Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: TRAJANJE PORODILJNOG

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno TRAJANJE PORODILJNOG

malo sam zbunjena oko tog računanja porodiljnog do 6 mjeseci; naime od početka trudnoće bila sam na komplikacijama tj, od 21.05.2007. i sada sam otvorila porodiljni 45 dana prije termina , tj.počeo mi je teči 03.12.2007.Jučer sam išla po doznaku kod dr i na njoj piše da mi porodiljni traje do 30.05.2008.Jeli to dobro izračunato?!
    Malo me zbunjuje to, zar ne traje porodiljni do 6.mjeseca starosti bebe, a meni se čini kao da su ovdje uzeti u obzir i ovih 45 dana prije porodiljnog!
    Thank na objašnjenu, malo sam :?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

koliko ja znam oni to sami korigiraju (HZZO). i mene je to bunilo. kad beba navrsi 5 mj, predaj papire za produzetak na drugih 6 mj i to je to. ne brini.

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    kad beba navrsi 5 mj, predaj papire za produzetak na drugih 6 mj i to je to...
    ajd me podsjetite - koje papire treba predati za produljenje?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ok, ali što ako se hoću vratiti na posao nakon 6 mjeseci?!
    Po ovome kako su mi izraćunali ispada da bi se trebala vratiti na posao kad beba bude imala 4,5 mjeseca, a ne 6!Ili?!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Koliko se sjecam na mom nije pisalo do kada cu biti na porodiljnom.
    najjednostavnije je kad se beba rodi odnjeti rodni list i od toga datuma imas jos 6mj.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pa tako mi je već malo jasnije, thanks, nadam se da je stavrno tako, vjerovatno mi je dr nešto krivo ispunila, ali se nadam da se to može ispraviti na HZZO!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •