nije išao u vrtić, niti ja na posao.
Ovako puno vremena nismo proveli zajedno od kad sam počela da radim.
I bez obzira na svu temperaturu, krv koja mu je jednu noć liptala na nos, ponovni skok temperature nakon nekoliko dana terapije i poboljšanja, beskrajnih čekanja po ambulantama, buđenja radi terapije, nespavanja i svega ostalog, meni je bilo divno!
A i njemu isto!
Toliko se i njegovo ponašanje promijenilo, nevjerovatno!
Odjednom je postao mirniji, sretniji, zadovoljniji,
valjda se dijete nauživalo kućne atmosfere, mene, čega već.
Kao da smo se ponovo zbližili, kao da su postojale neke barijere među nama koje su pale.
Uživam sa svojim djetetom i to me ispunjava beskrajno.