Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: posvojiteljski / porodiljski???

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno posvojiteljski / porodiljski???

molim one koji znaju da mi hitno pomognu.... :/

Sa 02.01.2008. riješenje o posvojenju postaje nam pravomoćno. Ja ću koristiti posvojiteljski. Doktorica opće prakse rekla je da donesemo riješenje i da će mi otvoriti PORODILJSKI (da nema šifru za posvojiteljski :? ). I ona i ja se po prvi puta susrećemo sa takvom situacijom , no ipak meni se ćini da nekaj ne štima....
    Da li ja trebam još posebno ići u HZZO ili....? Ili je to bolovanje koje ona otvori dovoljno??? Tko mi isplaćuje plaću (i na temelju ćega) dok sam na posvojiteljskom? Da li još kaj treba napraviti???

Svaki savjet je dobro došao.Hvala...

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne mogu se sjetiti kako je to išlo :? . Mislim da su mi sve nejasnoće pojasnili u HZZO-u (pravna služba, preko puta sobe 13 u Jukićevoj).

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..eheeeej..pa ja sam svojedobno pisala o tome..samo sad nemam vremena kopati po topicu kad je Karlo došao doma-potraži malo i baš sam posebno pisala o toj famoznoj šifri jer ni moja doc nije znala koju da stavi---kopale zajedno bar sat vremena po nekoj knjižurini...ajd vidi malo moj topic,o Karlu...i,još-kad ti istekne posvojiteljski-...onda možeš uzeti još i bolovanje kao "njega člana obitelji"....-ide se na komisiju,ali ne ti-samo papiri i sve je to čisto formalno..-evo,nadam se da sam ti pomogla-pitaj ako ti još nešto nije jasno.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja to uopće nisam rješavala s doktoricom opće prakse, nego s kadrovskom službom firme u kojoj sam zaposlena i HZZO. U kadrovskoj su mi rekli koje papire trebam odnijeti u HZZO, a onda sam tamo dobila neki formular o korištenju porodiljnog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •