Mama Natasa prvotno napisa
![]()
btw, a gdje nam je Nitica?
Mama Natasa prvotno napisa
![]()
btw, a gdje nam je Nitica?
mi smo mislili sutra, ali je losa prognoza!! :/Ena prvotno napisa
Mi smo bili jučer u Samoboru i bilo je super :D
Došli smo baš na prvu povorku, L. je bila oduševljena, imala je masku male mice, nije ju skidala sve dok nismo klopali krafne kraj pozornice. Klinci iz vrtića su pjevali, plesali - baš je bilo veselo. Bila je gužva ali podnošljiva. Na kraju smo uzeli kremšnite za doma i imali prekrasan izlet. L. je pitala da li idemo i danas u maškare![]()
MN super za lijepi provod!
mi se prekjucer vratili sa skijanja, bili relativno zdravi par dana i evo sinoc je pocela kasljat i plakat da ju jako boli grlo!!![]()
ove godine nikako na zelenu granu sa tim bolestinama!!
nije bila u vrticu vec mjesec dana zbog upale uha koja se razvukla ohoho!
bucka, baš vas je krenulo![]()
NIki da što prije ozdravi.
MamaNataša, drago mi je da ste se lijepo proveli , i Lana je rekla da joj je bilo jako lijepo.
Baš mi je žao što se nismo vidjeli.
Lana ima sutra u vrtiću maškare. :D
evo, jucer je nika i zakurila!!
daddy je ostao sa njom doma, a popodne ce valjda kod pedice!! :/
I Lana je jutros posjetila doktoricu.
Prehladila se i dobila nekakve gljivice na piši.![]()
Srećom ništa ozbiljno.
Kako je Nika?
pridružujemo se klubu bolesnih... lara je u pon zakurila, grlo upaljeno... danas je već bolje, nema temp i malo je bolje volje ali kaže da ju još uvijek bole usta (u prijevodu grlo)....
baš mi je žao da je propustila maškare u vrtiću a tako se veselila, u subotu smo bili u samoboru i bila je oduševljena....
svim bolesnima
a di su ostali??
Evo i nas da vam posaljemo vibrice za ozdravljenje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Novi je super, poslednjih mesec dva je opsednut vitezovima, zamkovima i ostali srednjevekovnim pojavama, a ne posustaje ni sa avionima.
Malo sam pocela da se plasim jer on zaista mnogo i raznovrsno jede, a sitan je, i uz to jos uvek kaki po nekoliko puta dnevno (minimum dva puta) i kakica mu nikad nije bas cvrsta, a cesto je kasasta.
Sad ima oko 91-2cm i 13kg..
Do duse, jos uvek sisa po nekoliko puta danju i 2-3 puta nocu, mozda i to ima veze sa kakenjem, nemam pojma..
Sta mislite da li je za zabrinuti se?
Ne bih da ga vucem po lekarima jer je inace zdrav, ali opet se plasim da nije neki metablolicki poremecaj, malapsorpcija, stajaznam, svasta mi pada na pamet..
Ima li u nasoj skupini jos decice sitne kao mi, a da dobro jedu?
Koliki su inace sada?
Kli_klidugo te nema....
Mislim da je Lena negdje oko 13-14 kg i nekih 90-ak cm (ja nemajka) ali ona je ipak cura, mama je isto sitna pa to baš i nije mjerilo.
Ma ja vjerujem da je sve ok ali ako si baš zabrinuta posavjetuj se sa doktorom.
Pusa svim bolesnima a mamama puno snage ~~~~~~~~~~~~
Lana ima 14-15kg i 90 cm dugačka.
Također ima mekšu stolicu. Mislim da je to zato što dosta jede mliječnih proizvoda (bioaktiv, jogurt, sir i sl.).
Ljetos nam se desilo da je više puta išla kakati i imala je skroz mekanu stolicu.
Primjetila sam da je to od kombinacije vitaminskog sirupa sa željezom koji je tada trošila i jogurta (bez kojeg ne može proći dan). Kad sam prestala davati taj sirup sve se smirilo.
[code]Ma ja vjerujem da je sve ok ali ako si baš zabrinuta posavjetuj se sa doktorom.[/code]
Slažem se sa MN.![]()
nika ima 15kg, ali nemam pojma za visinu!!
meni se stalno cini da malo jede i uzasno je blijeda! :/
dajem joj i dalje sanosvit sa zeljezom!!
prehladjena je jos uvijek, sva smrkava i koma mi je gledat ju takvu!!
jedva cekam proljece da ovo sve prodje!!
u zadnje vrijeme uopce ne bi isla van, nego bi se stalno igrala u kuci ! :?
lara ima 13,5kg i 92cm....
meni se čini da puno jede i da stalno jede ali bogme to i potroši, nema mira ni kad spava![]()
jel još netko ima malog gladuša kome je frižider najbolji prijatelj ili smo jedini![]()
Vidim da je manji, ali ne strasno. A jos su se javile sve devojcice, i to 2 meseca mladje
Kad gledam po WHO tablicama, on je nesto ispod 30 percentile.
Ma Larita, Novi isto jede kao veliki.
I voli sve, samo sto ne jede slatkise, osim kolace, ali to je par puta mesecno.
Nekad mi se cini da ceo dan jede, a kad pocnemo da nabrajamo sta je pojeo, to je zaista kolicina.
E sad, i on je vrtiguz, i ne spava mnogo. Pre nekog vremena smo izbacili dnevno spavanje, zaspi samo ponekad popodne (ako se vozimo, ili ako je lose spavao nocu).
Zdrav je, koza mu je i inace tamna pa nikad ne izgleda bled.
MN, ni ja nisam nesto velika (175), a MM je bas onizi (oko 176), pa mozda i to ima veze.
On je inace sav gumen i misicav, ne izgleda mrsavo kad je go, na primer..
Aj pricekacu jos neko vreme, ako uspemo da smanjimo dojenje, pa da visim kako ce kakica da se ponasa..
Bokić i ~~~~~~~~~ za sve bolesne.
Moj Neven ima oko 13 kg, i oko 93 cm visine, ali on stvarno slabo jede. Kad se skine rebra mu se mogu prebrojati, inače i ja sam ko dijete bila strašno mršava pa mislim da je to i nasljedno.
Inače, mi smo u koma fazi, čim mu nešto ne dam počne histerizirati, bacati se po podu, ma strašno. A ja sam već ogromna i nikakva, teško se krećem a živci su mi u komi. Imam osječaj da se po cijele dane samo navlačimo i deremo jedan na drugog
. Valjda će biti bolje kad rodim, od slijedećeg tjedna ću moliti mamu da bude stalno sa mnom jer ja više ne mogu sama s njim.
Pusa svima!
Draga mamaineven potpuno te razumijem.mamaineven prvotno napisa
![]()
Mogu ti samo zaželjeti puno snage da izdržiš.
Smirit će se, bit će ti lakše, vjeruj mi.![]()
ha! i nama je frižider, uz aute i tetu Editu najbolji prijatelj, ali to se i vidi po kilaži-15,5 kg, a visina -oko 92![]()
i kli, mislim da se ne moraš brinuti za stolicu-mislim da je to zbog dojenja-i meni je to stvarno normalno-F nekad ne kaka svaki dan-onda mu napravim žgance - 8)
Evo juce je sisao samo 3 puta i vec je bilo bolje, ali je danas opet zabrazdio![]()
Ma mene je najvise istripovala mala rodjaka koja je u junu prosle godine bila isto teska kao Novi, a sad ima 16kg!
Inace znate kako mi sad zica siku:
"Mama, boli me tu. Mnogo me boli. A sika je lek."
![]()
Evo i nas... Vratili smo se sa skijanja. Hvala Bogu svi u jednom komadu. Tia je super podnnjela put (bilo me je malo strah jer smo išli relativno daleko). Inače je jako izbirljiva kod jela - juha nam je i dalje glavni obrok.
Visoka je 100 cm, a ima skoro 17 kg![]()
je, prava je...
Jedino kaj ja ne kužim od čega je tolika jer je jako izbirljiva kad je hrava u pitanju, a stalno je u pokretu.
Evo, sinoc sam konacno izvagala Asjuteska je 16 kg, a visoka je oko 96-97 cm, nisam bas sigurna (mjerila sam je krojackim metrom
), ali vidim da je dosta visoka, visa od vrsnjaka, pa cak i od nekih starijih.
Juha je zakon!!!
Nego, mame kaj velite na neku kavicu i druženje dječice sada kad dolaze topliji dani...
Asja i Tia bas ste velike cure! (onaj sokirani smajli mi je previse sokiran)
![]()
Sto mi se ne jave Maureno i Vid, oni su bili nasa kategorija..![]()
evo nas !!!
Vid ima oko 12 kg (izvagat ću ga sutra)
a visok je oko 88-90 cm a možda i više (isto tako, izmerit ću ga sutra)![]()
u principu ništa ne jede ili pojede nekoliko žlica i to je to
ali zao na ssve uništava i već smo ludi od njega i njegovih ludrija
Bas sam gledala na WHO Anthro (kalkulator tezine/visine po WHO standardima), Novi je na 26 percentili, a odnos tezine i visine mu je idealan.
Znaci, sitnis, ali nije mrsav!
Evo nas na brzaka...Nisam se dugo javljala, ali na poslu nam je ograničen pristup netu, a doma se niti ne sjetim upaliti komp iako puno mislim na sve Vas.
Matija je visok 95 cm i ima 14 kg. Pusa svima, a ako ćete se nalaziti molim da mi javite na mobač. Plizzz
maureno ima možda nešto preko 12kg i cca 86-88 cm...sitni na mamu![]()
jedva čekam a krenu ročkasi jel onda se svi nekako više manje skupimo
i mi smo za druženje kad dodju ljepsi dani!!
Super za druženje. Čim se malo ustabili toplije vrijeme organizirat ćemo nešto u popodnevnim satima. Koji dio grada (Zbg) preferirate?
Liebe prvotno napisa
a čuj ...........centar ako mene pitaš![]()
hm, još nisam izvagala ni izmjerila sina,
moram dati Ani "nalog" da to učini umjesto mene![]()
može centar jel ću otići do mirte prvo na kavicu a onda skupa možemo na druženje![]()
ma vec kad smo kod mirte na kvici, budemo i svi ostali tamo sa djecurlijom (ima ona lijepu veliku terasu)!!![]()
ja dosla samo objavit da vec 2dana ostajemo u vrticu bez suza !! :D (daj Bože da potraje)