-
bucka i nika
zeznuto je to uho, ja više ne idem kod pedijatrice nego direktno u vinogradsku kad je uho u pitanju... ako dođemo na vrijeme naprave joj bris i vide jel bakterija i na što reagira tak da nepije antibiotike napamet....
Tia ~~~~~~~~~~~ da nogica što prije ozdravi, Liebe
za prestanak pušenja....
mi smo super... ja sam danas bila na kontroli i sve je u redu, riješila sam se e.coli, beba ima 17cm i super raste.... mučnine nisu nestale ali su se značajno smanjile tak da sam čak i dobila pola kg...
Lara ide u vrtić, za sada je zdrava (kuckuc) i RIJEŠILI SMO SE DUDE!!!!
ne mogu vam opisati koliko sam sretna zbog te glupe dude i moje drugo dijete sigurno neće dobiti dudu (obećavam sama sebi)... a još više mi je drago što smo je se riješili totalno bezbolno, bez plača, truma isl... jednu večer joj je ispala u autu i nismo ju mogli naći i to je to... izgubila ju je ona sama, drugu nemamo, noć je pa dućan ne radi i samo je rekla kupit će tata drugu sutra u king crossu... prve dvije noći se probudila i tražila ju i poslije više nije niti pitala :D
pelenu ima po noći, ali isto nas muči kakanje u tutu... ne znam kako to riješiti, jučer se pokakala u gaće a inače samo u pelenu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma