I još jedan potpisjapanka prvotno napisa
![]()
I još jedan potpisjapanka prvotno napisa
![]()
Ne znam šta bih više potpisala - ali to bi trebala naučiti!traktorka prvotno napisa
Nekako sam prestala pisati si zadaće za sljedeću godinu...
isfuram se kad na kraju godine vidim koliko malo ima štrikliranih stavki na podugačkom spisku (a inače sam tip od spiskova i štrikliranja urađenog)
Elem, željela bi tokom sljedećih 366 dana da:
- nastavim pomagati ljudima koliko je u mojoj moći
- sačuvam konjske živce (jerbo će mi trebati)
- naučim raditi nešto što još ne znam
- (konačno) napišem knjigu
Prelijepo rečeno.ronin prvotno napisa
![]()
-roditi bebu
-biti joj dobra mama
-dati godinu na faksu
-čitati više
hmmmmmmmmm doktorat, e tu sam ja davno rekla neka hvala lijepo, ali me zivotni put stalno vraca na njega :/ . nadam se da cu uspjeti biti medju onima koji nece doktorirati ,jer mi to fakat nije zelja, a ako doktoriram znaci da sam ostala na poslu u kojem ne uzivam.
MM-ov doktorat srecom odradjen prije BC-a![]()
dakle zelim vam svimna srecu i podsjecam vas da navratite malo na strucnu literaturu i da lagano skidate one silne PDF-ove koje ce te lijepo poslije popisati na kraju knjige kojoj ste vi autor. SRETNO!
Opet potpis.traktorka prvotno napisa
A ostatak ide redom:
- zdravlje svima i svi zdravlju
- da me silni "doktori" na forumu motiviraju da završim svoje obrazovanje (faks), pa možda i ja jednom upišem doktorat (smajlićmoli Boga)
- da odgodim snove o drugom djetetu dok si ne posložim život
- da budem dobra mama svom djetetu i svojim financijama
![]()
- da svi imamo više tolerancije.
Uh, puno je to točaka![]()
potpisronin prvotno napisa
završit faks
počet gradit kuću i napokon odselit od sveki
I, Davore i ostali donositelji odluka, kako vam ide?
Godina je pri kraju, uskoro ćemo ući u posljednju četvrtinu. Imate još tri i pol mjeseca.![]()
Sprijecio me zlocesti polip, ali jos imam vremena za ispuniti rezolucijusummer prvotno napisa
![]()
Navijam za sve vas da vam što prije dođu bebači.summer prvotno napisa
![]()
nije ispunjeno , nije ispunjeno , nije ispunjeno i naravno nije ispunjenomaria71 prvotno napisa
![]()
- pomažem i daljevještičica prvotno napisa
- živci su sve tanji i tanji... :/
- učim svakodnevno, po malo, ali (još) ništa novo manuelno nisam ove godine savladala
- knjigu nisam ni započelaorganizacija vremena nije mi jača strana
Sad stvarno brojimo sitno.
Nadam se da ste godinu iskoristili do maksimuma i uspjeli ostvariti barem dio svojih želja.![]()
od mojih proslogodisnjih odluka nisam dobila jos jednu bebuali sam popravila odnos sa mm-om. smrsavila jesam ali samo 7 kg a morala bih 30
pa je to djelomicno :/
ali zato prema novcu nisam postala ni mrvicu odgovornija. to mi je plan za 2009![]()
ništa jošZO prvotno napisa
![]()
![]()
ja sam ispunila 2 od 4 odluke
i mislim si , nisam loša
Ja nisam čini mi se prošle niš pisala jer smo morali brzinski odlučivati i mijenjati brdo toga, pa smo tako u prosincu promijenili auto, digli kredit, pa još jedan za stan, otišla na komplikacije... a za 2008. sam samo željela da se konačno skućim i da rodim lijepo zdravo i debeljuškasto dijete prirodno. Nije baš sve ispalo kako sam htjela ali nije ni loše. Sad smo u svom stanu, vozimo polovni ali noviji i veći auto, rodio se zdrav i poprilično debeljuškast dječak (iako na carski a ne prirodno kako sam htjela) i to je to.
Za 2009. odlučujem
- ooo da, riješiti se 12 kg viška
- nabaciti dvije nove tetovaže
- završiti tečaj za web dizajn i fotografiju
- promijeniti posao ili nešto vezano uz to
- i još dvije želje koje nek ostanu neizrečene naglas jer se radi o dobrotvornom radu
Vidim da je maria ipak ispunila rezoluciju iz 2007.-me u smislu manje forumiranja. A i još neki svoje. Ja ispunila ono što više nije niti bilo u planovima
. Za 2009.-tu samo želim da nas ne pomete kriza i da budemo zdravi - već sam ko moja none (zdravlje je najvažnije 8) ). A planove neke radne imam, ali su onako baš radni. Što sam starija, nekako sam i sobom zadovoljnija, jel to mirenje sa statusom quo ili neka nirvana, ne znam.