-
GROZAN OSIP PO ZATILJKU?????
Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje,bebica je stara točno mjesec dana i imamo milije po licu i glavici,jučer nam je to potvrdila pedijatrica u savjetovalištu i ništa nam nije dala jer to prolazi samo od sebe.Ok,no danas nam se na zatiljku pojavilo milijun sitnih bijelih prištića,sve je ispod njih crveno i upaljeno promjera oko 5cm.Skužila sam da ju to boli jer neće ležati na leđima a to joj je inače omiljeni položaj,sva pocrveni i tužno,tužno plače.Inače se ničim na mažemo,a kupamo se u vodi sa par kapi maslinovog ulja.Zanima me da li je netko imao sličan problem?
Ne znam da li da ju vodim kod pedijatrice jer me strah da ne pokupi još neku boleštinu.
Ne znam šta da radim,negdje sam pročitala da je dobro upalne procese na koži mazati sa majčinim mlijekom :?
Upomoć!!!!!!!!!!
-
hm.. i Luki povremeno izbiju piknice po vratu, ali kontam da je to od znoja, stalno je u akciji pa se znoji puno.. ja sam to riješila učestalim mazanjem pavlovićevom
ali... njemu to nije bilo ni bolno, niti ga je svrbilo, tak da vjerojatno nije isti problem... ako ju boli, ne bi bilo loše da ipak odete pedijatru
sretno!
-
čuj nama je taj osip izbio s nekih mjesec dana...dg čišćenje...
beba u maternici pokupi hormone koji kasnije izbijaju van kad se beba rodi...
moj bubi je bio sav prištav od toga...potvrdili su mi i na zaraznoj da je osip čišćenje...
moja sveki je inzistirala da ga okupam u kamilici što ja nisam napravila...
ja sam bubia kupala do 6 mj. samo u običnoj vodi...a mazala običnim becutan uljem bez onih dodataka aloe vere,kamilice i sl...
ako ti smatraš da taj osip nije to čišćenje spremi se doktoru ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma